Меню
Количка

Този уебсайт използва бисквитки, за да гарантира, че получавате най-доброто изживяване. Научи повече тук: Политика за използване на бисквитки

Игли за зашиване

Нашата подбрана селекция от игли за зашиване на плетиво е предназначена да подобри процеса на сглобяване на плетения проект. Разгледайте разнообразие от размери и стилове игли, изработени, за да поемат различни дебелини прежда. С нашите игли за шев с прежди, финалните щрихи ще бъдат безупречно изпълнени. Творете с финес, като използвате най-добрите игли за зашиване на плетиво.

Маркиращи карфици за плетиво. Карфиците са практичен малък приятел, който фиксира всичко на място! Особено се използва за закрепване на ръкави или други малки елементи от плетивото. Карфиците в опаковка по 10 б..
6.90лв.
Без данък:6.90лв.
Маркиращи карфици за плетиво,от висок клас бамбук. Карфиците са практичен малък приятел, който фиксира всичко на място! Особено се използва за закрепване на ръкави или други малки елементи от плетивото. Препоръ..
6.90лв.
Без данък:6.90лв.
Игла за зашиване на амигуруми 15см цветна пластмаса 1 брой Игла за зашиване на амигуруми 15см цветна пластмаса 1 брой
Ново
Цветна пластмасова дълга игла, подходяща за зашиване на амигуруми. 15 см дължина на иглатас голямо "ухо" с прорез от 1.5 смпластмаса..
0.50лв.
Без данък:0.50лв.
Комплект от два различни по номер игли (2.5мм и 3.75мм) за зашиване на вълнено плетиво. Вместо класическо ухо имат бримка от корда за лесно промушване на преждата. Ухото от корда е гъвкаво и позволява на иглите..
8.90лв.
Без данък:8.90лв.
Игли за зашиване на плетиво Кловер CHIBI. Качество и прецизност от Япония. Игли за най-подредените шевове! 3 броя в пакет. Комплекта включва цилиндричен калъф за съхранение на иглите.РАЗМЕРИ   3 игли ..
9.80лв.
Без данък:9.80лв.
Игли за зашиване на плетиво Кловер . Качество и прецизност от Япония. Игли за най-подредените шевове! 3 броя в пакет. Комплекта включва цилиндричен калъф за съхранение на иглите.РАЗМЕРИ   2 игли в раз..
9.80лв.
Без данък:9.80лв.
Комплект от 4 синьо-зелени игли за зашиване на плетиво, изработени от ламинирано дърво с висока плътност. Предлага се в опаковка от 2 малки и 2 големи игли, които ще се справят с всички нужди при шиене. Опакова..
14.90лв.
Без данък:14.90лв.
Комплект от три различни по размер игли за зашиване на вълнено плетиво. Те са изработени от анодизиран алуминий в оранж, розов и тюркоаз и вместо класическо ухо имат бримка от корда за лесно промушване на прежд..
4.80лв.
Без данък:4.80лв.
Комплект от двe различни по размер игли с тъп връх за зашиване на всякакъв вид плетива. Те са изработени от неръждаема стомана и имат голямо ухо за лесно промушване на конеца прежда. Заоблената форма на въ..
2.90лв.
Без данък:2.90лв.
Игли за зашиване на плетиво Тюлип. Тези отличаващи се с класа игли са повече от перфектни. Всяка игла има голямо златисто ухо за лесно вдяване и затъпен връх за предотвратяване на разцепване и скъсване на нишка..
9.20лв.
Без данък:9.20лв.
Игли за зашиване на плетиво Тюлип асорти с извит заоблен връх. Тези отличаващи се с класа игли са повече от перфектни. Всяка игла има голямо златисто ухо за лесно вдяване и затъпен връх за предотвратяване на ра..
24.90лв.
Без данък:24.90лв.
Игли за зашиване на плетиво Тюлип асорти с остър връх. Тези отличаващи се с класа игли са повече от перфектни. Всяка игла има голямо ухо за лесно вдяване и остър връх. Изработени от висококачествена, гладко пол..
18.00лв.
Без данък:18.00лв.
Игли за зашиване на плетиво Тюлип асорти фини. Тези отличаващи се с класа игли са повече от перфектни. Всяка игла има голямо ухо за лесно вдяване и затъпен връх за предотвратяване на разцепване и скъсване на ни..
16.00лв.
Без данък:16.00лв.
Игли за зашиване на плетиво Tulip розови. Качество и прецизност от Япония. Игли за най-подредените шевове! 3 броя в пакет. Пластмасови игли за прежди. Голямото ухо на иглата прави наистина лесно вдяването на пр..
6.90лв.
Без данък:6.90лв.
Игли за зашиване на плетиво Тюлип Хирошима асорти. Тези отличаващи се с класа игли са повече от перфектни. Всяка игла има голямо ухо за лесно вдяване и затъпен връх за предотвратяване на разцепване и скъсване н..
14.90лв.
Без данък:14.90лв.
Игли за шев Тюлип Хирошима Премиум Sashiko. Тези отличаващи се с класа игли са повече от перфектни. Всяка игла има голямо ухо за лесно вдяване и забележителен остър връх. Изработени от никелирана стомана. Защит..
14.90лв.
Без данък:14.90лв.
Комплект от двe различни по размер игли за нанизване на връв или ластик. Те са изработени от неръждаема стомана и имат голямо ухо за лесно промушване. Специалната форма на върха на иглата спомага за лесно ..
2.90лв.
Без данък:2.90лв.
Вдевачка Кловер с два накрайника. Това е пособие, което улеснява вдяването на конец в ухото на игла. Можете да вденете както игли с голям размер, така и игли с малък размер.Качество и прецизност от Япония...
7.90лв.
Без данък:7.90лв.
Вдевачка с формата на птичка колибри. Това е пособие, което улеснява вдяването на конец в ухото на игла. Птичето във весело розово предлага точно това, което искате: лекота на боравене благодарение на вдлъбнати..
8.60лв.
Без данък:8.60лв.
Вдевачка Кловер с вграден резец - комплект от 2 броя. Това е пособие, което улеснява вдяването на конец в ухото на игла. Можете да вденете игли с различни размери и да подрежете лесно кончетата прежда.Каче..
7.90лв.
Без данък:7.90лв.
Игла губерка8.8 cм дължинас голямо "ухо" с прорез от 1 смпокритие от никелстомана..
0.70лв.
Без данък:0.70лв.
Много удобни при зашиване на плетиво. Комплект от 2 броя стоманени игли. Едната игла е с остър връх, а другата с затъпен...
1.90лв.
Без данък:1.90лв.
Игла за зашиване на плетиво 9см цветна пластмаса 1 брой Игла за зашиване на плетиво 9см цветна пластмаса 1 брой
Най-купуван
Игла за зашиване на плетиво. Лесно прокарване на конеца прежда през ухото на иглата. МАТЕРИАЛ   пластмасаДЪЛЖИНА   9 см*Възможно е да има разлика между реалните цветове и тези, които ви..
0.40лв.
Без данък:0.40лв.
Игли за зашиване на амигуруми Pony BLACK 5.5см и 15см Игли за зашиване на амигуруми Pony BLACK 5.5см и 15см
Скоро
Иглите PONY BLACK за амигуруми в комплект от 2 броя игли с объл връх - малка игла с дължина 5см и екстра дълга с дължина 15см. Широкото ухо улеснява вдяването на всякакъв вид и дебелина на конеца прежда. Имат и..
4.90лв.
Без данък:4.90лв.
Показани 1 от 24 | 31 (2 Страници)