Меню
Меню
Количка

Този уебсайт използва бисквитки, за да гарантира, че получавате най-доброто изживяване. Научи повече тук: Политика за използване на бисквитки

Тунизийска кука

Нашата подбрана колекция тунизийски куки, предлага спектър от размери и стилове. Впуснете се в пътешествие на творческо изразяване с най-добрите тунизийски куки за плетене.

Тунизийска кукa KnitPro Symfonie комплект 3.50-8.00мм Тунизийска кукa KnitPro Symfonie комплект 3.50-8.00мм
Ново Безплатна доставка
Комплект Тунизийска кука KnitPro Symfonie 3.50 - 8.00 мм - за плетива, които изглеждат като тъкани. Лукс сет куки са за любителите на плетенето, които желаят качество, стил и комфорт при плетене! Изработени от ..
143.90лв.
Без данък:143.90лв.
Купи
Тунизийска кука KnitPro Ginger Тунизийска кука KnitPro Ginger
Ново
Тунизийска кука KnitPro Ginger за плетива, които изглеждат като тъкани. Лукс кука са за любителите на плетенето, които желаят качество, стил и комфорт при плетене! Изработени от здрава дървесина, с гладко полир..
11.90лв.
Без данък:11.90лв.
Купи
Тунизийска кука KnitPro Symfonie за плетива, които изглеждат като тъкани. Лукс кука са за любителите на плетенето, които желаят качество, стил и комфорт при плетене! Изработени от здрава дървесина, с гладко пол..
11.90лв.
Без данък:11.90лв.
Купи
Комплект тунизийски куки Lantern Moon Bequest Комплект тунизийски куки Lantern Moon Bequest
Ново Безплатна доставка
Комплект тунизийска кука Lantern Moon Bequest.Lantern Moon произвежда уникални игли за плетене от абанос. Абаносът е много твърдо дърво с черен цвят, което почти не се цепи. С Lantern Moon получавате красиви, в..
175.90лв.
Без данък:175.90лв.
Купи
Cro-Tat кука (кука за дантела). Много лесен метод за плетене на дентела! Иглата Cro-Tat има дълга и леко конусовидна форма по дължина. Тя е по-фина от стандартните куки за плетене на една кука, което прави възм..
10.50лв.
Без данък:10.50лв.
Купи
Удължители на корда за обръчи Drops Pro - комплект от 3 конектора за корда. Кордата на обръча за плетене не е достатъчно дълга за следващия проект? Няма проблем, с практичния конектор за корда Drops Pro, обръча..
2.00лв.
Без данък:2.00лв.
Купи
Удължители на корда за обръчи KnitPro - комплект от 3 конектора за корда. Кордата на обръча за плетене не е достатъчно дълга за следващия проект? Няма проблем, с практичния конектор за корда Natural, обръча мож..
4.00лв.
Без данък:4.00лв.
Купи
Тунизийска една кука за бързо плетене и красиви дизайни.35 см дължинаплавно плъзгащиалуминий..
1.50лв.
Без данък:1.50лв.
Купи
Тунизийска цветна една кука 35 см дължинаплавно плъзгащи..
1.50лв.
Без данък:1.50лв.
Купи
Нукинг куки KnitPro 4мм и 6мм Нукинг куки KnitPro 4мм и 6мм
Скоро
Комплект 2 броя нукинг куки (кука с ухо) Knitpro от гладкополирана 100% естествена дървесина. Нукинг е техника на плетене обединяваща класическо и тунизийско плетене. Подобна е на плетене на една кука, но готов..
5.90лв.
Без данък:5.90лв.
Скоро
Показани 1 от 10 | 10 (1 Страници)