Меню
Меню
Количка

Този уебсайт използва бисквитки, за да гарантира, че получавате най-доброто изживяване. Научи повече тук: Политика за използване на бисквитки

Тунизийска кука

Нашата подбрана колекция тунизийски куки, предлага спектър от размери и стилове. Впуснете се в пътешествие на творческо изразяване с най-добрите тунизийски куки за плетене.

Тунизийска кукa KnitPro Symfonie комплект 3.50-8.00мм Тунизийска кукa KnitPro Symfonie комплект 3.50-8.00мм
Безплатна доставка
Комплект Тунизийска кука KnitPro Symfonie 3.50 - 8.00 мм - за плетива, които изглеждат като тъкани. Лукс сет куки са за любителите на плетенето, които желаят качество, стил и комфорт при плетене! Изработени от ..
118.90лв.
Без данък:118.90лв.
Купи
Тунизийска кука KnitPro Symfonie за плетива, които изглеждат като тъкани. Лукс кука са за любителите на плетенето, които желаят качество, стил и комфорт при плетене! Изработени от здрава дървесина, с гладко пол..
11.90лв.
Без данък:11.90лв.
Купи
Комплект тунизийски куки Lantern Moon Bequest Комплект тунизийски куки Lantern Moon Bequest
Безплатна доставка
Комплект тунизийска кука Lantern Moon Bequest.Lantern Moon произвежда уникални игли за плетене от абанос. Абаносът е много твърдо дърво с черен цвят, което почти не се цепи. С Lantern Moon получавате красиви, в..
175.90лв.
Без данък:175.90лв.
Купи
Cro-Tat кука (кука за дантела). Много лесен метод за плетене на дентела! Иглата Cro-Tat има дълга и леко конусовидна форма по дължина. Тя е по-фина от стандартните куки за плетене на една кука, което прави възм..
10.50лв.
Без данък:10.50лв.
Купи
Удължители на корда за обръчи Drops Pro - комплект от 3 конектора за корда. Кордата на обръча за плетене не е достатъчно дълга за следващия проект? Няма проблем, с практичния конектор за корда Drops Pro, обръча..
2.00лв.
Без данък:2.00лв.
Купи
Удължители на корда за обръчи KnitPro - комплект от 3 конектора за корда. Кордата на обръча за плетене не е достатъчно дълга за следващия проект? Няма проблем, с практичния конектор за корда Natural, обръча мож..
4.00лв.
Без данък:4.00лв.
Купи
Тунизийска една кука за бързо плетене и красиви дизайни.35 см дължинаплавно плъзгащиалуминий..
1.50лв.
Без данък:1.50лв.
Купи
Тунизийска цветна една кука 35 см дължинаплавно плъзгащи..
1.50лв.
Без данък:1.50лв.
Купи
Показани 1 от 8 | 8 (1 Страници)