Меню
Меню
Количка

Този уебсайт използва бисквитки, за да гарантира, че получавате най-доброто изживяване. Научи повече тук: Политика за използване на бисквитки

Измервателни пособия

Постигнете съвършенство в плетенето с нашата внимателно подбрана колекция от измервателни пособия. Превърнете вашите проекти в реалност с прецизността и качеството, открити в инструментите за измерване в Hobiyarn.com

Шивашки сантиметър ChiaoGoo 150 см. Луксозен, практичен и стилен аксесоар, компактно побран в луксозна кутия. Извършването на всички измервания за вашия проект става лесно с ролетката ChiaoGoo. Тази гъвкава рол..
9.00лв.
Без данък:9.00лв.
Купи
Брояч на редове KnitPro. Луксозен, практичен и стилен аксесоар, компактно побран в арт кутия обагрена в отличителния за Mindful колекцията синьо-зелен цвят. Брояча има клик бутон за бързо и плавно отброяване.&n..
9.90лв.
Без данък:9.90лв.
Купи
Електронен брояч. Практичен и компактен аксесоар с бутони за отброяване и нулиране. Този електронен брояч ви позволява да преброявате вашите редове с лекота. Броячът удобно пасва на пръстите посредством регулир..
3.90лв.
Без данък:3.90лв.
Купи
Шивашки сантиметър KnitPro Mindful 150 см. Луксозен, практичен и стилен аксесоар, компактно побран в дървена арт кутия обагрена в отличителния за Mindful колекцията синьо-зелен цвят. Ролетката има бутон за бърз..
29.00лв.
Без данък:29.00лв.
Купи
Брояч на редове от Дропс. Помощнен инструмент за броене при плетене. С опция "заключи" и плавно завъртане. Комплект от 2 броя в различни размери.Лесна употреба - просто промушете през иглата на обръчите, иглите..
6.00лв.
Без данък:6.00лв.
Купи
Измервателна форма KnitPro за игли и куки Измервателна форма KnitPro за игли и куки
Ново
Измервателна форма KnitPro е помощен инструмент при плетене, който показва номера на игли и куки от 2.00 - 12.00 мм. Бързо и лесно определяне на размера на вашите игли. Има граден резец за конци прежда и линийк..
6.90лв.
Без данък:6.90лв.
Купи
Измервателна форма Тюлип е помощен инструмент при плетене, който показва номера на иглите за плетене от 2.00 - 12.00 мм. Бързо и лесно определяне на размера на вашите игли. Формата на инструмента може да се изп..
9.00лв.
Без данък:9.00лв.
Купи
Шивашки сантиметър 150см в жълт цвят и с ясно отпечатани цифри. Сантиметъра е здраво захванат с метални скоби в двата края. ..
2.90лв.
Без данък:2.90лв.
Купи
Шивашки сантиметър Прим color Plus. Професионален шивашки сантиметър от висококачествена полифибърна тъкан. Едната страна на сантиметъра е във весел жълт цвят, а другата на цветни зони в бял, зелен и червен цвя..
7.90лв.
Без данък:7.90лв.
Купи
Шивашки сантиметър Прим Профи. Професионален шивашки сантиметър от висококачествена полифибърна тъкан. Едната страна на сантиметъра е във весел жълт цвят, мащабиран в сантиметрии и с ясно отпечатани цифри. Поли..
7.90лв.
Без данък:7.90лв.
Купи
Шивашки сантиметър ролетка 150 см с 3D цвете Шивашки сантиметър ролетка 150 см с 3D цвете
Ново
Шивашки сантиметър ролетка. Компактен дизайн и бутонче за автоматично прибиране. 150 см дължина | 60 инча..
2.50лв.
Без данък:2.50лв.
Купи
Измервателна линия ДРОПС е помощен инструмент при плетене. Показва номера на иглите за плетене от 2.00 - 12.00 мм..
4.00лв.
Без данък:4.00лв.
Купи
Инструмент за проверка номер на игли. Практична форма и забавен дизайн.МАТЕРИАЛ   пластмаса..
3.60лв.
Без данък:3.60лв.
Купи