Експертите от американския Институт за цветовете „Пантон” (Pantone Color Institute) определи главния цвят за 2022 г. Това е 17-3938 Very Peri - динамичен тюркоазено син нюанс с виолетово червен подтекст, съчетаващ верността и постоянството на синьото с енергията и вълнението на червеното.


Проявявайки безгрижна увереност и дръзко любопитство, които оживяват нашия творчески дух, любознателният и интригуващ PANTONE 17-3938 Very Peri ни помага да прегърнем този променен пейзаж от възможности, отваряйки ни за нова визия, докато пренаписваме живота си. Very Peri поставя бъдещето пред нас в нова светлина.



Very Peri е символ на глобалния дух на момента и на прехода, през който преминаваме, тъй като излизаме от интензивен период на изолация, нашите представи и стандарти се променят, а физическият и дигиталният ни живот се сливат по нов начин.



Създаването на нов цвят за първи път в историята на Pantone отразява глобалните иновации и трансформации, които се случват, тъй като обществото продължава да разпознава цвета като критична форма на комуникация и начин за изразяване и въздействие върху идеи и емоции, за ангажиране и свързване, сложността на този нов синьо-виолетов наситен нюанс подчертава обширните възможности, които имаме пред нас




Very Peri показва жизнерадостно отношение и динамично присъствие, което насърчава смелото творчеството и проявата на въображение.



Разгледай нашето специално предложение италианска прежда


ВИЖ ПРЕЖДАТА