Меню
Количка

Този уебсайт използва бисквитки, за да гарантира, че получавате най-доброто изживяване. Научи повече тук: Политика за използване на бисквитки

PRYM

Една кука Prym ergonomics Една кука Prym ergonomics
Най-купуван
Кука Prym ergonomics с eргономичен и иновативен дизайн. Тази кука е изключително лека и удобна при плетене. Ергономичната форма и материал осигуряват комфортна и без умора работа. Цветово кодиране в горния край..
8.90лв.
Без данък:8.90лв.
Kука KnitPro Natural от Prym - лукс кука за любителите на плетенето, които желаят качество, стил и комфорт при плетене!  Впечатлява със стабилната си, гладка алуминиева кука, която позволява конеца прежда ..
11.60лв.
Без данък:11.60лв.
Ръчно изработени куки направени от най-финия висок клас японски бамбук. Придават много приятно и топло усещане при плетене. Изключително гладката повърхност на бамбука гарантира отлично плъзгане на бримките. Ни..
10.80лв.
Без данък:10.80лв.
Игли за обръчи KnitPro Natural CUBICS от Prym - дълги. Лукс игли са за любителите на плетенето, които желаят качество, стил и комфорт при плетене!  Изработени от здрава дървесина, с гладко полирана повърхн..
15.00лв.
Без данък:15.00лв.
Игли за обръчи KnitPro Natural от Prym - дълги. Лукс игли са за любителите на плетенето, които желаят качество, стил и комфорт при плетене!  Изработени от здрава дървесина, с гладко полирана повърхност и с..
12.00лв.
Без данък:12.00лв.
Игли за обръчи KnitPro Natural от Prym - къси. Лукс игли са за любителите на плетенето, които желаят качество, стил и комфорт при плетене!  Изработени от здрава дървесина, с гладко полирана повърхност и ст..
12.00лв.
Без данък:12.00лв.
Игли за чорапи KnitPro Natural 15 см от Prym. Висококачествени игли за плетене Natural са изработени от фино, полирано дърво и предлагат много интересен визуален външен вид. Повърхността им е изключително ..
14.00лв.
Без данък:14.00лв.
Игли за чорапи KnitPro Natural 20 см от Prym. Висококачествени игли за плетене Natural са изработени от фино, полирано дърво и предлагат много интересен визуален външен вид. Повърхността им е изключително ..
16.90лв.
Без данък:16.90лв.
Игли за чорапи KnitPro Natural CUBICS от Prym. Чорапните игли Natural CUBICS предлагат специално изживяване при плетене благодарение на квадратната им структура. Моделът на плетене става по-равномерен с CU..
19.00лв.
Без данък:19.00лв.
Корда от серията KnitPro Natural. Тя е с добра гъвкавост, не се усуква или криви. Предлага се в различни дължини: 40 / 60 / 80 / 100 /120 / 150 см. За дълги игли се порепоръчат дължини от 60 см до 150 см, а за ..
6.60лв.
Без данък:6.60лв.
Oбръчи Ergonomics Carbonот Prym - лукс обръчи за любителите на плетенето, които желаят качество, стил и комфорт при плетене!  Изработени от ценен високоефективен синтетичен материал с въглеродни влакна. Мн..
15.00лв.
Без данък:15.00лв.
Ножица Prym с титаниево покритие по режещия ръб на остриетата.Унивреслни ножици за домакинството. Ергономичните дръжки имат меки гумени пръстени по вътрешната страна на дръжките, които правят ножиците много удо..
20.00лв.
Без данък:20.00лв.
Ножица щъркел Prym 9см позлатена Ножица щъркел Prym 9см позлатена
Най-купуван
Ножицата щъркел от Prym е абсолютна класика. Тя е популярна със своята закачлива форма - стриетата приличат на клюн на щъркел, винтовата връзка е окото му, а дръжките са гравирани на пера. Позлатените ножици за..
20.00лв.
Без данък:20.00лв.
Нишка с отразяващо покритие, която може да бъде плетенена заедно с прежда. С този рефлекторен конец плетените шапки, маншети или шалове имат ефект на рефлектор. По този начин се осигурява повишена безопасност в..
13.00лв.
Без данък:13.00лв.
Дълги топлийки от закалена стомана с голямо цветно топче.Лукс, иновации и безупречно качество от Прим Германия! Произведено в Германияс големи пластмасови глави изработени от закалена стоманацветове: микс ..
7.90лв.
Без данък:7.90лв.
Лепилото за текстил от Prym е подходящо за всички тъкани, които могат да се гладят. Това надеждно спрей лепило залепва дебели и тънки тъкани бързо и сигурно. Лепилото се активира от топлината на ютията и слепва..
26.90лв.
Без данък:26.90лв.
Ергономичен напръстник Prym Ергономичен напръстник Prym
Ново
Който смята, че един прост аксесоар за ръкоделие като напръстника не може да бъде доразвит, ще бъде положително изненадан от „Soft Comfort“ от серията Prym ergonomics. Този иновативен напръстник е отличен с наг..
8.90лв.
Без данък:8.90лв.
Cro-Tat кука (кука за дантела). Много лесен метод за плетене на дентела! Иглата Cro-Tat има дълга и леко конусовидна форма по дължина. Тя е по-фина от стандартните куки за плетене на една кука, което прави възм..
10.50лв.
Без данък:10.50лв.
Маркер Aquatrick и водна писалка - добавете тези супер удобни маркери към вашата шевна кутия – идеални за ръчно бродиране, кръстосани шевове и други! Можете дори да използвате водната писалка, за да премахнете ..
21.00лв.
Без данък:21.00лв.
Този регулируем напръстник, изработен от 100% пластмаса е най-добрият избор за тези, които поддържат маникюр, защото има специален отвор от горната страна. Специалните точковидни прорези на върха и оребрените в..
6.90лв.
Без данък:6.90лв.
Красивите обръчи от най-висок клас 100% бамбуков материал с фиксирана корда придават много приятно и топло усещане при плетене. Равната повърхност на бамбука и изключително плавният преход от иглата към кордата..
15.60лв.
Без данък:15.60лв.
Красивите обръчи от най-висок клас 100% бамбуков материал с фиксирана корда придават много приятно и топло усещане при плетене. Равната повърхност на бамбука и изключително плавният преход от иглата към кордата..
15.60лв.
Без данък:15.60лв.
Красивите обръчи от най-висок клас 100% естествен бамбуков материал с фиксирана корда придават много приятно и топло усещане при плетене. Равната повърхност на бамбука и изключително плавният преход от иглата к..
15.60лв.
Без данък:15.60лв.
Напръстник за плетене с 4 водача за преждиНапръстникът за плетене на Prym, изработен от висококачествена пластмаса в син цвят, е идеален за плетене на многоцветни шарки до четири цвята. Благодарение на капсите ..
6.90лв.
Без данък:6.90лв.
Показани 1 от 24 | 41 (2 Страници)