Меню
Меню
Количка

Този уебсайт използва бисквитки, за да гарантира, че получавате най-доброто изживяване. Научи повече тук: Политика за използване на бисквитки

Кинкалерия

Със сигурност можете да използвате някои от нашите аксесоари, които правят живота малко по-лесен. Тук ще намерите всичко необходимо за амигуруми, аксесоари за чанти, метални елементи, копчета, мъниста, игли и конци, качествени ножици и още куп неща.

Стъклени мъниста Toho от Япония - производител на стъклени мъниста от световна класа. Toho Beads са стъклени мъниста с изключително качество! Кръглите мъниста Toho 8/0 имат много постоянна форма и размер и се п..
3.50лв.
Без данък:3.50лв.
Купи
Пухкав лукс пом пон от еко кожа с косъм. Има връзки, с които може да закрепите към плетивото. Така много практично може да се свали при пране на плетеното изделие. Красив завършващ акцент към шапка, шал или дру..
3.50лв.
Без данък:3.50лв.
Купи
Обков за чанта с минималистичен дизайн, който се вгражда към плетената чанта. Моден тренд при плетените аксесоари. Олекотена конструкция с ауминий.*Възможно е да има разлика между реалните цветове и тези, които..
6.90лв.
Без данък:6.90лв.
Купи
Дръжка за чанта еко кожа с халки 1 брой Дръжка за чанта еко кожа с халки 1 брой
Ново
Дръжка от еко кожа за плетена чанта с халки. Има по 6 дупчици от двата края, за лесно пришиване към плетиво. Може да пришиете директно към плетената чанта. Придава завършен вид на плетената чанта и запазва форм..
4.90лв.
Без данък:4.90лв.
Купи
Дръжки за раница еко кожа с халки 1 брой Дръжки за раница еко кожа с халки 1 брой
Ново
Дръжки от еко кожа за плетена раница с халки. Има по халки от двата края, за лесно пришиване към плетиво. Може да пришиете директно към плетената чанта. Придава завършен вид на плетената чанта и запазва форма.М..
5.60лв.
Без данък:5.60лв.
Купи
Мигли за плетени играчки. Тези висококачествени декоративни мигли с предпазител, придават правилното изражение, омекотяват окото и буквално го озаряват и съживяват. Поставят се като приставка на очички за амигу..
3.20лв.
Без данък:3.20лв.
Купи
Дръжка за чанта през рамо с регулируема дължина. Лукс дръжка с красив и семпъл дизайн. Придава завършен вид на плетената чанта и запазва форма.МАТЕРИАЛ   памук и полиестерДЪЛЖИНА   110 см (д..
6.50лв.
Без данък:6.50лв.
Купи
Камбанка орнамент за връзка Ø 4мм отвор - никел. Този супер функционален дизайн, позволява лесно и бързо поставяне и сваляне. Чудесен завършващ аксесоар към всяко плетиво и арт проект. Дължината след завинтване..
0.20лв.
Без данък:0.20лв.
Купи
Мини магнитна закопчалка за плетена чанта с красив и семпъл дизайн. Има дупчици по периферията , за лесно пришиване към плетиво. Придава завършен вид на плетената чанта. МАТЕРИАЛ   стоманаДИАМЕТЪ..
1.50лв.
Без данък:1.50лв.
Купи
Луксозна дръжка от естествена кожа, подходяща за красив завършек на плетена чанта. Скандинавски минималистичен дизайн. Всяка дръжка има по 2 перфорации от двата края, за лесно прикрепяне към плетиво, посредство..
7.90лв.
Без данък:7.90лв.
Купи
Дръжка за чанта през рамо с регулируема дължина. Лукс дръжка с красив и семпъл дизайн. Придава завършен вид на плетената чанта и запазва форма.МАТЕРИАЛ   памук и полиестерДЪЛЖИНА   110 см (д..
6.50лв.
Без данък:6.50лв.