Меню
Меню
Количка

Този уебсайт използва бисквитки, за да гарантира, че получавате най-доброто изживяване. Научи повече тук: Политика за използване на бисквитки

HOBIYARN

В Хобиярн създаваме изключителни и цветни прежди, с устойчива концепция и екологичен начин на производство. Ние използваме предимно сурови, натурални или рециклирани материали за производство на преждите. Хобиярн предлага памучни шнурове и ленти, макраме въжета, прежди от натурална вълна, юта, лен, вискоза, бамбук и целулоза. Суровините са сертифицирани по OEKO-TEX® Standard 100 и всяка от видовете прежди е с висок контрол на качество. Хобиярн предлага уникално за България - производство на дизайнерски прежди. Преждите се произвеждат по специална заявка на клиента и в специфична цветова композиция.

   

Натурал - 100% натурална овча вълна Натурал - 100% натурална овча вълна
Най-купуван
Прежда произведена по стар български метод. Тя е 100% натурална, необработена химически овча вълна от руното на овце, отглеждани по българските планини. Вълната се превръща в прежда по най-естествения начин, за..
2.30лв.
Без данък:2.30лв.
Купи
Макраме 250 грама - 85% памук и 15% полиестер Макраме 250 грама - 85% памук и 15% полиестер
Най-купуван
Прежда подходяща за плетени чанти, бижута, домашен декор, макраме и аксесоари. Придава и запазва красива форма на плетивото.Плетивата се получават изключително ефектни и модни. Предпочитана прежда за летните ме..
9.90лв.
Без данък:9.90лв.
Купи
Макраме прежда с ламе за бляскав ефект. Подходяща за плетени чанти, бижута, домашен декор, пътечки, възглавници, килимче, макраме дизайн и аксесоари. Придава и запазва красива форма на плетивото. Плетивата се п..
9.90лв.
Без данък:9.90лв.
Купи
Екологията и идеята за устойчивост започва да се превръща все повече във фактор от водещо значение. Произведена от 100% рециклиран мек памук, преждата се грижи за природата и за вас! Подходяща за чанти, панерче..
9.90лв.
Без данък:9.90лв.
Купи
Супер практична опция, когато ти трябва малко, но от много цветове! Мега вълнената лента сега е с опция за покупка на метър. Създаваме удобства за товя фелтинг проект! Вълна за плъстене.СЪСТАВ   100% ..
1.50лв.
Без данък:1.50лв.
Купи
Супер обемна вълнена лента, подходяща за одеяла, възлгавници, аксесоари в интериора, ефектни плетива, шалове и шапки. Много бързо се плете на ръце, само за час си оплитате модерно одеяло. Един от най-актуалните..
204.00лв.
Без данък:204.00лв.
Купи
МЕГА мини 1 килограм вълнена лента 29-33 µm МЕГА мини 1 килограм вълнена лента 29-33 µm
Най-купуван
Супер обемна вълнена лента, подходяща за одеяла, възлгавници, аксесоари в интериора, ефектни пуловери, жилетки, шалове и шапки. Много бързо се плете на ръце, само за час си оплитате модерно одеяло. Един от най-..
34.00лв.
Без данък:34.00лв.
Купи
Натали е прежда за бляскав акцент в плетивата. Подходяща за чанти, мрежести туники, оледна декорация, бижута, докашен декор, мартеници и други аксесоари.СЪСТАВ   90% ламе, 10% найлонГРАМАЖ   ..
3.50лв.
Без данък:3.50лв.
Купи
Хартиена прежда - тренд за лятото - нова колекция лято 2023 Хартиена прежда - тренд за лятото - нова колекция лято 2023
Най-купуван
Хартиената прежда е водещ тренд в плетените аксесоари за лятото. Тя е веган и обича природата. Олекотена нишка, добра здравина, водоотблъскваща и съхне бързо. Подходяща за летни чанти, шапки, панери, арт бижута..
2.90лв.
Без данък:2.90лв.
Купи
Прежда Вискоза е с луксозен завършек и плетивата падат по тялото с комплимент на женската фигура. От 100% вискоза преждата се плете лесно, плетивата придават на кожата прохладно чувство през горещите месеци. Ви..
4.10лв.
Без данък:4.10лв.
Купи
Прежда Канап е 100% естествен растителен материал в натурален цвят. Това е прежда-въже от конопени влакна, има голяма здравина и устойчивост. Веган, екологичен и биоразградим природен продукт. Подходяща прежда ..
2.60лв.
Без данък:2.60лв.
Купи
Клеопатра е специално създадена прежда за стилни летни плетива. Блясъкът от ламето придава луксозна, естетична и изискана визия, като нежно и елегантно пречупва светлината. Тази прежда е отличен избор за мрежес..
4.30лв.
Без данък:4.30лв.
Купи
Макраме мандала дизайнерска прежда 300 г Макраме мандала дизайнерска прежда 300 г
кейк прежда