Меню
Меню
Количка

Този уебсайт използва бисквитки, за да гарантира, че получавате най-доброто изживяване. Научи повече тук: Политика за използване на бисквитки

Макраме

Дървен ринг объл за макраме и амигуруми Дървен ринг объл за макраме и амигуруми
Най-купуван
Дървен ринг объл за макраме и плетени играчки. Дървото не е третирано с химикали, не е боядисвано или лакирано. Супер гладко полирана повърхност. Безопасно за употреба. Подходящ за направа на макраме дизайни, и..
0.50лв.
Без данък:0.50лв.
Купи
Дървен ринг с плосък профил за макраме и плетени играчки. Дървото не е третирано с химикали, не е боядисвано или лакирано. Супер гладко полирана повърхност. Безопасно за употреба. Подходящ за направа на макраме..
0.90лв.
Без данък:0.90лв.
Купи
Метален пръстен класьор с отварящ се механизъм. Стабилна конструкция, добро качество и устойчивост. Подходящ за чанти, раници, ключодържатели, макраме дизайни, бижута, цветарници, аксесоари за домашни любимци и..
0.60лв.
Без данък:0.60лв.
Купи
Метална халка с отваряне кръг Метална халка с отваряне кръг
Най-купуван
Метална халка/ринг с отварящ се механизъм. Стабилна конструкция, добро качество и устойчивост. Подходяща за чанти, раници, ключодържатели, макраме дизайни, бижута, цветарници, аксесоари за домашни любимци и др...
1.10лв.
Без данък:1.10лв.
Купи
Метална халка/ринг с отварящ се механизъм. Стабилна конструкция, добро качество и устойчивост. Подходяща за чанти, раници, ключодържатели, макраме дизайни, бижута, цветарници, аксесоари за домашни любимци и др...
1.50лв.
Без данък:1.50лв.
Купи
Карабина за макраме и чанти. Подходяща за направа на макраме ключодържатели и висулки, повод за куче, чанти, бижута, цветарници и др.МАТЕРИАЛ   стоманаРАЗМЕРИ   дължина кука 20мм и дължина о..
1.00лв.
Без данък:1.00лв.
Купи
Карабина за макраме и чанти - модел 2 Карабина за макраме и чанти - модел 2
Ново
Карабина за макраме и чанти. Подходяща за направа на макраме ключодържатели и висулки, повод за куче, чанти, бижута, цветарници и др.МАТЕРИАЛ   стоманаОбщи размери: 16 х 38 ммРазмери на закопчалката: ..
0.59лв.
Без данък:0.59лв.
Купи
Метална халка с форма D за макраме и чанти. Подходящ за направа на макраме дизайни, чанти, бижута, цветарници, халки за салфетки  и др.МАТЕРИАЛ   стоманаДЪЛЖИНА   2.5 смВИСОЧИНА  &..
0.40лв.
Без данък:0.40лв.
Купи
Сухото текстилно лепило Gütermann е идеално за фиксиране на тъкани, апликации, ципове и много други. Маркерът за фиксиране на текстил се нанася бързо и прецизно, не залепва за шевните пособия, водоразтворимо е ..
7.90лв.
Без данък:7.90лв.
Купи
Tекстилното лепило Gütermann HT2 лепи текстил като деним, памук, лен, филц, вълна, коприна и много други. Тъй като може да се пере до 40 °C, е идеално за подгъване и поправка на тъкани. Лепилото е с тегло 30 гр..
8.90лв.
Без данък:8.90лв.
Купи
Рамка за тъкане изработена от масивна немска букова дървесина, фино полирана, не лакирана. Здрава и устойчива на различни деформации и опъни. Диаметър 210мм, с височина на профила 17мм и 25 дупки за насноваване..
9.90лв.
Без данък:9.90лв.
Купи
Дървени мъниста с буква за макраме, бебешки залъгалки, плетени играчки, цветарници, декор висулки, подложки за маса и др. Има отпечатана буква на латински от 4 страни. Отвор на дупката - 3мм. Подходящ за направ..
0.10лв.
Без данък:0.10лв.
Купи
Метален ключодържател с верижка. Добро качество и устойчивост. Подходящ за ключодържатели, чанти, раници, макраме дизайни, аксесоари за домашни любимци и др.Диаметър: 25 ммДебелина: 2.5 ммДължина на верижката: ..
0.30лв.
Без данък:0.30лв.
Купи