Обявените от Pantone модни и класически цветове за есен 2021 и зима 2022. Предстои сезон, който ще зарадва както минималистите, така и тези, които обичат да бъдат в центъра на вниманието. Цветовите тенденции варират от ярки зелени и ярко червени, до по-основните земни тонове на топло бежово, теракора и какао. 

Ето списъка на всички цветове, които ще са актуални през сезон есен-зима 2021/22:


КЛАСИЧЕСКИ НЮАНСИ


COCONUT CREAM

Ако ви се иска да носите малко по-топло бяло, Coconut cream е мечта и изглежда невероятно!

ULTIMATE GRAY

Ultimate Grey е супер класически цвят за зимните месеци и се комбинира добре с всичко.

SOYBEAN

Soybean е един от онези класически цветове, заедно с Ultimate Grey и Olive Branch, които никога няма да излязат от мода, просто защото се съчетава толкова добре с всичко.

OLIVE BRANCH

Този интересен земен цвятсимволизира природата, растежа и мира. Нещо, от което всички бихме могли да почерпим ново вдъхновение.


МОДНА ПАЛИТРА

MYKONOS BLUE

Този цвят присъства в много колекции за есен-зима 2021/22. Той е внуштелен, елегантен и много стилен.

ILLUMINATING

Това е един от водещите цветове на Pantone за сезона, който бурно завладя света на модата през 2021. Описва се като приятелски и радостен, оптимистично жълт, предлагащ обещанието за слънчеви дни.

LEPRECHAUN

Вдъхновен е от природата, този цвят ни напомня за идеята за екология и рециклиране. Необходимо е опазване и разумно ползване на природното богатство на планетата.

FUCHSIA FEDORA

Този ярък цвят ни напомня, че дори и най-мрачните дни през зимата могат да се изпълнят с ентусиазъм и енергия!

PALE ROSETTE

Pale Rosette е спокоен, мек и романтичен розов цвят. Pantone го описа като „цвят на бебешко одеяло, в който можете да се сгушите и почувствате много уютно“.

ADOBE

Този изсушен на слънце цвят, описан като „топла глина“, набира голяма популярност и ще го виждаме много често през зимния сезон.

FIRE WHIRL

Този цвят на Pantone е изпълнен със символиката и вълнението, които всички ние изглежда търсим тази година. Това е ярко, но тъмно ръждиво червено, идеално за разведряване на по-студените месеци.

RHODONITE

Това е много есенно, наситено синьо с лилави нотки - тъмно, неутрално, внушаващо строгост и увереност.

SPRING LAKE

Вдъхновен от оживения испански остров Ибиза, този цвят лесно добавя нотка на причудливост към всяко облекло и може да бъде съчетан с почти всички останали цветове на Pantone от този сезон.

ROOT BEER

Кафявите нюанси печелят все по-голяма популярност. Това е небрежен шик, добре съчетаващ се с класически чифт деним панталони.


Вдъхновения от модния подиум: модели плетива FENDI, BALMAIN, ISABEL MARANT, MIU MIU, CHLOE, LOUIS VUITTON

Разгледай нашата селекция с модни прежди


ВИЖ ПРЕЖДИТЕ