Доставка

 
Доставя се до два работни дни като в много от случаите успяваме да изпълним поръчката още на следващия ден. 
 
Цените за доставка са:
  •  Лично вземане  >  Получаване в нашият фирмен магазин в гр. Пловдив, ул. Христо Г. Данов 49 - 0.00 лв. (безплатно)
  •  Куриер  >  Пратка с куриер  >  Доставка до най-близкия офис на Еконт - 3.50 лв.
  •  Куриер  >  Пратка с куриер  >  Доставка до врата - 4.50 лв. 
  •  Безплатна доставка > Пратка с куриер (до офис на Еконт) при покупка на стойност над 100.00 лв.

(тези методи на доставка са валидни само за поръчки в България)

 
 
* доставките се извършват с куриерски компании Еконт и Лео експрес (до офис или точен адрес)
 
 

Още информация

 

Доставките се извършват по куриер на Еконт/Лео експрес до офис или точен адрес, указан при Вашата поръчка. След одобрение на пратката и потвърждаването й от клиента, ХОБИЯРН предава продуктите на куриер, с адрес на доставка изрично посочен и потвърден от потребителя. 

 

Взимане на поръчки от фирмения ни магазин в гр. Пловдив се извършва само след предварителна заявка през сайта или по телефон. Наш консултант ще се свърже с Вас, за да потвърдите поръчката си.

 

Потвърждение на поръчки се извършва всеки делничен работен ден от 9.00 ч. до 17.00 ч. Поръчки на продукти се изпращат само след потвърждение от клиента.

 

Заплащането на продуктите се извършва при доставката им с наложен платеж или предварително по банков път. ХОБИЯРН изпраща продуктите, с плащане по банков път, само след получено плащане или след изпратено платежно. 

Плащане с банков превод по сметка:

 

ПроКредит Банк

IBAN: BG72PRCB92301035341111

BIC: PRCBBGSS

титуляр: ХОБИЯРН ЕООД

 

Доставка от куриер

 

Доставката на посочения адрес се извършва от куриерската фирма всеки делничен ден с работно време от 9.00 ч. до 17.30 ч. В събота до 14.00 ч. ХОБИЯРН  изпраща пратки със съботен разнос само по желание на клиента. Останалите пратки изпратени в петък, събота и неделя се пускат с разнос за понеделник. Доставки не се извършват в неделя и официални празници. За доставка във фиксирано време (във, преди и след конкретен час (+ - 30 мин.)) се заплаща допълнително сумата от 2,40 лв.

Срок на доставка

Срокът на доставка зависи от Вашето населено място и графикът на обслужване на куриерската фирма. След обработка и предаване на Вашата пратка на куриерската фирма, срокът за доставка е между 1 и 3 работни дни за различните населени места. При потвърждение от Ваша страна на поръчката Ви, ще бъдете уведомени за точната дата на доставката.