RIOLIS е една от най-големите фирми за производство на гоблени в световен мащаб, с повече от 25 години опит в създаването и разработването на качествени продукти. Имат дългогодишен опит и традиции в производството на комплекти гоблени с различна степен на трудност: от лесни и много подходящи за начинаещи, до доста сложни дизайни за напреднали гобленари отдадени на ръкоделието. Риолис предлагат над 1000 артикула подходящи за всеки вкус и бюджет. Ако бродирате, обичате хобито си и искате да го подобрите, попаднали сте на правилното място!

Риолис прeдлагат:

- комплекти гоблени с кръстат бод и продукти за ръкоделие

- комплекти гоблени с диамантена мозайка

- италиански вълнени/акрилни нишки

- избрани авторски темиКолекции:

Колекция RIOLIS Premium

Тази колекция е идеална за хора, които избират да създават истински шедьоври със собствените си ръце. Кръстатия бод според класациите на RIOLIS Premium ще ви дадат много положителни емоции, ще озарят приятно вечерите ви след работа и също така ще се превърнат в прекрасна интериорна декорация на вашия дом. Ако търсите подарък и искате да изненадате вашия гобленар приятел - кутия с гоблен от RIOLIS е това, което търсите!

Предимства на тази линия:

- избрани авторски теми.

- материалите в комплектите са само от производители от ЕС (използва се панама от памучни нишки на фирма Zweigart и Anchor, италиански вълнени/акрилни конци)

- графика и символи в пълен цвят, които предават точно всички нюанси на бъдещата бродерия

- подробни инструкции на 6 езика

- органайзер с проби от конци

- ярко опаковане на подаръци.

Тази колекция е идеална за хора, които избират да създават истински шедьоври със собствените си ръце. Кръстатия бод според класациите на RIOLIS Premium ще ви дадат много положителни емоции, ще озарят приятно вечерите ви след работа и също така ще се превърнат в прекрасна интериорна декорация на вашия дом. Ако търсите подарък и искате да изненадате вашия гобленар приятел - кутия с гоблен от RIOLIS е това, което търсите!Колекция Create it yourself

В комплектите от колекция „Създай сам“ ще намерите различни изображения, картички за бродерия, религиозни картини, възглавници и хубави малки неща за дома. Риолис предлагат изображения, базирани на картини на известни художници, комплекти с детски мотиви, градски пейзажи, селски пейзажи, слънчогледови полета, натюрморт с череши и китайски пагоди - с други думи, дизайни за всеки вкус.

Предимства на тази линия:

- няколко стотици интересни дизайни

- диаграма и символи в пълен цвят

- перфектно подбрани нюанси и брой цветове

- висококачествени италиански вълнени/акрилни или анкерни нишки от памук

- разнообразието от техники за бродиране: кръстат бод, холбейн, хардангер, гобленов бод, сатенен бод

- комплекти за кръстат бод с предварително отпечатан фон, половин бод, панделки и мъниста

- инструкции на 6 езика


Колекция Happy Bee

Тази линия се характеризира с прости дизайни и лекота на завършване, тъй като те са създадени специално за начинаещи. Забавните патета, понита и зайчета се шият с кръстат бод толкова бързо, че определено ще искате да си купите поне още един комплект!

Предимства на тази линия:

- малък размер на рамката (средно - 13 х 16 см)

- бяло и цветно платно с удобен формат

- диаграма и символи в пълен цвят

- достъпна цена


Колекция Диамантена мозайка

Това е новата линия от Риолис, стартиранала през 2018 г. Тя е разработена въз основа на класическия гоблен, но достигайки до друга аудитория - тези, които търсят по-бърз резултат или поради някои причини не могат да бродират. Използвани са само най-висококачествени материали, които не съдържат никакъв химичен елемент и са безопасни за вашето здраве. Много лесно и увлекателно е да се работи с диамантената дозайка и с винаги може да бъде постигнат блестящ резултат.


Комплектите диамантени мозайки вече са популярни по целия свят и се оказава вълнуващо забавление за цялото семейство. В няколко лесни стъпки всеки може да създаде красиви живи проекти!

Талантливия екип на Риолис от професионални художници избира някои отнай-добрите дизайни, отдавна обичани от редовните им клиенти и ги превръщат иновативни диамантени мозаечни комплекти. Квадратният диамантен формат е уникален с това, че създава пълно и цветно покритие на платното, което дава невероятен резултат и само за няколко часа творчески занимания мозайката е готова!

Виж кои гоблени от Диамантената колекция са в наличност при нас

ДИАМАНТЕНИ ГОБЛЕНИ