Меню
Меню
Количка

Този уебсайт използва бисквитки, за да гарантира, че получавате най-доброто изживяване. Научи повече тук: Политика за използване на бисквитки

CARDIFF CASHMERE (Италия)

Cardiff Cashmere е основана през 80-те години на миналия век - това е семейство предприемачи от Биела, Италия, което отдава голяма вяра на престижното кашмирено влакно и направата му в най-луксозната и качествена прежда! Тяхната философия е изключителна, защото специализират в подбора и използването на най-добрите кашмирени влакна и посвещават всеки ресурс и капацитет към първокласно качество по цялата производствена верига. Съчетават се традиционни методи с модерни технологии, използват се усъвършенствани производствени процеси - всичко това гарантира екологични и висококачествени прежди.


Прежда Кардиф кашмир класик е луксозна премиум прежда от най-висок клас суровина 100% естествен кашмир - синоним на мекота и нежност. Придава много стил и елегантност на плетените изделия. В модния св..
26.00лв.
Без данък:26.00лв.
Купи
Конектори за корда ChiaoGoo - комплект 2 броя. Удобните съединители за кабели ChiaoGoo ви позволяват да свържете две корди ChiaoGoo заедно, за да получите по-голяма дължина на обръчите за плетене! Тази гама кон..
9.90лв.
Без данък:9.90лв.
Купи
Показани 1 от 2 | 2 (1 Страници)