Меню
Меню
Количка

Този уебсайт използва бисквитки, за да гарантира, че получавате най-доброто изживяване. Научи повече тук: Политика за използване на бисквитки

За фелтинг

DROPS Snow (ДРОПС Сноу) е мека, обемна и супер приятна за плетене прежда, изпредена от 100% чиста вълна. С нея ще си оплетете топли и удобни плетива. Сноу е също така идеална и за плъстене. Вълнените влакна, из..
4.00лв.
Без данък:4.00лв.
Купи
Отдайте се на комфорта, топлината и дълготрайността на облеклата, изработени с FRITIDGARN, което означава „прежда за свободното време“ на норвежки език, първокласна прежда, изработена от 100% норвежка вълна. С ..
6.70лв.
Без данък:6.70лв.
Купи
Натурал - 100% натурална овча вълна Натурал - 100% натурална овча вълна
Най-купуван
Прежда произведена по стар български метод. Тя е 100% натурална, необработена химически овча вълна от руното на овце, отглеждани по българските планини. Вълната се превръща в прежда по най-естествения начин, за..
2.30лв.
Без данък:2.30лв.
Купи
Супер практична опция, когато ти трябва малко, но от много цветове! Мега вълнената лента сега е с опция за покупка на метър. Създаваме удобства за товя фелтинг проект! Вълна за плъстене.СЪСТАВ   100% ..
1.50лв.
Без данък:1.50лв.
Купи
Амалиа - 100% вълна Амалиа - 100% вълна
Най-купуван
Прежда от 100% вълна. Пухкава, обемна и се плете много лесно. Подходяща за блузи, пуловери, жилетки, шапки, шалове, ръкавички, бебешки плетива и одеялца. Използва се и за фелтинг техника. Прежда Амалиа вече е н..
3.60лв.
Без данък:3.60лв.
Купи
Супер обемна вълнена лента, подходяща за одеяла, възлгавници, аксесоари в интериора, ефектни плетива, шалове и шапки. Много бързо се плете на ръце, само за час си оплитате модерно одеяло. Един от най-актуалните..
204.00лв.
Без данък:204.00лв.
Купи
МЕГА мини 1 килограм вълнена лента 29-33 µm МЕГА мини 1 килограм вълнена лента 29-33 µm
Най-купуван
Супер обемна вълнена лента, подходяща за одеяла, възлгавници, аксесоари в интериора, ефектни пуловери, жилетки, шалове и шапки. Много бързо се плете на ръце, само за час си оплитате модерно одеяло. Един от най-..
34.00лв.
Без данък:34.00лв.
Купи
Хармони е топла зимна прежда с красив преливащ цветен ефект. Пухкава, обемна и се плете много приятно и лесно. Подходяща за зимни блузи, пуловери, жилетки, шапки, шалове, ръкавички. Ползва се и за фелтинг техни..
3.80лв.
Без данък:3.80лв.
Мерино вълнена лента за товя фелтинг проект! Вълна за плъстене.СЪСТАВ   100% мерино вълнаГРАМАЖ   100 грамаМЕТРАЖ   5 метра*Възможно е да има разлика между реалните цветове и тези,..
3.40лв.
Без данък:3.40лв.
Купи
ДРОПС Поларис - DROPS Polaris - супер обемна зимна прежда ДРОПС Поларис - DROPS Polaris - супер обемна зимна прежда
Скоро
DROPS Alaska (ДРОПС Аляска) e eднонишкова прежда, изпредена от същата мека вълна като DROPS Snow, DROPS Polaris е особено подходяща за интериорни проекти, както и за връхни дрехи, като шапки, шалове и пончота. ..
9.00лв.
Без данък:9.00лв.
Скоро
ДРОПС Уиш - DROPS Wish -  супер обемна и пухкава ДРОПС Уиш - DROPS Wish -  супер обемна и пухкава
Скоро
DROPS Wish (ДРОПС Уиш)-  супер обемна прежда, изработена от мека бейби алпака, мерино вълна и пима памук. Има уникална структура, при която вместо предене, влакната от бейби алпака и мериносова вълна се из..
10.00лв.
Без данък:10.00лв.
Скоро
Показани 1 от 11 | 11 (1 Страници)