Меню
Количка

Този уебсайт използва бисквитки, за да гарантира, че получавате най-доброто изживяване. Научи повече тук: Политика за използване на бисквитки

Mohair by Canard

Mohair от Canard са известни като производител на най-висококачествените прежди от мохер. Бранда съществува от 2009 г. Днес марката "Mohair by Canard" е собственост на Von Broich Mohair ApS. Von Broich Mohair преди е бил развъдник на мохер в Дания. Повече от 20 години опит с кози и сурови продукти е дал дълбока представа за влакната и огромното значение на условията на живот на животните за крайния продукт. Преждите от Mohair от Canard са преди всичко висококачествен продукт. В допълнение, производството им е съгласно одобрени и щадящи околната среда методи с акцент върху устойчивостта и зачитане на местните общности и хуманното отношение към животните.

Brushed Lace от Mohair by Canard е изключително премиум прежда от супер фини влакна кид мохер, смесени с черничева коприна, която е най-фината коприна. Мохерът е внимателно подбран за преждата и влакната са суп..
16.90лв.
Без данък:16.90лв.
Показани 1 от 1 | 1 (1 Страници)