По случай Деня на детето - 1 юни, Хобиярн предоставя на своите клиенти -10% намаление на всички прежди за бебе и плетени играчки. А, по-специалното на тази кампания е, че за всяка направена поръчка през този период, ние от Хобиярн, ще дарим по 1 лв. След края на промоцията, събраните средства ще бъдат дарени за деца в нужда към дарителските кампании на "С вяра в доброто - подари надежда".

Неустоимо предложение, нали!? Любимите ви прежди на супер промо цени и удовлетворението, че сте се присъединили към една наистина невероятна кауза, която е помогнала на стотици дарителски кампании в годините. Добротата е признак на сила и тя ще пребъде!


Ето и листата на всички прежди участващи в намалението:Народът е казал: "Направи добро, пък го хвърли в морето!". Ако рибите не видят, Господ ще види. Всяко добро се отплаща.

Петър Димков


Освен прежди на супер промо цени, ви напомняме, че витрината на фирмения магазин на Хобиярн в град Пловдив е целогодишно благотворително предоставена като дисплей на плетени играчки с кауза! Заповядайте при нас (адрес: ул. Христо Г. Данов 49), за да изберете красива плетена играчка и зарадвате дете за празника! Това са играчки лъхащи живот, в тях е вплетена надежда и вяра, че доброто съществува и тази енергия се предава на хората и най-вече на дечицата, които ще си играят с тях - те стават техни любими играчки.

Онлайн промоцията е в периода от 31.05. до 06.06. (вкл.). За всяка от направените поръчки през този период, Хобиярн ще дари 1 лв. за деца в нужда към дарителските кампании на " С вяра в доброто - подари надежда".


Разгледай всички прежди от промоцията


ВИЖ ПРЕЖДИТЕ