Ние пазим и популяризираме традициите на плетенето. Хобиярн е основана през 1995 г. - първоначално като семеен бизнес, споделящ страстта си за прежди и плетива и с годините опит, Хобиярн се превръща в най-предпочитаното място в България, където любители на плетенето намират синаги всичко необходимо за хобито си. Онлайн магазинът за прежди и аксесоари за плетене hobiyarn.com е най-големия в България и също много добре познат в Европа и Австралия.


Да плетеш е стил на живот!

Вярваме в предоставянето на висококачествени прежди и аксесоари за плетене на нашите клиенти. При нас винаги ще намерите прежди по последни модни тенденции, с цветови каталози, които се обновяват всеки нов сезон, според водещите световни модни трендове. Хобиярн е официален представител на прежди ALIZE, YARNART, LANA GATTO, NAKO, GAZZAL, ETROFIL, LANOSO, AYAZ, THE FABRIC YARN, PERFORMANCE. Освен прежди, предлагаме и разнообразие от аксесоари за плетене и фелтинг, списания и книги, гоблени и кинкалерия. Клиентите ни имат високо доверие и са винаги удовлетворени от нашето обслужване.


Хобиярн разполага със собствена производствена база. Работим основно с естествени суровини като вълна, памук, юта, вискоза, лен, целулоза и бамбук. Екологията и идеята за устойчивост е фактор от водещо значение в процеса на производство. Всяка от видовете прежди е с висок контрол на качество. 


Нашата серия памучни ленти е от 100% рециклиран памук. Даваме втори шанс на ненужния текстил от фабриките и го превръщаме в прежда. Рециклираният памук е добит от текстилни изрезки, които се обработват, за да образуват отново фина памучна нишка. Така се спестяват хектолитри вода. Серията ни вълнени прежди е от чиста овча вълна, селектирана от български ферми, които влагат грижа и отношение към животните и допринасят за екологичния баланс в природата. 


В производствената база на Хобиярн, нашите експерт дизайнери приемат поръчки на дизайнерски прежди. Имате пълната свобода да творите прежда. Избирате състава, вида нишка (лента, шнур, макраме въже) и цветна палитра. Получава се уникална и неповторима прежда, по ваш вкус. Този вид дизайнерско производство, което Хобиярн изобретява е ексклузивно за България и е в процес на патентоване.


Новата йога - плетенето! То е вече модерен занаят и днес е предпочитан метод на разпускане от напрегнатото ежедневие. Често тази дейност действа като медитация или вид арттерапия. Разбира се, че се чувстваме много по-добре в собственоръчно изплетен пуловер или чорапки. Създаваш "устойчива мода", а удовлетворението от готовия плетен проект ни прави по-щастливи, придава чувство на завършеност, баланс и успех! Ръчно изработените плетива правят живота по-уютен, комфортен и колоритен. Добре дошли в Хобиярн - творящи, пълни с ентусиазъм, силни, модерни и изразителни плетящи богини! Тук, всеки е част от семейството!


С удоволствие и всеотдайност работим за клиента с любов!

ВИЖ ВСИЧКИ ПРЕЖДИ