Меню
Меню
Количка

Този уебсайт използва бисквитки, за да гарантира, че получавате най-доброто изживяване. Научи повече тук: Политика за използване на бисквитки

Диамантени гоблени

Имаме удоволствието да ви представим колекция Diamond Mosaic RIOLIS! Комплектите диамантени мозайки вече са популярни по целия свят и се превърнаха във вълнуващо забавление за цялото семейство. В няколко лесни стъпки всеки може да създаде красиви и бляскави проекти! Екипа на Риолис от професионални художници създава изключително красиви мозайки. Квадратният диамантен формат на кристалите е уникален с това, че създава пълно и цветно покритие на платното, което дава невероятен резултат само за няколко часа!
Гоблен мозайка с кристали - Yellow Narcissus, АМ0032Имаме удоволствието да ви представим колекция Diamond Mosaic RIOLIS! Комплектите диамантени мозайки вече са популярни по целия свят и се превърнаха във вълнув..
18.30лв.
Без данък:18.30лв.
Купи
Гоблен мозайка с кристали -Италианският двор, АМ0025Имаме удоволствието да ви представим колекция Diamond Mosaic RIOLIS! Комплектите диамантени мозайки вече са популярни по целия свят и се превърнаха във вълнув..
37.80лв.
Без данък:37.80лв.
Купи
Гоблен мозайка с кристали - Snow Leopard, АМ0040Имаме удоволствието да ви представим колекция Diamond Mosaic RIOLIS! Комплектите диамантени мозайки вече са популярни по целия свят и се превърнаха във вълнуващо ..
45.00лв.
Без данък:45.00лв.
Купи
Гоблен мозайка с кристали - Бухалче, АМ0017Имаме удоволствието да ви представим колекция Diamond Mosaic RIOLIS! Комплектите диамантени мозайки вече са популярни по целия свят и се превърнаха във вълнуващо забав..
15.00лв.
Без данък:15.00лв.
Купи
Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)