Menu
Количка

ДИЗАЙНЕРСКИ ПРЕЖДИ

Натурал колор (ръчно обагрена вълна) Натурал колор (ръчно обагрена вълна)
Ново
Ръчно обагрена 100% натурална, необработена химически овча вълна. Всяко чиле се боядисва на ръка като се потапя на сектори в 3 цвята. Така обагрената прежда се окачва на акациеви пръчки и съхне на свеж въздух и..
2.99лв.
Без данък:2.99лв.
Пътя на коприната Пътя на коприната
Лукс
Ръчно обагрена прежда по италиански дизайн от 100% естествени материи - мека вълна и нежна, лъскава коприна. Произведена по слециална технология прежда, която не се свива при пране, а запазва първоначалния си в..
11.90лв.
Без данък:11.90лв.
Дизайнерска прежда за плетена чанта на райе. Комбинирането на цветове в преждата се прави на ръка, за да се създаде хармоничен цветен преход. Нишката прежда остава непрекъсната от начало до край (в плетивото ня..
24.00лв.
Без данък:24.00лв.
Дизайнерска прежда за плетена чанта в преливащи цветове. Комбинирането на цветове в преждата се прави на ръка, за да се създаде хармоничен цветен преход. Нишката прежда остава непрекъсната от начало до край (в ..
14.00лв.
Без данък:14.00лв.
За първи път в България - поръчай прежда по твой дизайн! В производствената база на Хобиярн, нашите експерт дизайнери приемат поръчки на дизайнерски прежди. Имате пълна свобода да творите! Получава се уникална ..
14.00лв.
Без данък:14.00лв.
За първи път в България - поръчай прежда по твой дизайн! Имаш свободата да твориш уникални прежди по твой вкус! Какво по-хубаво от това да създаваш мода! Много е лесно - избери основен цвят с ламе и цвят за акц..
11.25лв.
Без данък:11.25лв.
   За първи път в България - поръчай си прежда по твой дизайн!   Творчеството е част от нашата човешка същност. То е вътрешен импулс, устрем, полет.То ..
23.00лв.
Без данък:23.00лв.
 Вдъхновени от цветните платове на световно известната модна макра Мисони, дизайнерите в Хобиярн създадоха прежда Пасифлора.Умна дизайнерска прежда за пролетно-летни блузки в ефектни райе цветови к..
16.90лв.
Без данък:16.90лв.
  Дизайнерска прежда с красив меланж ефект. Три цвята нишки от 100% памук се плетат на лента с ширина 10мм.Подходяща за плетени пътечки, пуфове, чанти, панери, макраме дизайни, възглавници..
12.90лв.
Без данък:12.90лв.
  Ти си дизайнерът и ти твориш! Селектирай три цвята, с които да направим твоята уникална прежда!Дизайнерска прежда с красив меланж ефект. Три цвята нишки от 100% памук се плетат на лента ..
12.90лв.
Без данък:12.90лв.
  Чергата е била едно от обичайните неща в българския дом. В миналото, когато селските къщи не са имали подови настилки, тя е имала функцията да ги замести.Вдъхновени от етно мотиви в бълг..
29.90лв.
Без данък:29.90лв.
Показани 1 от 11 | 11 (1 Страници)