Меню
Количка

За нас

ОНЛАЙН МАГАЗИНЪТ ЗА ПРЕЖДИ В БЪЛГАРИЯ

Качествени прежди, макраме въжета и аксесоари за плетене


ОНЛАЙН ВДЪХНОВЕНИЕ

Hobiyarn.com е онлайн магазин за продажба на качествени прежди, макраме въжета и аксесоари за плетене. Нашият офис, склад и фирмен магазин се намират в град Пловдив. Дългогодишният опит в бизнеса с прежди, ни даде най-добрите познания за управлението на сериозен и сигурен онлайн магазин. Hobiyarn.com е мястото, където ще намерите всичко необходимо и по последни тенденции за вашето хоби: прежди, аксесоари за плетене, макраме материали, инструменти за плетене и фелтинг, списания и книги, гоблени и кинкалерия. Нашата цел е да осигурим отлично обслужване, качествени продукти, достъпни цени, бърза обработка на поръчките и надеждна доставка. Обещаваме, че ще направим всичко възможно, вашето пазаруване в hobiyarn.com да бъде винаги приятно изживяване! За нас доволните клиенти са постигнатата ни цел!


ГАРАНЦИЯ ЗА КАЧЕСТВО

Нашата селекция от прежди е от цял свят! При нас ще намерите световно признати марки с високи стандарти за качество. Ние сме официален дистрибутор на марки ALIZE, DROPS, LANA GATTO, NAKO, YARNART, HIMALAYA, BOBBINY, FIBRA NATURA, ROZETTI, GAZZAL, RETWISST, ETROFIL, LANOSO, DIVA, както и на българските брандове PERFORMANCE, България-К, Велбъжд - сертифицирани съгласно OEKO-TEX Standard 100 и GOTS (Global Organic Textile Standard).


ЗА ХОБИЯРН

Ние пазим и популяризираме традициите на плетенето. Hobiyarn е основана през 1995 г. Първоначално като семеен бизнес, споделящ страстта си за прежди и плетива, и постепенно с годините придобит опит, Хобиярн се превърна в най-предпочитаното място в България, където любители на плетенето и макраме творци намират всичко необходимо за хобито си. А, удовлетворението е голямо, когато виждаме израстването ви от хоби творец в арт бранд! Хобиярн предоставя възможност за пазаруване по цени на едро, поръчки на дизайнерски прежди и предварителни поръчки на прежди извън продуктовата ни гама.

От самото начало, нашата фирмена политика е да предлагаме красиви и качествени прежди и аксесоари за плетене на достъпни цени.

Днес Хобиярн е разрастваща се и утвърдена фирма, с лоялна клиентска база, разпространена в цялата страна, Европа и Австралия. Доверието, което гласуват многобройните ни клиенти и партньори, дава увереност в работата и мотивира екипа ни да бъде винаги добре професионално образован и запознат с актуалните тенденции за сезона. Екипът на Хобиярн е от експерти в текстилната сфера и винаги може да разчитате на адекватен съвет, препоръки и добро отношение. Ние сме бранд, който отговаря на вашите индивидуални нужди, вкус и избор.


ПРОИЗВОДСТВО

Hobiyarn разполага със собствена продуктова линия прежди. В нашата фабрика в гр. Пловдив създаваме изключителни и цветни прежди, с устойчива концепция и екологичен начин на производство. Ние използваме предимно сурови или рециклирани материали за производство на преждите. Хобиярн предлага памучни шнурове и ленти, макраме въжета, прежди от натурална вълна, юта, лен, вискоза, бамбук и целулоза. Всяка от видовете прежди е с висок контрол на качество.


УСТОЙЧИВОСТ

Нашата серия вълнени прежди е от чиста овча вълна, селектирана от български ферми, които влагат грижа и отношение към животните и допринасят за екологичния баланс в природата. Стадото се извежда на пасбище в планината, където не се използват никакви пестициди, така вълната запазва ценните си качества и е екологично чиста суровина.

Серията ни памучни ленти е от 100% рециклиран памук. Даваме втори шанс на ненужния текстил от фабриките и го превръщаме в прежда. Рециклираният памук е добит от текстилни изрезки, които се обработват, за да образуват отново фина памучна нишка. Така се спестяват хектолитри вода. 


#SLOWFASHION

Плетенето е вече модерен занаят! Днес то е предпочитан метод на разпускане от напрегнатото ежедневие. Често тази дейност действа като медитация или вид арттерапия. Разбира се, че се чувстваме много по-добре в собственоръчно изплетен пуловер или чорапки. Създаваш "устойчива мода", а удовлетворението от готовия плетен проект ни прави по-щастливи, придава чувство на завършеност, баланс и успех! 


ВКЪЩИ Е ТАМ, КЪДЕТО ИМА ПРЕЖДА

С удоволствие и всеотдайност работим за вас с любов

ВИЖ ВСИЧКИ ПРЕЖДИ