Меню
Меню
Количка

Този уебсайт използва бисквитки, за да гарантира, че получавате най-доброто изживяване. Научи повече тук: Политика за използване на бисквитки

Метални аксесоари

Селекция метални аксесоари и елементи за плетени чанти. Открийте стилни и здрави метални компоненти, за да създадете красиви ръчно изработени чанти.

Обков за чанта с минималистичен дизайн, който се вгражда към плетената чанта. Моден тренд при плетените аксесоари. Олекотена конструкция с ауминий.*Възможно е да има разлика между реалните цветове и тези, които..
6.90лв.
Без данък:6.90лв.
Купи
Метален пръстен класьор с отварящ се механизъм. Стабилна конструкция, добро качество и устойчивост. Подходящ за чанти, раници, ключодържатели, макраме дизайни, бижута, цветарници, аксесоари за домашни любимци и..
0.60лв.
Без данък:0.60лв.
Купи
Метална халка с отваряне кръг Метална халка с отваряне кръг
Най-купуван
Метална халка/ринг с отварящ се механизъм. Стабилна конструкция, добро качество и устойчивост. Подходяща за чанти, раници, ключодържатели, макраме дизайни, бижута, цветарници, аксесоари за домашни любимци и др...
1.10лв.
Без данък:1.10лв.
Купи
Метална халка/ринг с отварящ се механизъм. Стабилна конструкция, добро качество и устойчивост. Подходяща за чанти, раници, ключодържатели, макраме дизайни, бижута, цветарници, аксесоари за домашни любимци и др...
1.50лв.
Без данък:1.50лв.
Купи
Камбанка орнамент за връзка Ø 4мм отвор - никел. Този супер функционален дизайн, позволява лесно и бързо поставяне и сваляне. Чудесен завършващ аксесоар към всяко плетиво и арт проект. Дължината след завинтване..
0.20лв.
Без данък:0.20лв.
Купи
Карабина за макраме и чанти. Подходяща за направа на макраме ключодържатели и висулки, повод за куче, чанти, бижута, цветарници и др.МАТЕРИАЛ   стоманаРАЗМЕРИ   дължина кука 20мм и дължина о..
1.00лв.
Без данък:1.00лв.
Купи
Карабина за макраме и чанти - модел 2 Карабина за макраме и чанти - модел 2
Ново
Карабина за макраме и чанти. Подходяща за направа на макраме ключодържатели и висулки, повод за куче, чанти, бижута, цветарници и др.МАТЕРИАЛ   стоманаОбщи размери: 16 х 38 ммРазмери на закопчалката: ..
0.59лв.
Без данък:0.59лв.
Купи
Мини магнитна закопчалка за плетена чанта с красив и семпъл дизайн. Има дупчици по периферията , за лесно пришиване към плетиво. Придава завършен вид на плетената чанта. МАТЕРИАЛ   стоманаДИАМЕТЪ..
1.50лв.
Без данък:1.50лв.
Купи
Дръжка за чанта - плосък метален синджир с катарами. Придава завършен вид на плетената чанта.МАТЕРИАЛ   металДЪЛЖИНА   117 см ШИРИНА   5 ммТЕГЛО   55 г*Възможно е да..
6.50лв.
Без данък:6.50лв.
Купи
С металните стопери за шнур можете да затегнете, да регулирате дължината и др. Можете да го използвате и като затваряне на раници и чанти. Вътре в запушалката има пружина, която осигурява здраво захващане. Ако ..
0.60лв.
Без данък:0.60лв.
Купи
Метална триъгълна катараме за чанти и раници. Може да се използва и като компонент за окачване, който се пришива към макраме дизайни и др.Размери: 28 х 40 ммШирина на отвора за теглене: 31 ммДиаметър на отвора:..
1.30лв.
Без данък:1.30лв.
Купи
Декоративна безопасна игла. Тази проста, но елегантна игла за килт ще добави красив акцент към вашето облекло! Използвайте я, за да държите килт, шал или да украсите чанти и аксесоари. Можете също така да добав..
0.90лв.
Без данък:0.90лв.
Купи
Декоративна безопасна игла с орнаменти. Тази проста, но елегантна игла за килт ще добави красив акцент към вашето облекло! Използвайте я, за да държите килт, шал или да украсите чанти и аксесоари. Можете също т..
1.90лв.
Без данък:1.90лв.