Меню
Меню
Количка

Този уебсайт използва бисквитки, за да гарантира, че получавате най-доброто изживяване. Научи повече тук: Политика за използване на бисквитки

Производители

Селекция качествени прежди с гарантиран произход

Нашата селекция прежди е от цял свят! При нас ще намерите световно признати производители на прежди с високи стандарти за качество. Партнираме си директно с брандовете, което ви дава гаранция, че пазарувате най-добрите продукти на пазара, на най-добрата цена! Предлагаме прежди за всеки бюджет и вкус, като качеството винаги е гарантирано! Гордеем се, че сме и причината за премиум норвежките брандове Drops и Sandnes Garn да стъпят на българския пазар. Вслушайте се в напътствията на душата ви и творете!

(Норвегия)

Първокачествени, устойчиви прежди, които са едновременно екологични и красиво проектирани. Основана през 1888 г. в сърцето на Норвегия, Sandnes Garn е една от най-старите фабрики за прежди в непрекъсната експлоатация. Sandnes Garn днес държи позицията на най-големия производител на прежда за ръчно плетиво в Северна Европа, в една от най-модерните предачни фабрики в света! В Sandnes Garn се поддържа разнообразие от премиум прежди, обект на постоянни иновации, всички внимателно подбрани, за да отговарят на текущите пазарни тенденции. Бранда е изключително престижен и се сичта за един от най-добрите производители на прежди в целия свят! Популярно споделено мнение е, че прежди Санднес Гарн напрактика са вечни!

(Норвегия)

DROPS е основана през далечната 1982 г. в Норвегия и оттогава работят върху визията за създаване на модерни и качествени прежди на разумни цени. Това означава, че продуктите на DROPS винаги са били изключително популярни, което е напълно разбираемо, тъй като е гарантиран голям и вълнуващ избор с високо качество и на най-добрите цени! Всеки ще може да си позволи да се наслади на невероятните им продукти! Когато става въпрос за плетене, всички искаме прежди, които са не само неустоимо красиви, топли и приятни на допир, но и дълготрайни. Имаме същите потребности, когато става въпрос за закупуване на аксесоари като копчета, игли за плетене и други. Ако и вие, като много други, обичате доброто качество, но на разумни цени, сте попаднали на правилното място. Ние продаваме прежди и аксесоари DROPS на най-добрите цени. Всички прежди отговарят по стандартите на OEKO-TEX® Standard 100 и са сертифицирани.

(Италия)

Лана Гато е престижно име в италианската текстилна индустрия, известни повече от век със своите иновации, страст, традиции, италианско съвършенство и високо качество. Прежди произведени само в Италия! Деликатен микс от селектирани суровини с висок клас: фина мерино вълна, кашмир, мохер, алпака, памук, коприна, лен. Изключителна комбинация от изисканост, фееричност, мекота, топлина и естествена елегантност. Цветовете се избират всеки нов сезон според модните тенденции от Седмица на модата в Милано. Лана Гато - гурме прежди за ценители!

(Дания)

Filcolana е датски бранд за висококачествени прежди за ръчно плетене на достъпни цени, изработени от естествени влакна като вълна, алпака, мохер и коприна. Историята на Filcolana датира от 1952 г. и се гордеят с това, че са отдадени на качеството, устойчивостта и отговорността при производството на преждите. Моделите с безплатни описания на плетива от Filcolana, са създадени от някои от най-талантливите дизайнери на плетива в Скандинавия и всеки сезон представят нова колекция.


(Италия)

Cardiff Cashmere е основана през 80-те години на миналия век - това е семейство предприемачи от Биела, Италия, което отдава голяма вяра на престижното кашмирено влакно и направата му в най-луксозната и качествена прежда! Тяхната философия е изключителна, защото специализират в подбора и използването на най-добрите кашмирени влакна и посвещават всеки ресурс и капацитет към първокласно качество по цялата производствена верига. Съчетават се традиционни методи с модерни технологии, използват се усъвършенствани производствени процеси - всичко това гарантира екологични и висококачествени прежди.

(Дания)

Mohair от Canard са известни като производител на най-висококачествените прежди от мохер. Бранда съществува от 2009 г. Днес марката "Mohair by Canard" е собственост на Von Broich Mohair ApS. Von Broich Mohair преди е бил развъдник на мохер в Дания. Повече от 20 години опит с кози и сурови продукти е дал дълбока представа за влакната и огромното значение на условията на живот на животните за крайния продукт. Преждите от Mohair от Canard са преди всичко висококачествен продукт. В допълнение, производството им е съгласно одобрени и щадящи околната среда методи с акцент върху устойчивостта и зачитане на местните общности и хуманното отношение към животните.

(Дания)

Isager Yarn е известна в цял свят и е синоним на класическа, вечна прежда, изпредена от естествени влакна. Тази датска марка става все по-популярна от създаването си през 1977 г. Едно чудесно качество на преждите Isager е, че те са перфектни за комбиниране и са създадени в една палитра от богато наситени и устойчиви цветове. Мариан и нейната дъщеря Хелга Изагер създават своите уникални прежди и все по-популярни описания на модели плетива в Тверстед, прекрасно крайбрежно село, разположено в северния край на Дания, заобиколени от красива природа. Преждите на Isager са удоволствие за плетене и носене.


(Полша)

Bobbiny е полска семейна компания за производство на макраме и плетени памучни въжета. Заедно със своя невероятен екип, те създават изключителни цветни въжета за вашите макраме проекти, чанти, килими, пуфове, възглавници, бижута и други плетени изделия и модни аксесоари. Суровините, които използват са от 100% рециклиран памук, с производствен процес щадящ околната среда. Всички въжета отговарят по стандартите на OEKO-TEX® Standard 100 и са сертифицирани с най-висок клас I. Бобини е моден бранд, който диктува тенденциите при макраме въжетата, в глобален мащаб, всеки нов сезон.

(Турция)

Преждите от Alize са супер популярни в цял свят! Висока технология на производство, европейски стандарт на качество и иновации. Всички прежди отговарят по стандартите на OEKO-TEX® Standard 100 и са сертифицирани. Ализе е мега бранд, който диктува тенденциите при преждите, в глобален мащаб, всеки нов сезон!

(Турция)

Хобиярн е представител на фирма Ярнарт в България. Заедно от самото начало сме свидетели на тяхното професионално развитие. Прежди Ярнарт отговарят на висок стандарт качество. Всеки нов сезон продуктовата гама се допълва според модните тенденции и цветове. Сертифициран бранд по OEKO-TEX® Standard 100.


(Турция)

Прежди Хималая са с високо качество, произведени по последни технологии и дори имат признати патенти за иновации. Хималая предлагат класически, ефектни, лукс, органични, прежди с антипилинг и антимикробни свойства, умни прежди с програмиран принт. Бранда е сертифициран по OEKO-TEX® Standard 100 и GOTS (Global Organic Textile Standard). Имаме удоволствието да бъдем единствения за България официален вносител и дистрибутор на прежди Хималая. 

 

(Турция)

Газал е международно известна фирма за луксозни прежди. Това е етично осъзнат бранд, с акцент върху производство на висок клас прежди, получени от естествени влакна. Притежава OEKO-TEX® Standard 100 сертификат за качество, а био памук преждата е сертифицирана и по GOTS (Global Organic Textile Standard), който гарантира устойчивото и социално отговорно производство. Произхода на памука е 100% био и багрилата са екологични.

(Турция)

Нако е създадена през 1962 г. Тя е една от водещите фирми с изградени традиции. Фабрика с голям капацитет и разнообразие от видове прежди. Доказва своята репутация и иновативност на световния пазар, в резултат на успеха си в следването на световните тенденции и ноу-хау в сектора на производство на прежди. Преждите притежават сертификат за качество OEKO-TEX® Standard 100.


(България)

Пърформънс е български бранд с над 80 години опит и традиции. Лидер на европейския пазар в производството на висококачествени памучни прежди за ръчно плетиво. Преждите са сертифицирани по OEKO-TEX® Standard 100 и GOTS (Global Organic Textile Standard). Отговорни към природата прежди, с устойчив подход, уважаващ екологията.

(България)

В Хобиярн създаваме изключителни и цветни прежди, с устойчива концепция и екологичен начин на производство. Ние използваме предимно сурови или рециклирани материали за производство на преждите. Хобиярн предлага памучни шнурове и ленти, макраме въжета, прежди от натурална вълна, юта, лен и вискоза. Суровините са сертифицирани по OEKO-TEX® Standard 100 и всяка от видовете прежди е с висок контрол на качество. Хобиярн предлага уникално за България - производство на дизайнерски прежди. Преждите се произвеждат по специална заявка на клиента и в специфична цветова композиция.

(Турция)

Прежди Ланосо е бранд, който работи с мечтана селекция суровини – египетски памук, мерино, алпака, вълна, бамбук. А Бейби котон с антибактериални свойства е изключително популярна прежда по качество и свойства.

 

(България)

Велбъжд е производител на прежди за ръчно плетиво и машинен трикотаж. Компанията е с дългогодишни традиции и доказано качество в производството на различни видове прежди от 100% вълна, 100% акрил, смеси и други. Притежава сертификат OEKO-TEX® Standard 100, подновяван ежегодно от австрийска оторизирана лаборатория, който гарантира, че продуктите отговарят на съвременните екологични изисквания.

(България)

България-К е производител на прежди за ръчно плетиво и шевни конци. Продуктите са с различен състав включващ - 100% памук, 100% вълна, памучни смеси, вълнени смеси, лен, бамбук, вискоза и др. Притежават сертификат за качество OEKO-TEX® Standard 100.


ВКЪЩИ Е ТАМ, КЪДЕТО ИМА ПРЕЖДА

Обичам да плета


ВИЖ ВСИЧКИ ПРЕЖДИ