Меню
Меню
Количка

Този уебсайт използва бисквитки, за да гарантира, че получавате най-доброто изживяване. Научи повече тук: Политика за използване на бисквитки

Поръчка

Да направите поръчка е лесно и приятно, но в случай, че имате нужда от съдействие, последвайте инструкциите по-долу:


Изберете желана от вас категория, намираща се в горната част на заглавната страница. Отворете артикул от категорията, изберете цвят/размер и количество и кликнете върху бутона "КУПИ". Aртикула ще се добави в количката ви. Тази стъпка повтарятe при желание да добавите и други артикули.


Когато решите, че сте готови с вашата поръчка, може да прегледате целия списък с добавените артикули във вашата количка като кликнете върху бутон "ВИЖ КОЛИЧКАТА". Имате възможност да коригирате поръчано количество от вид артикул или да изтриете артикул. Ако имате Промо код или Ваучер, тук може да го въведете и активирате.


Следва да пристъпите към ПЛАЩАНЕ. Тук имате избор - да въведете данни за вход (ако имате вече направена регистрация) и да влезете в профила си или ако нямате регистрация, може да направите такава, или да поръчате като гост (без регистране на профил). Въведете необходимите данни и изберете метод за доставка и плащане. Оставете коментар при необходимост от пояснение към поръчката ви.


След като попълните необходимата информация, за да завършите поръчката трябва да кликнете върху бутона "ПОТВЪРДИ ПОРЪЧКАТА". На екрана ще се появи текст, който потвърждава, че поръчката ви е направена успешно! Веднага след това ще получите и имейл с детайли по поръчката ви.


Ние грижливо ще подготвим поръчката ви и ще се свържем с вас с информация по наличности и доставка. Обикновено това става на следващия ден, след като сте направили успешно поръчката. Хобиярн не изпраща поръчки ако не може да се свърже с клиента по телефон (или имейл), за да се потвърди направената поръчка.


ПЛЕТЕНЕТО Е СТИЛ НА ЖИВОТ

С удоволствие и всеотдайност работим за вас с любов

ВИЖ ВСИЧКИ ПРЕЖДИ