Меню
Меню
Количка

Този уебсайт използва бисквитки, за да гарантира, че получавате най-доброто изживяване. Научи повече тук: Политика за използване на бисквитки

Mohair by Canard

Mohair от Canard са известни като производител на най-висококачествените прежди от мохер. Бранда съществува от 2009 г. Днес марката "Mohair by Canard" е собственост на Von Broich Mohair ApS. Von Broich Mohair преди е бил развъдник на мохер в Дания. Повече от 20 години опит с кози и сурови продукти е дал дълбока представа за влакната и огромното значение на условията на живот на животните за крайния продукт. Преждите от Mohair от Canard са преди всичко висококачествен продукт. В допълнение, производството им е съгласно одобрени и щадящи околната среда методи с акцент върху устойчивостта и зачитане на местните общности и хуманното отношение към животните.

1ply Kidmohair от Mohair by Canard е изключително премиум прежда от супер фини влакна кид мохер, смесени с най-меката мерино вълна. Мохерът е внимателно подбран за преждата и влакната са супер фини и дълги, за ..
23.90лв.
Без данък:23.90лв.
Купи
Супер мека букле прежда с пухкав мохер. Идеалната прежда за шалове, шапки, ръкавици, интериорни аксесоари, акцентен бордюр към плетиво. Тази мека прежда е подходяща за плетене без схема, тъй като структурата на..
31.90лв.
Без данък:31.90лв.
Купи
Brushed Lace от Mohair by Canard е изключително премиум прежда от супер фини влакна кид мохер, смесени с черничева коприна, която е най-фината коприна. Мохерът е внимателно подбран за преждата и влакната са суп..
16.90лв.
Без данък:16.90лв.
Купи
Показани 1 от 3 | 3 (1 Страници)