Menu
Количка

-

Блестящи 3D очички за плетени играчки Блестящи 3D очички за плетени играчки
Скоро
Очички за плетени играчки с бляскав цветен ирис, на винт и с предпазно закопчаване. Много естетичен вид и 3D ефект. Комплект от 2 броя очички. Произведени са в Турция (не в Китай) и се забелязва доброто качеств..
0.40лв.
Без данък:0.40лв.
Очички за плетени играчки с ирис (чифт) Очички за плетени играчки с ирис (чифт)
Любим продукт
Очички с ирис за плетени играчки, на винт и с предпазно закопчаване. Комплект от 2 броя очички. Произведени са в Турция (не в Китай) и се забелязва доброто качество на продукта.МАТЕРИАЛ   100% пластма..
0.40лв.
Без данък:0.40лв.
Пълнеж за плетени играчки (гранулат) - пакет 150 гр. Пълнеж за плетени играчки (гранулат) - пакет 150 гр.
Най-купуван Любим продукт
Силиконов гранулат за пълнеж на плетени играчки, възглавници и др. Изработва се от кухи силиконизирани полиестерни влакна. Силиконизираните влакна се характеризират с мекота, еластичност, отлична възвращаемост ..
1.20лв.
Без данък:1.20лв.
Пълнеж за плетени играчки (пух/вата) - пакет 150 гр. Пълнеж за плетени играчки (пух/вата) - пакет 150 гр.
Най-купуван
Силиконов пух/вата за пълнеж на плетени играчки, възглавници и др. Изработва се от кухи силиконизирани полиестерни влакна. Силиконизираните влакна се характеризират с мекота, еластичност, отлична възвращаемост ..
1.20лв.
Без данък:1.20лв.
Магнитна закопчалка за чанта Магнитна закопчалка за чанта
Скоро
Магнитна закопчалка за плетена чанта с красив и семпъл дизайн. Има дупчици по периферията на еко кожата, за лесно пришиване към плетиво. Придава завършен вид на плетената чанта.опаковка: на комплект*Възможно е ..
0.90лв.
Без данък:0.90лв.
Маркиращ пръстен с заключване - с форма круша Маркиращ пръстен с заключване - с форма круша
Ново
Маркиращ пръстен с заключване с форма на круша. Помощен аксесоар при плетене. Използва се за маркиране на редове и позиции на бримки. Лесен за употреба - промушвате през бримка и закопчавате механизма.МАТЕРИАЛ&..
0.08лв.
Без данък:0.08лв.
Фъни колорс Фъни колорс
Най-купуван
 Сладкa и изкусителнa на тази прежда ще бъде трудно да и се устои.Предлага се в толкова много цветове, вдъхновени от торти и пудинги.Всяка гранка от 150 грама е съставена от шест нюанса, някои..
4.80лв.
Без данък:4.80лв.
Дръжки за плетена чанта. Имитация на бамбук. Комплект от 2 броя.МАТЕРИАЛ   100% пластмасаДЪЛЖИНА   19 смШИРИНА   15 смопаковка: комплект 2 броя*Възможно е да има разлика между реал..
5.00лв.
Без данък:5.00лв.
Лукс основа за бебешко кошче Лукс основа за бебешко кошче
Ново
Луксозна дървена основа за бебешко кошче. Също много подходяща за основа на пикник кошница, плато или панер.МАТЕРИАЛ   дървоДЪЛЖИНА   65 смШИРИНА   31 смДЕБЕЛИНА   0.4 см..
9.90лв.
Без данък:9.90лв.
 Гергеф дървен материал избор от размери ..
9.90лв.
Без данък:9.90лв.
Дръжка за чанта (еко кожа) Дръжка за чанта (еко кожа)
Най-купуван Любим продукт
Дръжка за плетена чанта с красив и семпъл дизайн. Има по 8 дупчици от двата края, за лесно пришиване към плетиво. Може да пришиете директно към лицевата страна на плетена чанта или да промушите дръжката през бр..
2.90лв.
Без данък:2.90лв.
Обков за чанта с винтидж дизайн в сребрист цвят. Различни размери...
5.40лв.
Без данък:5.40лв.
Обков за чанта с винтидж дизайн в сребрист цвят. Различни размери...
5.40лв.
Без данък:5.40лв.
 Гобленарска ножица за почистване на бродерии, отстраняване на преходни бодове и изрязване на апликации.Ножицата е с леко повдигнат връх с тънко, удължено острие. Дръжки долепени една до друга...
2.60лв.
Без данък:2.60лв.
Дъно за чанта (еко кожа) Дъно за чанта (еко кожа)
Най-купуван
Дъно за плетена чанта с красив и семпъл дизайн. Има дупчици по периферията, за лесно пришиване към плетиво и 4 метални крачета, които предпазват еко кожата от протриване. Придава завършен вид на плетената чанта..
3.60лв.
Без данък:3.60лв.
Игла за зашиване на вълнено плетиво Игла за зашиване на вълнено плетиво
Най-купуван Любим продукт
Игла за зашиване на плетива. Лесно прекарване на конец прежда през ухото на иглата. МАТЕРИАЛ   пластмасаДЪЛЖИНА   9 см.опаковка: на брой*Възможно е да има разлика между реалните цветове..
0.40лв.
Без данък:0.40лв.
Маркиращ пръстен с заключване Маркиращ пръстен с заключване
Най-купуван Любим продукт Скоро
Маркиращ пръстен с заключване. Помощен аксесоар при плетене. Използва се за маркиране на редове и позиции на бримки. Лесен за употреба - промушвате през бримка и закопчавате механизма.МАТЕРИАЛ   пласт..
0.08лв.
Без данък:0.08лв.
Подметки за пантофи с перфорирани дупчици по периферията, за лесно пришиване на преждата към тях.Имат противоплъзгащо покритие. Продават се на чифт.  Налични в детски, дамски и мъжки номера...
3.00лв.
Без данък:3.00лв.
Дървени мъниста в различни цветове. 30 броя в пакетче.ДИАМЕТЪР   8 мм*Възможно е да има разлика между реалните цветове и тези, които виждате на екрана...
0.30лв.
Без данък:0.30лв.
Безопасни игли - големиголям размер - 4.5 см. дължина никелирани 12 брояМАТЕРИАЛникелирана стомана..
0.80лв.
Без данък:0.80лв.
Безопасни игли - макси макси размер с дължина от 6 см. никелирани 12 брояМАТЕРИАЛникелирана стомана..
1.60лв.
Без данък:1.60лв.
Безопасни игли - малки. В сребрист или златист цвят. Комплект от 10 бр.СЪСТАВ   никелирана стоманаДЪЛЖИНА   2 см.опаковка: комплект от 10 бр.*Възможно е да има разлика между реалните цветове..
0.20лв.
Без данък:0.20лв.
Една кука със силиконова дръжка Една кука със силиконова дръжка
Най-купуван Любим продукт
 15 см дължина ергономична силиконова дръжка плавно плъзгащи цветово кодирани според номера ОПАКОВКА1 х една кукаМАТЕРИАЛстомана силикон..
2.90лв.
Без данък:2.90лв.
Една кука цветна Една кука цветна
Най-купуван Любим продукт
 15 см дължина удобен захват плавно плъзгащи цветово кодирани според номера на куката леки и бързо плетящи ОПАКОВКА1 х една кукаМАТЕРИАЛалуминий..
1.00лв.
Без данък:1.00лв.
Показани 1 от 24 | 69 (3 Страници)