Menu
Количка

Кейк прежди

Флауърс Флауърс
Най-купуван Любим артикул Любим артикул
Кейк прежда в преливащи цветове на райе. Ролката прежда е програмирана и сама става на сегменти райе от 5 основни цвята. Подходяща за големи триъгълни шалове, рокли, поли, наметки, болера, тунки, каре и други а..
14.00лв.
Без данък:14.00лв.
Флауърс мерино Флауърс мерино
Ново
Вълнена кейк прежда в преливащи цветове на райе. Ролката прежда е програмирана и сама става на сегменти райе от 5 основни цвята. Подходяща за големи триъгълни шалове, рокли, поли, наметки, болера, тунки и други..
14.00лв.
Без данък:14.00лв.
Ангора голд омбре батик Ангора голд омбре батик
Лукс
Иновативен дизайн от производителя Ализе, при плетене преждата много плавно преминава от цвят в цвят. Няма видима линия при преливане, а се слива като по магия. Преждата наплита много и само една гранка от 150 ..
6.30лв.
Без данък:6.30лв.
Ангора лукс колор Ангора лукс колор
Най-купуван Лукс
Фина лукс прежда с мохер, вълна и акрил. Тя е пухкава, топла, фина, мека и въздушно лека и в микс от красиво съчетани цветове. При плетене преждата сама образува райе сегменти. Подходяща за фини триъгълни шалов..
5.80лв.
Без данък:5.80лв.
Колор уейв е ефектна обемна прежда в красив микс от цветове. Преждата е програмирана и е с преливащи цветни сектори. Подходяща за пуловери, жилетки, блузони, одеяла, възглавници, шалове, шапки, чанти.СЪСТАВ&nbs..
9.90лв.
Без данък:9.90лв.
Нордиц е умна прежда с програмиран жакард принт ефект. Може да се пере в пералня на програма за вълнени дрехи. Подходяща за пуловери, жилетки, чорапи, ръкавици, шапки, шалове, елеци, бебешки и детски плетива, п..
6.30лв.
Без данък:6.30лв.
Перу колор Перу колор
Най-купуван Лукс
Лукс прежда с топла алпака вълна, тя задържа и отдава топлина. Алпака вълната топли 3 пъти повече от овчата вълна и има хипоалергенни качества. Ефектно обагрена в красиво съчатани цветове с прогамирана нишка. П..
4.90лв.
Без данък:4.90лв.
Прежда с "ушички" бримки, с които се плете директно на пръсти без всякакви инструменти за плетене. Плете се приятно и бързо! Начинаещи в плетивото и деца лесно усвояват метода на плетене с пръсти. Голямо одеяло..
29.00лв.
Без данък:29.00лв.
Пуфи файн омбре батик Пуфи файн омбре батик
Най-купуван
Пуфи файн омбре батик - прежда с "ушички" бримки, с които се плете директно на пръсти без всякакви инструменти за плетене. Плете се приятно и бързо! Начинаещи в плетивото и деца лесно усвояват метода на плетене..
22.49лв.
Без данък:22.49лв.
Ефектна букле прежда с красив преливащ цветен акцент. С премерено съдържание на алпака и вълна. Подходяща е за обемни зимни пуловери, жилетки, шапки, шалове и други аксесоари. Преждата не "боцка" на допир. ..
12.60лв.
Без данък:12.60лв.
Флауърс вивид (неон цветове) Флауърс вивид (неон цветове)
Ново
Кейк прежда в преливащи неон цветове на райе. Ролката прежда е програмирана и сама става на сегменти райе от 5 основни цвята. Подходяща за големи триъгълни шалове, рокли, поли, наметки, болера, тунки, каре и др..
14.00лв.
Без данък:14.00лв.
Кейк прежда в преливащи цветове на райе. Ролката прежда е програмирана и сама става на сегменти райе от 5 основни цвята. Подходяща за големи триъгълни шалове, рокли, поли, наметки, болера, тунки, каре и други а..
14.00лв.
Без данък:14.00лв.
Фъни колорс Фъни колорс
Най-купуван
 Сладкa и изкусителнa на тази прежда ще бъде трудно да и се устои.Предлага се в толкова много цветове, вдъхновени от торти и пудинги.Всяка гранка от 150 грама е съставена от шест нюанса, някои..
4.80лв.
Без данък:4.80лв.
Ча ча е обемна ефектна зимна прежда в микс от красиво съчетани цветове. Много пухкава, мека и запазва обема си за дълго време. Подходяща е за всякакъв тип модни обемни пуловери, жилетки, пончо, шапки, шалове и ..
6.59лв.
Без данък:6.59лв.
 Софти плюс омбре батик е най-новият член от линията прежди Софти. Иновативен дизайн от производителя Ализе.При плетене преждата много плавно прелива от цвят в цвят. Няма видима линия при прел..
20.50лв.
Без данък:20.50лв.
 Армони кейк е забавна пъстра прежда от памук, вискоза и полиестер, която гарантира, че плетивото ще запази форма дори при многократно изпиране!Фантастичен избор за летни плетива, идеална за домаше..
6.40лв.
Без данък:6.40лв.
 100% мек памук и иновативен дизайн от производителя Ализе.При плетене преждата много плавно прелива от цвят в цвят. Няма видима линия при преливане, а се слива като по магия. Преждата нап..
14.70лв.
Без данък:14.70лв.
Дизайнерска прежда за плетена чанта на райе. Комбинирането на цветове в преждата се прави на ръка, за да се създаде хармоничен цветен преход. Нишката прежда остава непрекъсната от начало до край (в плетивото ня..
24.00лв.
Без данък:24.00лв.
 100% антипилинг микрофибър акрил с нежен ефект на коприна. Иновативен дизайн от производителя Ализе.При плетене преждата много плавно прелива от по-светли към по-тъмни нюанс цветове.Няма видим..
11.00лв.
Без данък:11.00лв.
Дизайнерска прежда за плетена чанта в преливащи цветове. Комбинирането на цветове в преждата се прави на ръка, за да се създаде хармоничен цветен преход. Нишката прежда остава непрекъсната от начало до край (в ..
14.00лв.
Без данък:14.00лв.
За първи път в България - поръчай прежда по твой дизайн! В производствената база на Хобиярн, нашите експерт дизайнери приемат поръчки на дизайнерски прежди. Имате пълна свобода да творите! Получава се уникална ..
14.00лв.
Без данък:14.00лв.
За първи път в България - поръчай прежда по твой дизайн! Имаш свободата да твориш уникални прежди по твой вкус! Какво по-хубаво от това да създаваш мода! Много е лесно - избери основен цвят с ламе и цвят за акц..
11.25лв.
Без данък:11.25лв.
   За първи път в България - поръчай си прежда по твой дизайн!   Творчеството е част от нашата човешка същност. То е вътрешен импулс, устрем, полет.То ..
23.00лв.
Без данък:23.00лв.
 Вдъхновени от цветните платове на световно известната модна макра Мисони, дизайнерите в Хобиярн създадоха прежда Пасифлора.Умна дизайнерска прежда за пролетно-летни блузки в ефектни райе цветови к..
16.90лв.
Без данък:16.90лв.
Показани 1 от 24 | 26 (2 Страници)