Меню
Количка

Този уебсайт използва бисквитки, за да гарантира, че получавате най-доброто изживяване. Научи повече тук: Политика за използване на бисквитки

Брандове

Селекция от водещи производители

качествени прежди с гарантиран произход


Висококачествени, устойчиви прежди, които са едновременно екологични и красиво проектирани. Основана през 1888 г. в сърцето на Норвегия, Sandnes Garn е една от най-старите фабрики за прежди в непрекъсната експлоатация. Sandnes Garn днес държи позицията на най-големия производител на прежда за ръчно плетиво в Северна Европа, в една от най-модерните предачни фабрики в света. В Sandnes Garn се поддържа разнообразие от премиум прежди, обект на постоянни иновации, всички внимателно подбрани, за да отговарят на текущите пазарни тенденции. Бранда е изключително престижен и се сичта за един от най-добрите производители на прежди в света! Популярно споделено мнение е, че прежди САНДНЕС ГАРН напрактика са вечни!


DROPS е основана през далечната 1982 г. в Норвегия и оттогава работят върху визията за създаване на модерни и качествени прежди на разумни цени. Това означава, че продуктите на DROPS винаги са били изключително популярни, което е напълно разбираемо, тъй като е гарантиран голям и вълнуващ избор с високо качество и на най-добрите цени! Всеки ще може да си позволи да се наслади на невероятните им продукти! Когато става въпрос за плетене, всички искаме прежди, които са не само неустоимо красиви, топли и приятни на допир, но и дълготрайни. Имаме същите потребности, когато става въпрос за закупуване на аксесоари като копчета, игли за плетене и други. Ако и вие, като много други, обичате доброто качество, но на разумни цени, сте попаднали на правилното място. Ние продаваме прежди и аксесоари DROPS на най-добрите цени. Направете своята покупка онлайн в нашия онлайн магазин - точно когато ви е удобно. Всички прежди отговарят по стандартите на OEKO-TEX® Standard 100 и са сертифицирани.


Лана Гато е престижно име в италианската текстилна индустрия, известни повече от век със своите иновации, страст, традиции, италианско съвършенство и високо качество. Прежди произведени само в Италия! Деликатен микс от селектирани суровини с висок клас: фина мерино вълна, кашмир, мохер, алпака, памук, коприна, лен. Изключителна комбинация от изисканост, фееричност, мекота, топлина и естествена елегантност. Цветовете се избират всеки нов сезон според модните тенденции от Седмица на модата в Милано. Лана Гато - гурме прежди за ценители!

Преждите от Alize са супер популярни в цял свят! Висока технология на производство, европейски стандарт на качество и иновации. Всички прежди отговарят по стандартите на OEKO-TEX® Standard 100 и са сертифицирани. Ализе е мега бранд, който диктува тенденциите при преждите, в глобален мащаб, всеки нов сезон!

Хобиярн е представител на фирма Ярнарт в България. Заедно от самото начало сме свидетели на тяхното професионално развитие. Прежди Ярнарт отговарят на висок стандарт качество. Всеки нов сезон продуктовата гама се допълва според модните тенденции и цветове. Сертифициран бранд по OEKO-TEX® Standard 100.


Прежди Хималая са с високо качество, произведени по последни технологии и дори имат признати патенти за иновации. Хималая предлагат класически, ефектни, лукс, органични, прежди с антипилинг и антимикробни свойства, умни прежди с програмиран принт. Бранда е сертифициран по OEKO-TEX® Standard 100 и GOTS (Global Organic Textile Standard). Имаме удоволствието да бъдем единствения за България официален вносител и дистрибутор на прежди Хималая. 

 

Газал е международно известна фирма за луксозни прежди. Това е етично осъзнат бранд, с акцент върху производство на висок клас прежди, получени от естествени влакна. Притежава OEKO-TEX® Standard 100 сертификат за качество, а био памук преждата е сертифицирана и по GOTS (Global Organic Textile Standard), който гарантира устойчивото и социално отговорно производство. Произхода на памука е 100% био и багрилата са екологични.

Нако е създадена през 1962 г. Тя е една от водещите фирми с изградени традиции. Фабрика с голям капацитет и разнообразие от видове прежди. Доказва своята репутация и иновативност на световния пазар, в резултат на успеха си в следването на световните тенденции и ноу-хау в сектора на производство на прежди. Преждите притежават сертификат за качество OEKO-TEX® Standard 100.


Bobbiny е полска семейна компания за производство на макраме и плетени памучни въжета. Заедно със своя невероятен екип, те създават изключителни цветни въжета за вашите макраме проекти, чанти, килими, пуфове, възглавници, бижута и други плетени изделия и модни аксесоари. Суровините, които използват са от 100% рециклиран памук, с производствен процес щадящ околната среда. Всички въжета отговарят по стандартите на OEKO-TEX® Standard 100 и са сертифицирани с най-висок клас I. Бобини е моден бранд, който диктува тенденциите при макраме въжетата, в глобален мащаб, всеки нов сезон.


Етрофил специализира в ефектни и висококачествени прежди, произведени от грижливо селектирани суровини. Притежават OEKO-TEX® Standard 100 и GOTS (GLOBAL Organic Textile Standard) сертификати. Уникални ръчно обагрени прежди от мерино вълна и коприна. Прежди за ценители!


Пърформънс е български бранд с над 80 години опит и традиции. Лидер на европейския пазар в производството на висококачествени памучни прежди за ръчно плетиво. Преждите са сертифицирани по OEKO-TEX® Standard 100 и GOTS (Global Organic Textile Standard). Отговорни към природата прежди, с устойчив подход, уважаващ екологията.


Хобиярн разполага със собствена продуктова линия прежди. В нашата фабрика в гр. Пловдив създаваме изключителни и цветни прежди, с устойчива концепция и екологичен начин на производство. Ние използваме предимно сурови или рециклирани материали за производство на преждите. Хобиярн предлага памучни шнурове и ленти, макраме въжета, прежди от натурална вълна, юта, лен и вискоза. Суровините са сертифицирани по OEKO-TEX® Standard 100 и всяка от видовете прежди е с висок контрол на качество. Хобиярн предлага уникално за България - производство на дизайнерски прежди. Преждите се произвеждат по специална заявка на клиента и в специфична цветова композиция.

Бранда за прежди ReTwisst е създаден през 2011 г. и е фокусиран върху сектора на рециклирани занаятчийски прежди. ReTwisst внася съвсем нова визия в текстилната индустрия със своя начин на рециклиране без химически процеси. Повечето от техните прежди се рециклират от неизползвани текстилни изрезки, които се събират от текстилни производители на световноизвестни марки. Този производствен излишък пристига при тях като влакна или парчета плат. Тези продукти се сортират по качество и се обработват във фабриката. В резултат на този процес ReTwisst произвежда прежда T-Shirt. Компанията преработва около 6 500 000 кг текстил в определен вид прежди годишно. Производството на рециклирани прежди има огромен принос за опазването на световните ресурси и околната среда. ReTwisst прави възможно повторното използване на отпадъчни материали, а при производството на прежди не се прилага химически процес на боядисване и не се използва вода. Така годишно се спестяват около 52 000 000 тона вода. Бранда дава невъзможното възможно, за да избегне разточителството в текстилната индустрия, и така произвежда качествени рециклирани прежди.


Прежди Ланосо е бранд, който работи с мечтана селекция суровини – египетски памук, мерино, алпака, вълна, бамбук. А Бейби котон с антибактериални свойства е изключително популярна прежда по качество и свойства.

Дива е социално отговорен бранд, който пази природата като използва рециклирани суровини в част от своята продукция. Всеки нов сезон асортимента от прежди се допълва според модните тенденции и цветове. Сертифициран бранд по OEKO-TEX® Standard 100.

Прежди  Фибранатура са международно известни със своя натурален състав, високо качество и цветове, които се намират в природата. Всички прежди са от натурални влакна като органичен памук, египетки памук, суперуош мерино екстра фино мерино, вълна, сурова вълна, бамбук, юта, целулоза. Сертифицирани по OEKO-TEX® Standard 100 и GOTS (Global Organic Textile Standard). Имаме удоволствието да бъдем единствения за България официален вносител и дистрибутор на прежди Фибранатура. 

Прежди Розети Ярнс са бранд, който предлага предимно ефектни прежди, съобразени според модните тенденции на сезона. Състава на преждите е разнообразен - от памук, лен, вискоза, до вълна, алпака и мерино. Преждите са сертифицирани по OEKO-TEX® Standard 100. Имаме удоволствието да бъдем единствения за България официален вносител и дистрибутор на прежди Розети Ярнс.

 

Велбъжд е производител на прежди за ръчно плетиво и машинен трикотаж. Компанията е с дългогодишни традиции и доказано качество в производството на различни видове прежди от 100% вълна, 100% акрил, смеси и други. Притежава сертификат OEKO-TEX® Standard 100, подновяван ежегодно от австрийска оторизирана лаборатория, който гарантира, че продуктите отговарят на съвременните екологични изисквания.


България-К е производител на прежди за ръчно плетиво и шевни конци. Продуктите са с различен състав включващ - 100% памук, 100% вълна, памучни смеси, вълнени смеси, лен, бамбук, вискоза и др. Притежават сертификат за качество OEKO-TEX® Standard 100.


ВКЪЩИ Е ТАМ, КЪДЕТО ИМА ПРЕЖДА

Обичам да плета


ВИЖ ВСИЧКИ ПРЕЖДИ