Как да поръчам?

Упътване за пускане на поръчка

  • За да закупите продукти от hobiyarn.com кликате върху снимката на артикул или върху името му. Отваря се продукта. Избирате цвят и количество. "Кликате" върху бутон "ДОБАВИ В КОШНИЦАТА". Продукта/ите отива/т във Вашата "кошница".​

 

  • Ще се появи за кратко малък прозорец със съобщение "Успешно добавихте ".........." (името на избрания продукт) във Вашата кошница!"

  • В горен десен ъгъл на екрана е Вашата "КОШНИЦА" (това е страницата с поръчката Ви). При желание може да продължите пазаруването и по същият начин да добавите и други артикули. 

  • След като сте добавили всички желани артикули, влезте в своята "КОШНИЦА" (тя винаги се показва в горен десен ъгъл на екрана), кликнете веднъж върху бутон " ВИЖТЕ КОШНИЦАТА", прегледайте какво сте избрали за купуване. Тук ако желаете да коригирате количество, може да го промените като въведете желаното ново количество (цифра) и натиснете иконката с двете стрелки, за да се обнови новото количество. След като всичко е както желаете, натиснете бутона "Поръчка".

  • Отваря се нова страница. Следва да изберете дали да се регистрирате в hobiyarn.com, което Ви дава възможност да не въвеждате отново всичките си данни следващия път, или да направите поръчка без регистрация. Въведете коректно нужната информация в няколко бързи стъпки. А ако вече имате регистрация, въведете данните за вход.

  • Ако имате код за отстъпка, тук е момента да го въведете в поле "Приложи ако имаш Код за отстъпка или Ваучер". След въвеждане на кода или ваучера, натиснете бутона до него "Активирай кода" или "Активирай ваучера", за да се отрази автоматично отстъпката в крайната сума.

  • Ако желаете да добавите коментар към поръчката си, в поле "Добавете коментар към поръчката" може да го направите.

  • Когато сте готови да поръчате, натиснете бутона "ПОРЪЧАЙ". Така поръчката Ви ще се изпрати в отдела ни за обработване на онлайн поръчки.

  • На Вашият имейл ще получите автоматичен отговор от Хобиярн с детайли по Вашата поръчка.

 

* Обработването на поръчките е в срок от 2 работни дни. Много често изпращаме още на следващия ден след като сте дали поръчка.

* Пратката се доставя с куриерска фирма и е с наложен платеж или банков преод. Цените на доставка на пратка до 1кг. са фиксирани (до офис на куриер:3.50 лв. или до точен адрес: 4.50лв.). Тегло над 1кг. - такса доставка се калкулира на база населено място и тегло на пратката. 

 

Приятно пазаруване!
Хобиярн
Обичам да плета