Меню
Количка

Този уебсайт използва бисквитки, за да гарантира, че получавате най-доброто изживяване. Научи повече тук: Политика за използване на бисквитки

Handmade етикети

Етикети HANDMADE от Хобиярн са перфектният завършек към всяко плетиво. Предлагаме избор от модели и цветове. Нашите дизайни са с емблематичен скандинавски стил, който придава цялост, естетика и минималистична визия. Имате и ексклузивната възможност да си поръчате етикети по ваш дизайн. 

Етикет веган кожа за пришиване Етикет веган кожа за пришиване
Най-купуван
Етикет от веган кожа със стилен дизайн. Етикета се пришива към дрехата. Чудесен завършващ аксесоар към всяко плетиво и арт проект. Много добре се съчетава с прежда Макраме от колекция пролет-лято. Може да се пе..
1.20лв.
Без данък:1.20лв.
Етикет от веган кожа в светло бежов цвят със стилен дизайн. Чудесен завършващ аксесоар към всяко плетиво и арт проект. Може да се пере в пералня при температура до 30 градуса. Кожата има ОЕКО-ТЕХ 100 стандарт с..
1.20лв.
Без данък:1.20лв.
Етикет веган кожа с нит за прикрепяне Етикет веган кожа с нит за прикрепяне
Най-купуван
Етикет от веган кожа със стилен и практичен скандинавски дизайн. Има специален нит, който се завинтва от едната страна на етикета, топченцето на металния нит се промушва през другата дупчица със специален проце..
1.90лв.
Без данък:1.90лв.
Етикет от естествена кожа със стилен дизайн. Чудесен завършващ аксесоар към всяко плетиво и арт проект. Може да се пере в пералня при температура до 40 градуса.Произведено в България по дизайн на ХобиярнМАТЕРИА..
1.59лв.
Без данък:1.59лв.
Етикет коркова кожа с нит за прикрепяне Етикет коркова кожа с нит за прикрепяне
Ново
Етикет от коркова кожа със стилен и практичен скандинавски дизайн. Има специален нит, който се завинтва от едната страна на етикета, топченцето на металния нит се промушва през другата дупчица със специален про..
1.90лв.
Без данък:1.90лв.
Етикет от дърво Етикет от дърво
Най-купуван
Етикет от буково дърво в натурален цвят цвят със стилен дизайн. Чудесен завършващ аксесоар към всяко плетиво и арт проект. Може да се пере в пералня при температура до 60 градуса.Произведено в ЕС по дизайн на Х..
0.99лв.
Без данък:0.99лв.
Етикет с металически ефект. Чудесен завършващ аксесоар към всяко плетиво и арт проект. Този супер функционален дизайн, позволява лесна поддръжка. Може да се пере в пералня при температура до 60 градуса. От..
1.10лв.
Без данък:1.10лв.
Етикет със силиконова щампа е изработен от плътен текстилен материал. Щампата е едностранна. Чудесен завършващ аксесоар към всяко плетиво и арт проект. Супер тренди дизайн. Може да се пере в пералня при темпера..
0.70лв.
Без данък:0.70лв.
Етикети от естествена кожа с лого по ваш дизайн. Етикетите с персонален текст/лого са чудесен завършващ аксесоар към всяко плетиво и арт проект. Имате възможността да си поръчате кожени етикетчета с ваше лого/т..
16.00лв.
Без данък:16.00лв.
Етикети от естествена кожа с лого по ваш дизайн. Етикетите с персонален текст/лого са чудесен завършващ аксесоар към всяко плетиво и арт проект. Етикетите са много функционални, благодарение на металния нит, с ..
21.00лв.
Без данък:21.00лв.
Специален нит, който се състои от две части. Едната част се завинтва от опаковата страна на handmade етикет, а другата част с топченцето се промушва през специален процеп и така етикета се закрепя стабилно към ..
0.50лв.
Без данък:0.50лв.
Специален нит, който се състои от две части. Едната част се завинтва от опаковата страна на handmade етикет, а другата част с топченцето се промушва през специален процеп и така етикета се закрепя стабилно към ..
0.50лв.
Без данък:0.50лв.
Показани 1 от 12 | 12 (1 Страници)