Меню
Меню
Количка

Този уебсайт използва бисквитки, за да гарантира, че получавате най-доброто изживяване. Научи повече тук: Политика за използване на бисквитки

Чанти и несесери

Органайзер Stockholm MUUD Органайзер Stockholm MUUD
Ново
Ръчно изработен премиум органайзер от естествена кожа.Stockholm от Muud е красив органайзер за съхранение на аксесоари за плетене. Поддържайте вашите обръчи и игли за обръчи перфектно организирани. Задължи..
146.90лв.
Без данък:146.90лв.
Купи
Калъф за игли Carla MUUD избор цвят Калъф за игли Carla MUUD избор цвят
Ново
Ръчно изработен премиум аксесоар от естествена кожа.Carla от Muud е красив калъф за съхранение на игли за зашиване на плетиво. Muud са с невероятната изработка и шикозни детайли. Калъфът е ръчно изработен от ви..
29.90лв.
Без данък:29.90лв.
Купи
Калъф за малка ножичка Espoo MUUD избор цвят Калъф за малка ножичка Espoo MUUD избор цвят
Ново
Ръчно изработен премиум аксесоар от естествена кожа.Espoo от Muud е красив калъф за съхранение на малка ножичка. Muud са с невероятната изработка и шикозни детайли. Калъфът е ръчно изработен от висококачествена..
19.90лв.
Без данък:19.90лв.
Купи
Ръчно изработен премиум аксесоар от естествена кожа.Bergen от Muud е красив калъф за съхранение на малки аксесоари. Muud са с невероятната изработка и шикозни детайли. Калъфът е ръчно изработен от висококачеств..
19.90лв.
Без данък:19.90лв.
Купи
Калъф за малки аксесоари Helsinki MUUD уиски Калъф за малки аксесоари Helsinki MUUD уиски
Ново
Ръчно изработен премиум аксесоар от естествена кожа.Helsinki от Muud е красив калъф за съхранение на малки аксесоари. Muud са с невероятната изработка и шикозни детайли. Калъфът е ръчно изработен от висококачес..
43.90лв.
Без данък:43.90лв.
Купи
Ръчно изработен премиум аксесоар от естествена кожа.Шивашкият сантиметър е задължителен аксесоар за всеки, който обича да плете. Но как да се уверите, че винаги знаете къде да го намерите? Malmö от Muud е краси..
24.90лв.
Без данък:24.90лв.
Купи
Органайзер Erinna MUUD избор цвят Органайзер Erinna MUUD избор цвят
Ново
Ръчно изработен премиум органайзер от естествена кожа.Erinna от Muud е красив органайзер за съхранение на вашите игли, куки и прежда. Muud са с невероятната изработка и шикозни детайли. Органайзерът е с продълг..
107.90лв.
Без данък:107.90лв.
Купи
Ръчно изработен премиум органайзер от естествена кожа.Hala от Muud е красив органайзер за съхранение на вашите игли за обръчи или куки. Muud са с невероятната изработка и шикозни детайли. Органайзерът поби..
74.90лв.
Без данък:74.90лв.
Купи
Чанта за плетива Cleo MUUD избор цвят Чанта за плетива Cleo MUUD избор цвят
Ново
MUUD Cleo е ръчно изработена кожена чанта за плетива с красив датски дизайн. Всички чанти и калъфи на MUUD са ръчно изработени от първокласна кожа, идеални за съхранение на проекти за плетене и всички необходим..
149.90лв.
Без данък:149.90лв.
Купи
MUUD Enturn е ръчно изработена кожена чанта за плетива с красив датски дизайн. Всички чанти и калъфи на MUUD са ръчно изработени от първокласна кожа, идеални за съхранение на проекти за плетене и всички необход..
236.90лв.
Без данък:236.90лв.
Купи
Чанта за плетива Saturn MUUD уиски Чанта за плетива Saturn MUUD уиски
Ново
MUUD Saturn е ръчно изработена кожена чанта за плетива с красив датски дизайн. Това е най-популярния модел чанта от Muud!Всички чанти и калъфи на MUUD са ръчно изработени от първокласна кожа, идеални за съхране..
189.90лв.
Без данък:189.90лв.
Купи
MUUD Saturn е ръчно изработена кожена чанта за плетива с красив датски дизайн. Това е най-популярния модел чанта от Muud!Всички чанти и калъфи на MUUD са ръчно изработени от първокласна кожа, идеални за съхране..
189.90лв.
Без данък:189.90лв.
Купи
MUUD Saturn XL е ръчно изработена кожена чанта за плетива с красив датски дизайн. Това е най-популярния модел чанта от Muud!Всички чанти и калъфи на MUUD са ръчно изработени от първокласна кожа, идеални за съхр..
236.90лв.
Без данък:236.90лв.
Купи