Меню
Меню
Количка

Този уебсайт използва бисквитки, за да гарантира, че получавате най-доброто изживяване. Научи повече тук: Политика за използване на бисквитки

Конци и ластици

Този еластичен конец придава на плетените изделия правилно задържане на формата. Независимо дали става дума за подсилване на ръкавите и маншетите на талията или за амигуруми, еластичната нишка може да бъде впле..
5.90лв.
Без данък:5.90лв.
Купи
Еластичният плосък конец е перфектен за проекти с мъниста или пайети. Плоската структура на конеца го прави изклю    отелно здрав. Класическият черен или бял цвят на конеца подхожда на всяка цветова п..
1.60лв.
Без данък:1.60лв.
Купи
Еластичният конец Gütermann Magic Stretch е перфектен за проекти с мъниста или пайети. Класическият черен цвят на конеца подхожда на всяка цветова палитра. Конецът е с дебелина 0,80 мм и дължина 5 метра...
5.90лв.
Без данък:5.90лв.
Купи
Еслон конец за мъниста със специална леко втвърдена текстура чрез парафиниране. Този найлонов конец е перфектен за нанизване и пришиване на мъниста, за насноваване на стан и зашиване на плетени играчки. 66..
5.70лв.
Без данък:5.70лв.
Купи
Конец Торпедо – 100% памук, преминал през специална технология за полиране, която придава здравина и издръжливост на конеца. Артикулът е подходящ за обущаро-кожарски изделия, ръчно изработени колиета, гривни, н..
3.40лв.
Без данък:3.40лв.
Купи
Метализиран конец 100м MADEIRA 2% истинско сребро Метализиран конец 100м MADEIRA 2% истинско сребро
Ново
Madeira GoldenSilver е ламе конец за шиене и бродиране.Madeira GoldenSilver е зашеметяващ метализиран конец за бродиране с 2% истинско сребърно покритие. Използвайте го, за да създадете великолепни ефекти при ш..
15.90лв.
Без данък:15.90лв.
Купи
Светещ в тъмното конец 100м MADEIRA. Светещата в тъмното нишка добавя елемент на забавление към всеки проект. Заредете нишката с естествена или изкуствена светлина за няколко секунди. Иновативната технология ка..
17.90лв.
Без данък:17.90лв.
Купи
Конец Madeira Heat Reactive Smocking 200м. Това е от поредицата нишки със специални ефекти на Madeira. Конецът е термореактивен, който се свива, когато върху него се прокара ютия с пара. За да накарате бро..
10.90лв.
Без данък:10.90лв.
Купи
Еластична корда Ø0.8 мм – ролка 12 метра. Найлоновата корда е много еластична и в същото време твърда. Препоръчваме за изработка на бижута, гривни, колиета и др. Можете да използвате без игла, защото е достатъч..
2.30лв.
Без данък:2.30лв.
Купи
Мулине Ариадна от мерсеризиран 100% памук подходящо за всички видове ръчна бродерия: гоблени, кръстат бод и др. Номерата са подредени по ред, както са в каталога на AriadnaСЪСТАВ   100% памук (мерсери..
0.75лв.
Без данък:0.75лв.
Мулине DMC Мулине DMC
Най-купуван
Мулине ДМЦ е от най-висок клас дълговлакнест египетски памук. Двойно мерсеризиран за неповторим естествен блясък на влакното. Високотехнологичен процес на боядисване. Цветовете са стабилни и не избледняват. Сер..
1.75лв.
Без данък:1.75лв.
Купи