Меню
Количка

Този уебсайт използва бисквитки, за да гарантира, че получавате най-доброто изживяване. Научи повече тук: Политика за използване на бисквитки

Игли за шев

Дълги топлийки от закалена стомана с голямо цветно топче.Лукс, иновации и безупречно качество от Прим Германия! Произведено в Германияс големи пластмасови глави изработени от закалена стоманацветове: микс ..
7.90лв.
Без данък:7.90лв.
Декоративна безопасна игла. Тази проста, но елегантна игла за килт ще добави красив акцент към вашето облекло! Използвайте я, за да държите килт, шал или да украсите чанти и аксесоари. Можете също така да добав..
0.90лв.
Без данък:0.90лв.
Ергономичен напръстник Prym Ергономичен напръстник Prym
Ново
Който смята, че един прост аксесоар за ръкоделие като напръстника не може да бъде доразвит, ще бъде положително изненадан от „Soft Comfort“ от серията Prym ergonomics. Този иновативен напръстник е отличен с наг..
8.90лв.
Без данък:8.90лв.
Фина игла за мъниста с плосък профил, изработена от тънка пружинна стоманена тел. Подходяща за бродиране, шиене на апликации и кристали, както и за нанизване на мъниста. Въпреки изразената си гъвкавост, иглите ..
2.80лв.
Без данък:2.80лв.
Финa игла с тясно ухо, предназначена за мъниста, изработена от тънка пружинна стоманена тел Подходяща за бродиране, шиене на апликации и кристали, както и за нанизване на мъниста. Имат гъвкавост, но остават ста..
0.60лв.
Без данък:0.60лв.
Комплект от 3 броя ултра фини игли за мъниста, изработени от тънка пружинна стоманена тел с много малко иглено ухо. Подходящи за бродиране, шиене на апликации и кристали, както и за нанизване на мъниста. Въпрек..
7.40лв.
Без данък:7.40лв.
Маркиращи карфици за плетиво. Карфиците са практичен малък приятел, който фиксира всичко на място! Особено се използва за закрепване на ръкави или други малки елементи от плетивото. Карфиците в опаковка по 10 б..
6.90лв.
Без данък:6.90лв.
Топлийки от закалена стомана със стъклено цветно топче. Стъклената глава е термоустойчива, което означава, че дрехите или домашния текстил могат да се гладят или пресоват безпроблемно. Дължината на иглата ..
4.90лв.
Без данък:4.90лв.
Игла за зашиване на амигуруми 15см цветна пластмаса 1 брой Игла за зашиване на амигуруми 15см цветна пластмаса 1 брой
Ново
Цветна пластмасова дълга игла, подходяща за зашиване на амигуруми. 15 см дължина на иглатас голямо "ухо" с прорез от 1.5 смпластмаса..
0.50лв.
Без данък:0.50лв.
Игли за квилтинг Пони BLACK Betweens 5/10 - 20 броя - За шевове, чрез които изпъкват основните детайли на пачуърка.Иглите PONY BLACK са предназначени за шиене, дребни корекции на текстил, бродиране в различни т..
3.40лв.
Без данък:3.40лв.
Иглите PONY BLACK за квилтинг. Този пакет съдържа 20 броя игли в размер 6-9. Сортирани са в заключваща се кутия. Имат изцяло черна нерефлексна повърхност, която се вижда ясно върху ярки и бели материали и ..
7.30лв.
Без данък:7.30лв.
Комплект от двe различни по размер игли за нанизване на връв или ластик. Те са изработени от неръждаема стомана и имат голямо ухо за лесно промушване. Специалната форма на върха на иглата спомага за лесно ..
2.90лв.
Без данък:2.90лв.
Игли за шев Sashico - качество и прецизност от Япония. За най-подредените шевове! 8 броя в пакет. По 2 броя от модел0.84 mm x 50.8 mm (2 бр)0.99 mm x 44.5 mm (2 бр)0.91 mm x 42,9 mm (2 бр)0.89 mm x 34.9 mm (2 б..
9.80лв.
Без данък:9.80лв.
Игли за шев Пони BLACK Bead Embroidery 10мм - 6 броя - За бродерия с мъниста. Структурата на иглата е по-тънка, за да могат лесно да се промушват мънистата. Ухото е малко и се ползва фин конец. Иглите имат гъвк..
3.40лв.
Без данък:3.40лв.
Иглите PONY BLACK Chenille са предназначени за шиене, дребни корекции на текстил, бродиране в различни техники. Широкото ухо улеснява вдяването на всякакъв вид и дебелина на конеца. Имат изцяло черна нереф..
3.40лв.
Без данък:3.40лв.
Иглите PONY BLACK Long darners са предназначени за шиене, дребни корекции на текстил, бродиране в различни техники. Широкото ухо улеснява вдяването на всякакъв вид и дебелина на конеца. Имат изцяло черна н..
3.40лв.
Без данък:3.40лв.
Иглите PONY BLACK Long darners са предназначени за шиене, дребни корекции на текстил, бродиране в различни техники. Широкото ухо улеснява вдяването на всякакъв вид и дебелина на конеца. Имат изцяло черна н..
3.40лв.
Без данък:3.40лв.
Иглите PONY BLACK Sharps са предназначени за шиене, дребни корекции на текстил, бродиране в различни техники. Имат изцяло черна нерефлексна повърхност, която се вижда ясно върху ярки и бели материали и е приятн..
3.40лв.
Без данък:3.40лв.
Игли за шев Пони BLACK Tapestry 26 - 6 броя - За шиене на гоблени. Върха на иглите е затъпен.Иглите PONY BLACK са предназначени за шиене, дребни корекции на текстил, бродиране в различни техники. Имат изцяло че..
3.40лв.
Без данък:3.40лв.
Игли за шев Пони BLACK Tapestry 28 - 5 броя - За шиене на гоблени. Върха на иглите е затъпен.Иглите PONY BLACK са предназначени за шиене, дребни корекции на текстил, бродиране в различни техники. Имат изцяло че..
3.40лв.
Без данък:3.40лв.
Иглите PONY BLACK Easy threading са с дизайн на ухото за лесно вдяване на конец през ухото. Този пакет съдържа 12 броя игли за лесно вдяване с общо предназначение в размер 4-6-8, идеални за набор от проект..
3.90лв.
Без данък:3.90лв.
Вдевачка Кловер с два накрайника. Това е пособие, което улеснява вдяването на конец в ухото на игла. Можете да вденете както игли с голям размер, така и игли с малък размер.Качество и прецизност от Япония...
7.90лв.
Без данък:7.90лв.
Вдевачка с формата на птичка колибри. Това е пособие, което улеснява вдяването на конец в ухото на игла. Птичето във весело розово предлага точно това, което искате: лекота на боравене благодарение на вдлъбнати..
8.60лв.
Без данък:8.60лв.
Вдевачка Кловер с вграден резец - комплект от 2 броя. Това е пособие, което улеснява вдяването на конец в ухото на игла. Можете да вденете игли с различни размери и да подрежете лесно кончетата прежда.Каче..
7.90лв.
Без данък:7.90лв.
Показани 1 от 24 | 37 (2 Страници)