Меню
Меню
Количка

Този уебсайт използва бисквитки, за да гарантира, че получавате най-доброто изживяване. Научи повече тук: Политика за използване на бисквитки

Игли за шев

Нашата първокласна селекция от игли за шев предлага шевни аксесоари за всяка нужда. Широка гама от игли за шиене, игли за мъниста, карфици, безопасни игли, вдевачки.

Декоративна безопасна игла. Тази проста, но елегантна игла за килт ще добави красив акцент към вашето облекло! Използвайте я, за да държите килт, шал или да украсите чанти и аксесоари. Можете също така да добав..
0.90лв.
Без данък:0.90лв.
Купи
Който смята, че един прост аксесоар за ръкоделие като напръстника не може да бъде доразвит, ще бъде положително изненадан от „Soft Comfort“ от серията Prym ergonomics. Този иновативен напръстник е отличен с наг..
8.90лв.
Без данък:8.90лв.
Купи
Фина игла за мъниста с плосък профил, изработена от тънка пружинна стоманена тел. Подходяща за бродиране, шиене на апликации и кристали, както и за нанизване на мъниста. Въпреки изразената си гъвкавост, иглите ..
2.80лв.
Без данък:2.80лв.
Купи
Финa игла с тясно ухо, предназначена за мъниста, изработена от тънка пружинна стоманена тел Подходяща за бродиране, шиене на апликации и кристали, както и за нанизване на мъниста. Имат гъвкавост, но остават ста..
0.60лв.
Без данък:0.60лв.
Купи
Комплект от 3 броя ултра фини игли за мъниста, изработени от тънка пружинна стоманена тел с много малко иглено ухо. Подходящи за бродиране, шиене на апликации и кристали, както и за нанизване на мъниста. Въпрек..
7.40лв.
Без данък:7.40лв.
Купи
Безопасни игли с протектор Milward 6 броя Безопасни игли с протектор Milward 6 броя
Ново
Milward безопасни игли с протектор. Имат бяла пластмасова предпазна капачка, която гарантира, че иглата не може да се отвори случайно. Това прави щифтовете идеални за закопчаване на дрешки на бебета, но разбира..
5.90лв.
Без данък:5.90лв.
Купи
Качествена дълга игла, подходяща за зашиване на амигуруми. Ползва се и за шев на книги. 15 см дължина на иглата1.8 мм диаметър на иглатас голямо "ухо" с прорез от 1 смпокритие от никелстомана..
0.40лв.
Без данък:0.40лв.
Купи
Игли за зашиване на амигуруми Milward 89, 130 и 174 мм Игли за зашиване на амигуруми Milward 89, 130 и 174 мм
Ново
Игли Milward за амигуруми в комплект от 3 броя игли с остър връх, с дължина 89, 130 и 174 мм. Широкото ухо улеснява вдяването на всякакъв вид и дебелина на конеца прежда. Произведени от високо въглеродна стоман..
3.90лв.
Без данък:3.90лв.
Купи
Иглите PONY BLACK асорти комплект от 5 броя игли. Имат изцяло черна нерефлексна повърхност, която се вижда ясно върху ярки и бели материали и е приятна за окото. Иглите от серията PONY Black не предизвикват але..
4.90лв.
Без данък:4.90лв.
Купи
Иглите PONY BLACK за квилтинг. Този пакет съдържа 20 броя игли в размер 6-9. Сортирани са в заключваща се кутия. Имат изцяло черна нерефлексна повърхност, която се вижда ясно върху ярки и бели материали и ..
7.30лв.
Без данък:7.30лв.
Купи