Меню
Количка

Този уебсайт използва бисквитки, за да гарантира, че получавате най-доброто изживяване. Научи повече тук: Политика за използване на бисквитки

ReTwisst

ReTwisst е създаден през 2011 г. и е фокусиран върху сектора на рециклирани занаятчийски прежди. ReTwisst внася съвсем нова визия в текстилната индустрия със своя начин на рециклиране без химически процеси. Повечето от техните прежди се рециклират от неизползвани текстилни изрезки, които се събират от текстилни производители на световноизвестни марки. Производството на рециклирани прежди има огромен принос за опазването на световните ресурси и околната среда. Прежда T-Shirt на ReTwisst е една от най-популярните текстилни прежди в световен мащаб!

  

Тишърт - текстилна прежда 750 грама Тишърт - текстилна прежда 750 грама
Най-купуван -35 %
Прежда Тишърт е водещ тренд при плетените аксесоари за лятото. Тя е от 100% рециклиран текстил с висок стандарт на качество. Лентата е равномерна и непрекъсната. Има лека еластичност. ReTwisst T-shirt Yarn..
5.50лв. 8.50лв.
Без данък:5.50лв.
Тишърт принт - текстилна прежда 750 грама Тишърт принт - текстилна прежда 750 грама
-38 %
Прежда Тишърт принт е водещ тренд при плетените аксесоари за лятото. Тя е от 100% рециклиран текстил с висок стандарт на качество. Лентата е равномерна и непрекъсната. Има лека еластичност. ReTwisst T-shir..
5.50лв. 8.90лв.
Без данък:5.50лв.
Показани 1 от 2 | 2 (1 Страници)