Меню
Количка

Този уебсайт използва бисквитки, за да гарантира, че получавате най-доброто изживяване. Научи повече тук: Политика за използване на бисквитки

Мъниста

Стъклени мъниста Toho от Япония - производител на стъклени мъниста от световна класа. Toho Beads са стъклени мъниста с изключително качество! Кръглите мъниста Toho 8/0 имат много постоянна форма и размер и се п..
3.50лв.
Без данък:3.50лв.
Котон хармони - 100% памук с деликатен копринен блясък Котон хармони - 100% памук с деликатен копринен блясък
Най-купуван
Прежда Котон хармони е фина прежда от 100% натурален памук с деликатен копринен блясък. Преждата е подходяща за фини дрехи на една кука, покривки, карета, дантели, пердета, бижута и аксесоари.СЪСТАВ   ..
5.00лв.
Без данък:5.00лв.
Този еластичен конец придава на плетените изделия правилно задържане на формата. Независимо дали става дума за подсилване на ръкавите и маншетите на талията или за амигуруми, еластичната нишка може да бъде впле..
5.90лв.
Без данък:5.90лв.
Еластичният плосък конец е перфектен за проекти с мъниста или пайети. Плоската структура на конеца го прави изклю    отелно здрав. Класическият черен или бял цвят на конеца подхожда на всяка цветова п..
1.60лв.
Без данък:1.60лв.
Еластичният конец Gütermann Magic Stretch е перфектен за проекти с мъниста или пайети. Класическият черен цвят на конеца подхожда на всяка цветова палитра. Конецът е с дебелина 0,80 мм и дължина 5 метра...
5.90лв.
Без данък:5.90лв.
Еслон конец за мъниста със специална леко втвърдена текстура чрез парафиниране. Този найлонов конец е перфектен за нанизване и пришиване на мъниста, за насноваване на стан и зашиване на плетени играчки. 66..
5.70лв.
Без данък:5.70лв.
Конец Торпедо 500м полиран Конец Торпедо 500м полиран
Ново
Конец Торпедо – 100% памук, преминал през специална технология за полиране, която придава здравина и издръжливост на конеца. Артикулът е подходящ за обущаро-кожарски изделия, ръчно изработени колиета, гривни, н..
3.40лв.
Без данък:3.40лв.
Ленен конец перфектен за нанизване и пришиване на мъниста, за насноваване на стан и зашиване на плетени играчки. Кълбото е в много практична кутийка.50 метра 0.4 мм дебелинаПрактически неразтегливПроизведе..
4.00лв.
Без данък:4.00лв.
Двойно извитите малки ножици на Madeira имат дръжки с 24-каратово златно покритие, които са нежни към вашата кожа. Функцията с двойна извивка позволява прецизно подрязване на конеца. Извитите остриета с фини въ..
21.90лв.
Без данък:21.90лв.
Ножицата щъркел от MADEIRA е абсолютна класика. Тя е популярна със своята закачлива форма - стриетата приличат на клюн на щъркел, винтовата връзка е окото му, а дръжките са гравирани на пера. Позлатените ножици..
18.90лв.
Без данък:18.90лв.
Madeira Monolon е прозрачен конец за шиене и квилтинг, който е от съществено значение за шевове, които не искате да са видими. Изработена от 100% полиамид, пере се до 95 градуса и е подходящ за сушене в сушилня..
10.90лв.
Без данък:10.90лв.
Нишка с отразяващо покритие, която може да бъде плетенена заедно с прежда. С този рефлекторен конец плетените шапки, маншети или шалове имат ефект на рефлектор. По този начин се осигурява повишена безопасност в..
13.00лв.
Без данък:13.00лв.
Светещ в тъмното конец 100м MADEIRA. Светещата в тъмното нишка добавя елемент на забавление към всеки проект. Заредете нишката с естествена или изкуствена светлина за няколко секунди. Иновативната технология ка..
17.90лв.
Без данък:17.90лв.
Дървени мъниста с буква за макраме, бебешки залъгалки, плетени играчки, цветарници, декор висулки, подложки за маса и др. Има отпечатана буква на латински от 4 страни. Отвор на дупката - 3мм. Подходящ за направ..
0.10лв.
Без данък:0.10лв.
Еластична корда Ø0.8 мм – ролка 12 метра. Найлоновата корда е много еластична и в същото време твърда. Препоръчваме за изработка на бижута, гривни, колиета и др. Можете да използвате без игла, защото е достатъч..
2.30лв.
Без данък:2.30лв.
Фина игла за мъниста с плосък профил, изработена от тънка пружинна стоманена тел. Подходяща за бродиране, шиене на апликации и кристали, както и за нанизване на мъниста. Въпреки изразената си гъвкавост, иглите ..
2.80лв.
Без данък:2.80лв.
Финa игла с тясно ухо, предназначена за мъниста, изработена от тънка пружинна стоманена тел Подходяща за бродиране, шиене на апликации и кристали, както и за нанизване на мъниста. Имат гъвкавост, но остават ста..
0.60лв.
Без данък:0.60лв.
Комплект от 3 броя ултра фини игли за мъниста, изработени от тънка пружинна стоманена тел с много малко иглено ухо. Подходящи за бродиране, шиене на апликации и кристали, както и за нанизване на мъниста. Въпрек..
7.40лв.
Без данък:7.40лв.
Еластичен конец 20м Prym Еластичен конец 20м Prym
Ново
Този еластичен конец придава на плетените изделия правилно задържане на формата. Независимо дали става дума за подсилване на ръкавите и маншетите на талията или за амигуруми, еластичната нишка може да бъде впле..
4.90лв.
Без данък:4.90лв.
Игли за шев Пони BLACK Bead Embroidery 10мм - 6 броя - За бродерия с мъниста. Структурата на иглата е по-тънка, за да могат лесно да се промушват мънистата. Ухото е малко и се ползва фин конец. Иглите имат гъвк..
3.40лв.
Без данък:3.40лв.
Игли за шев Пони BLACK Tapestry 26 - 6 броя - За шиене на гоблени. Върха на иглите е затъпен.Иглите PONY BLACK са предназначени за шиене, дребни корекции на текстил, бродиране в различни техники. Имат изцяло че..
3.40лв.
Без данък:3.40лв.
Игли за шев Пони BLACK Tapestry 28 - 5 броя - За шиене на гоблени. Върха на иглите е затъпен.Иглите PONY BLACK са предназначени за шиене, дребни корекции на текстил, бродиране в различни техники. Имат изцяло че..
3.40лв.
Без данък:3.40лв.
Много елегантна и практична метална основа за колие. Закопчава се посредством малък винт (4мм). Телта е достатъчно здрава, за да поддържа добра форма дори и при по-тежки висулки. Един от най-популярните начини ..
1.30лв.
Без данък:1.30лв.
Дървени мъниста в микс от цветове. 30 броя в пакет.ДИАМЕТЪР   8 мм*Възможно е да има разлика между реалните цветове и тези, които виждате на екрана...
0.30лв.
Без данък:0.30лв.
Показани 1 от 24 | 35 (2 Страници)