Меню
Меню
Количка

Този уебсайт използва бисквитки, за да гарантира, че получавате най-доброто изживяване. Научи повече тук: Политика за използване на бисквитки

DROPS

Една кука Drops Pro Circus - алуминиева кука със силиконова дръжка Една кука Drops Pro Circus - алуминиева кука със силиконова дръжка
Най-купуван
Една кука Drops Pro Circus - алуминиева кука със силиконова дръжка. Достъпен лукс за любителите на плетенето, които желаят качество, стил и комфорт! Впечатлява със стабилната си, гладка алуминиева кука, която п..
4.00лв.
Без данък:4.00лв.
Купи
Игли за обръчи Drops Pro Classic 12см месинг Игли за обръчи Drops Pro Classic 12см месинг
Най-купуван
Игли за обръчи ДРОПС Про Класик (DROPS Pro Classic). Лукс игли са за любителите на плетенето, които желаят качество, стил и комфорт при плетене! Изработени са от месинг и имат изключително гладко полирана повър..
6.00лв.
Без данък:6.00лв.
Купи
Игли за обръчи Drops Pro Romance Deluxe Birch 13см Игли за обръчи Drops Pro Romance Deluxe Birch 13см
Най-купуван
Търсите малко допълнителен лукс? Обръчите DROPS Pro Romance са гладки, леки и на фантастична цена! DROPS Pro Romance Deluxe Birch е за любителите на плетенето, които желаят качество, стил и комфорт при плетене!..
9.00лв.
Без данък:9.00лв.
Купи
Игли за чорапи Дропс 20 см. Олекотени и с гладка повърхност, което спомага на бримките да се плъзгат без усилия по иглата. Прецизно оформените върхове улесняват процеса на плетене. Идеални за плетене на чорапи,..
4.00лв.
Без данък:4.00лв.
Купи
Игли за чорапи Дропс 20 см от брезова дървесина. Олекотени и с гладка повърхност, което спомага на бримките да се плъзгат без усилия по иглата. Прецизно оформените върхове улесняват процеса на плетене. Идеални ..
13.00лв.
Без данък:13.00лв.
Купи
Корда за обръчи DROPS Pro Корда за обръчи DROPS Pro
Най-купуван
Корда от серията Drops Pro. Тя е с добра гъвкавост, не се усуква или криви. Предлага се в три различни дължини: 60, 80 и 100 см. Кордата се свързва много лесно към иглите с помощен ключ. Супер плавна връзка, ко..
3.00лв.
Без данък:3.00лв.
Купи
Обръчи ДРОПС Про Класик 40см (DROPS Pro Classic). Лукс игли са за любителите на плетенето, които желаят качество, стил и комфорт при плетене! Изработени са от месинг и имат изключително гладко полирана повърхно..
6.00лв.
Без данък:6.00лв.
Купи
Обръчи ДРОПС Про Класик 60см (DROPS Pro Classic). Лукс игли са за любителите на плетенето, които желаят качество, стил и комфорт при плетене! Изработени са от месинг и имат изключително гладко полирана повърхно..
6.00лв.
Без данък:6.00лв.
Купи
Обръчи ДРОПС Про Класик 80см (DROPS Pro Classic). Лукс игли са за любителите на плетенето, които желаят качество, стил и комфорт при плетене! Изработени са от месинг и имат изключително гладко полирана повърхно..
6.00лв.
Без данък:6.00лв.
Купи
Шишовете Drops са идеалния избор за тези, които предпочитат прави игли. Произведени от усточйива дървесина, която осигурява гладко плъзгане на нишката. Върховете са идеални за всички прежди и всеки проект.Опако..
8.00лв.
Без данък:8.00лв.
Купи
Една кука Drops Basic от бреза. Достъпен лукс за любителите на плетенето, които желаят качество, стил и комфорт!  Дръжката е украсена с орнаменти и е обозначен номера на куката...
6.00лв.
Без данък:6.00лв.
Купи
Игли за обръчи ДРОПС Про Класик комплект (DROPS Pro Classic Interchangeable Circular Needles Set)Носете плетката където и да отидете с този прекрасен комплект сменяеми кръгли игли за обръчи от месинг и никел. П..
66.00лв.
Без данък:66.00лв.
Купи
Комплект игли за обръчи Drops Pro Romance Deluxe Birch Комплект игли за обръчи Drops Pro Romance Deluxe Birch
Безплатна доставка
Търсите малко допълнителен лукс? Обръчите DROPS Pro Romance са гладки, леки и на фантастична цена! Този сет обръчи DROPS Pro Romance Deluxe Birch е за любителите на плетенето, които желаят качество, стил и комф..
99.00лв.
Без данък:99.00лв.
Купи