Меню
Меню
Количка

Този уебсайт използва бисквитки, за да гарантира, че получавате най-доброто изживяване. Научи повече тук: Политика за използване на бисквитки

За играчки

Фабъл фър е супер пухкава прежда с ефект на кожа с естествен косъм от норка. Мека и много приятна на допир. Подходяща за блузи, пуловери, жилетки, елеци, пончо, шапки, шалове, одеяла и възглавници. Използва се ..
4.50лв.
Без данък:4.50лв.
Купи
Пуфи Пуфи
Най-купуван
Прежда с "ушички" бримки, с които се плете директно на пръсти без всякакви инструменти за плетене. Плете се приятно и бързо! Начинаещи в плетивото и деца лесно усвояват метода на плетене с пръсти. Голямо одеяло..
3.90лв.
Без данък:3.90лв.
Велуто - популярна амигуруми прежда Велуто - популярна амигуруми прежда
Най-купуван
Прежда Велуто притежава изключителна мекота, обем и лекота. Високо качество на производство, нишката е плътна, не се рони ли къса. Плетивата се плетат лесно, бързо и е добър избор за начинаещите в плетенето. По..
3.90лв.
Без данък:3.90лв.
Купи
Джинс - популярна амигуруми прежда Джинс - популярна амигуруми прежда
Най-купуван
Любимата и най-предпочитана прежда за плетени играчки! Мека и възушна нишка, с отлично качество, което запазва плетивата дълго време в красив вид. Подходяща също и за блузи, жилетки, бебешки дрешки, одеялца. Цв..
2.80лв.
Без данък:2.80лв.
Купи
Долфин бейби - популярна амигуруми прежда Долфин бейби - популярна амигуруми прежда
Най-купуван
Долфин бейби е обемна плюшена прежда от 100% полиестер. Преждата е изградила отличен имидж с доброто си качество и устойчиви цветове. Притежава сертификат ОЕКО ТЕХ 100 стандарт и е безопасна за бебешки и детски..
5.10лв.
Без данък:5.10лв.
Купи
Himalaya Dolphin Star е блестящия вариант на най-популярната плюшена прежда Himalaya Dolphin baby.  За мек блясък е добавено меко ламе, което не се драска кожата и позволява да създавате плетени играчки и ..
5.40лв.
Без данък:5.40лв.
Купи
Долче - популярна амигуруми прежда Долче - популярна амигуруми прежда
Най-купуван
Плюшена прежда от микро полиестер. Подходяща за плетени играчки, бебешки одеялца, пуфове, обемни плетива и аксесоари. Хипоалергенна.СЪСТАВ   100% микро полиестерГРАМАЖ   100 грамаМЕТРАЖ&..
5.50лв.
Без данък:5.50лв.
Купи
Прежда Долче бейби в практичен грамаж от 50 грама кълбо. Плюшена прежда от микро полиестер. Подходяща за плетени играчки, бебешки одеялца, пуфове, обемни плетива и аксесоари. Хипоалергенна.СЪСТАВ  &nbs..
3.00лв.
Без данък:3.00лв.
Купи
Котон голд - популярна амигуруми прежда Котон голд - популярна амигуруми прежда
Най-купуван
Прежда Котон голд е с класичeски микс от памук и акрил, което гарантира на вашите плетени изделия мекота и стабилност на цвета дори при многократно изпиране. Преждата е подходяща за блузи, жилетки, бебешки дреш..
4.90лв.
Без данък:4.90лв.
Купи
Котон голд хоби ню - популярна амигуруми прежда Котон голд хоби ню - популярна амигуруми прежда
Най-купуван
Прежда Котон голд хоби ню - това е добре познатата и харесвана прежда Котон голд, но вече в практична намотка на кълбо от 50 грама. Преждата е с класичeски микс от памук и акрил, което гарантира на вашите плете..
2.50лв.
Без данък:2.50лв.
Купи
Долфин лууп е обемна плюшена прежда от 100% полиестер, която има оформени по нишката малки бримчици "ушички". Преждата е с добро качество и устойчиви цветове. Притежава сертификат ОЕКО ТЕХ 100 стандарт и е безо..
6.90лв.
Без данък:6.90лв.
Купи
Велвет е обемна плюшена прежда от 100% полиестер. Преждата е с добро качество и устойчиви цветове. Притежава сертификат ОЕКО ТЕХ 100 стандарт и е безопасна за бебешки и детски плетива. Подходяща за плетени игра..
4.80лв.
Без данък:4.80лв.
Купи
Шарена прежда, обагрена на къси разстояния. Лека и възушна нишка. Отлично качество, което запазва плетивата дълго време в красив вид. Подходяща за блузки, потничета, жилетки, бебешки дрешки, одеялца и плетени и..
2.90лв.
Без данък:2.90лв.
Купи
Шарена прежда, обагрена на къси разстояния. Лека и възушна нишка. Отлично качество, което запазва плетивата дълго време в красив вид. Подходяща за блузки, потничета, жилетки, бебешки дрешки, одеялца и плетени и..
2.90лв.
Без данък:2.90лв.
Купи
Любимата прежда за плетени играчки сега и в обемен вариант! Мека, възушна и обемна нишка. Отлично качество, което запазва плетивата дълго време в красив вид. Подходяща за блузки, жилетки, детски и бебешки дрешк..
5.90лв.
Без данък:5.90лв.
Невероятен ефект на пран деним! Мека и възушна нишка. Отлично качество, което запазва плетивата дълго време в красив вид. Подходяща за блузки, потничета, жилетки, бебешки дрешки, одеялца и плетени играчки.СЪСТА..
2.70лв.
Без данък:2.70лв.
Купи
Софти - популярна амигуруми прежда Софти - популярна амигуруми прежда
Най-купуван
Софти е супер пухкава прежда с ефект на козинка. Мека и много приятна на допир. Подходяща за блузи, пуловери, жилетки, елеци, пончо, шапки, шалове, одеяла и възглавници. Използва се и за плетени играчки, като и..
1.60лв.
Без данък:1.60лв.
Купи
Софти мега е супер пухкава и обемна прежда с ефект на козинка. Мека и много приятна на допир. Подходяща за блузи, пуловери, жилетки, елеци, пончо, шапки, шалове, одеяла и възглавници. Използва се и за плетени и..
3.20лв.
Без данък:3.20лв.
Купи
Софти плюс - популярна амигуруми прежда Софти плюс - популярна амигуруми прежда
Най-купуван
Софти плюс е супер пухкава и обемна прежда с ефект на козинка. Мека и много приятна на допир. Подходяща за блузи, пуловери, жилетки, елеци, пончо, шапки, шалове, одеяла и възглавници. Използва се и за плетени и..
3.20лв.
Без данък:3.20лв.
Купи
Софти плюс принт е супер пухкава и обемна прежда с ефект на козинка. Мека и много приятна на допир. Подходяща за блузи, пуловери, жилетки, елеци, пончо, шапки, шалове, одеяла и възглавници. Използва се и за пле..
3.20лв.
Без данък:3.20лв.
Купи
Химагуруми е специално произведена прежда за плетени играчки. Приятно мека и с възушна нишка. Отлично качество, което запазва плетивата дълго време в красив вид. Притежава ОЕКО ТЕХ 100 стандарт сертификат и е б..
2.70лв.
Без данък:2.70лв.
Купи
Ефектна прежда с обем и кристален блясък. Подходяща е за плетени играчки, като акцентен бордюр на плетиво, панерчета и други аксесоари. Интересно приложение намира в домашните потреби - плетат се много интересн..
2.10лв.
Без данък:2.10лв.
Купи
Кузуджук (в превод: агънце) е супер пухкава прежда с ефект на козинка. Мека и много приятна на допир. Подходяща за блузи, пуловери, жилетки, елеци, пончо, чанти, шапки, шалове, одеяла и възглавници. Използва се..
10.60лв.
Без данък:10.60лв.
Купи
Минк прежда като козинка Минк прежда като козинка
Най-купуван
Минк е супер пухкава прежда с ефект на кожа с естествен косъм от норка. Мека и много приятна на допир. Подходяща за блузи, пуловери, жилетки, елеци, пончо, шапки, шалове, одеяла и възглавници. Използва се и за ..
2.90лв.
Без данък:2.90лв.
Купи
Показани 1 от 24 | 38 (2 Страници)