Меню
Меню
Количка

Този уебсайт използва бисквитки, за да гарантира, че получавате най-доброто изживяване. Научи повече тук: Политика за използване на бисквитки

Ножици

Ножица Prym с титаниево покритие по режещия ръб на остриетата.Унивреслни ножици за домакинството. Ергономичните дръжки имат меки гумени пръстени по вътрешната страна на дръжките, които правят ножиците много удо..
20.00лв.
Без данък:20.00лв.
Купи
Висококачествена ножица вид клъцка. Предлага отличен режещ ръб и дълготрайна производителност. Тази ножица на Clover разполага с острие от въглеродна стомана и е с дължина 10.5смМатериали:Острие: въглеродна сто..
28.00лв.
Без данък:28.00лв.
Купи
Ножицата щъркел е абсолютна класика. Тя е популярна със своята закачлива форма - стриетата приличат на клюн на щъркел, винтовата връзка е окото му, а дръжките са гравирани на пера. Позлатените ножици за бродира..
11.90лв.
Без данък:11.90лв.
Купи
Универсална ножица с микрозъбци, които гарантират, че и ще остане по-остра за по-дълго време от стандартните остриета! Това е професионална ножица от неръждаема стомана, с мек захват и самонаточващи остриета на..
8.90лв.
Без данък:8.90лв.
Купи
Ножицата щъркел от MADEIRA е абсолютна класика. Тя е популярна със своята закачлива форма - стриетата приличат на клюн на щъркел, винтовата връзка е окото му, а дръжките са гравирани на пера. Позлатените ножици..
18.90лв.
Без данък:18.90лв.
Купи
Резец за разпорване Milward Резец за разпорване Milward
Ново
С резеца за разпорване от Milward можете лесно да премахнете всякакви шевове. Висококачественото острие е много остро. Има червена предпазна топка, която не позволява острието да повреди тъканта. Може да се зат..
5.90лв.
Без данък:5.90лв.
Купи
Гобленарска ножица за почистване на бродерии, отстраняване на преходни бодове и изрязване на апликации. Ножицата е с леко повдигнат връх с тънко, удължено острие. Дръжки долепени една до друга. 100% неръждаема ..
2.60лв.
Без данък:2.60лв.
Купи
Малка ножичкаостри резцикомпактен дизайннеръждаема стомана..
2.60лв.
Без данък:2.60лв.
Купи
Ножица Дианаостри резцицветна дръжка17.5 смнеръждаема стомана..
3.50лв.
Без данък:3.50лв.
Купи
Ножица Дианаостри резцицветна дръжка21 cmнеръждаема стомана..
5.20лв.
Без данък:5.20лв.
Купи
Малка ножица тип Клъцки остри резцицветна пластмасова дръжка10.5 x 2.3 cм..
3.50лв.
Без данък:3.50лв.
Купи
Мини ножица Seki Cohana от Япония Мини ножица Seki Cohana от Япония
Скоро
Колко малки могат да бъдат най-добрите ножици? Това е било едно закачливо предизвикателство на г-н Хасегава към неговите занаятчии в HASEGAWA CUTLERY CO., LTD., производител на остри инструменти в Секи, най-гол..
34.80лв.
Без данък:34.80лв.
Скоро
Сгъваема малка ножица KnitPro Сгъваема малка ножица KnitPro
Скоро
Теза практична сгъваема ножица може да се прибира навсякъде и е идеална при пътуване. Благодарение на механизма за безопасно отваряне и затваряне, острието от неръждаема стомана е защитено през цялото време. Др..
10.50лв.
Без данък:10.50лв.
Скоро
Сгъваема малка ножица KnitPro Rainbow Mindful collection Сгъваема малка ножица KnitPro Rainbow Mindful collection
Скоро
Теза практична сгъваема ножица може да се прибира навсякъде и е идеална при пътуване. Благодарение на механизма за безопасно отваряне и затваряне, неръждаемото острие е защитено през цялото време. Пластмасовата..
10.50лв.
Без данък:10.50лв.
Скоро
Ножица MADEIRA двойно извита 10см Ножица MADEIRA двойно извита 10см
Скоро
Двойно извитите малки ножици на Madeira имат дръжки с 24-каратово златно покритие, които са нежни към вашата кожа. Функцията с двойна извивка позволява прецизно подрязване на конеца. Извитите остриета с фини въ..
21.90лв.
Без данък