Меню
Меню
Количка

Този уебсайт използва бисквитки, за да гарантира, че получавате най-доброто изживяване. Научи повече тук: Политика за използване на бисквитки

Игли за зашиване

Нашата подбрана селекция от игли за зашиване на плетиво е предназначена да подобри процеса на сглобяване на плетения проект. Разгледайте разнообразие от размери и стилове игли, изработени, за да поемат различни дебелини прежда. С нашите игли за шев с прежди, финалните щрихи ще бъдат безупречно изпълнени. Творете с финес, като използвате най-добрите игли за зашиване на плетиво.

Иглите PONY BLACK Knitters needles са специално предназначени за плетива. Широкото ухо улеснява вдяването на всякакъв вид и дебелина на конеца. Имат изцяло черна нерефлексна повърхност, която се вижда ясно..
3.40лв.
Без данък:3.40лв.
Купи
Маркиращи карфици за плетиво,от висок клас бамбук. Карфиците са практичен малък приятел, който фиксира всичко на място! Особено се използва за закрепване на ръкави или други малки елементи от плетивото. Препоръ..
6.90лв.
Без данък:6.90лв.
Купи
Качествена дълга игла, подходяща за зашиване на амигуруми. Ползва се и за шев на книги. 15 см дължина на иглата1.8 мм диаметър на иглатас голямо "ухо" с прорез от 1 смпокритие от никелстомана..
0.40лв.
Без данък:0.40лв.
Купи
Цветна пластмасова дълга игла, подходяща за зашиване на амигуруми. 15 см дължина на иглатас голямо "ухо" с прорез от 1.5 смпластмаса..
0.50лв.
Без данък:0.50лв.
Купи
Цветна пластмасова дълга игла, подходяща за зашиване на амигуруми. 7.5 см дължина на иглата2.4 мм диаметър на иглатапластмаса..
0.20лв.
Без данък:0.20лв.
Купи
Игли Milward за амигуруми в комплект от 3 броя игли с остър връх, с дължина 89, 130 и 174 мм. Широкото ухо улеснява вдяването на всякакъв вид и дебелина на конеца прежда. Произведени от високо въглеродна стоман..
3.90лв.
Без данък:3.90лв.
Купи
Иглите PONY BLACK асорти комплект от 5 броя игли. Имат изцяло черна нерефлексна повърхност, която се вижда ясно върху ярки и бели материали и е приятна за окото. Иглите от серията PONY Black не предизвикват але..
4.90лв.
Без данък:4.90лв.
Купи
Комплект от два различни по номер игли (2.5мм и 3.75мм) за зашиване на вълнено плетиво. Вместо класическо ухо имат бримка от корда за лесно промушване на преждата. Ухото от корда е гъвкаво и позволява на иглите..
8.90лв.
Без данък:8.90лв.
Купи
Игли за зашиване на плетиво Кловер . Качество и прецизност от Япония. Игли за най-подредените шевове! 3 броя в пакет. Комплекта включва цилиндричен калъф за съхранение на иглите.РАЗМЕРИ   2 игли в раз..
9.80лв.
Без данък:9.80лв.
Купи
Игли за зашиване на плетиво Кловер с извит връх. Качество и прецизност от Япония. Игли за най-подредените шевове! 3 броя в пакет. Комплекта включва цилиндричен калъф за съхранение на иглите.РАЗМЕРИ   ..
9.80лв.
Без данък:9.80лв.
Купи
Игли за зашиване на плетиво Кловер . Качество и прецизност от Япония. Игли за най-подредените шевове! 3 броя в пакет.  Комплекта включва цилиндричен калъф за съхранение на иглите.РАЗМЕРИ   3 игли..
9.80лв.
Без данък:9.80лв.
Купи
Комплект от 4 синьо-зелени игли за зашиване на плетиво, изработени от ламинирано дърво с висока плътност. Предлага се в опаковка от 2 малки и 2 големи игли, които ще се справят с всички нужди при шиене. Опакова..
14.90лв.
Без данък:14.90лв.
Купи
Комплект от три различни по размер игли за зашиване на вълнено плетиво. Те са изработени от анодизиран алуминий в оранж, розов и тюркоаз и вместо класическо ухо имат бримка от корда за лесно промушване на прежд..
4.80лв.
Без данък:4.80лв.