Меню
Количка

Този уебсайт използва бисквитки, за да гарантира, че получавате най-доброто изживяване. Научи повече тук: Политика за използване на бисквитки

Clover

Историята на Clover датира от 1925 г., основана от Тошио Окада. Безупречното качество винаги е било движещата сила и ядрото на компанията. Clover с гордост предлага широка гама продукти от висок клас аксесоари и инструменти за плетене и шиене, които се харесват на всеки - от начинаещи до експерти. Тук можете да намерите идеалните инструменти за вашите творения.

Една кука Clover Amour. Куките Amour са невероятно практични. Безупречно качество на изработка. Дизайн акцент: дръжките на Amour са в наситени цветове за лесно разпознаване на номера кука. Изработени от еластом..
14.00лв.
Без данък:14.00лв.
Една кука Кловер Soft touch. Тази кука е предназначена да направи плетенето удобно за пръстите и ръцете. Ръцете ви няма да се чувстват уморени дори след дълги часове плетене. Мек на допир и удобен захват. Оптим..
8.20лв.
Без данък:8.20лв.
Една кука Кловер Soft touch за дантела. Тази кука е предназначена да направи плетенето удобно за пръстите и ръцете. Ръцете ви няма да се чувстват уморени дори след дълги часове плетене. Мек на допир и удобен за..
8.20лв.
Без данък:8.20лв.
Висококачествена ножица вид клъцка. Предлага отличен режещ ръб и дълготрайна производителност. Тази ножица на Clover разполага с острие от въглеродна стомана и е с дължина 10.5смМатериали:Острие: въглеродна сто..
28.00лв.
Без данък:28.00лв.
Маркиращи карфици за плетиво. Карфиците са практичен малък приятел, който фиксира всичко на място! Особено се използва за закрепване на ръкави или други малки елементи от плетивото. Карфиците в опаковка по 10 б..
6.90лв.
Без данък:6.90лв.
30 броя гъвкави ринг маркери за отбелязване на бримки. Практични и удобни помощни аксесоари при плетене.Пакетът включва малки (10 бр) и големи (20 бр). Премиум качество.Размери на иглата за плетенеМалък ринг: о..
8.40лв.
Без данък:8.40лв.
20 броя висок клас заключващи се маркиращи пръстени от Кловър Япония. Предлагат се в три различни размера. Практични и удобни помощни аксесоари при плетене. Функция за бързо заключване. *Обърнете внимание,..
12.00лв.
Без данък:12.00лв.
12 броя висок клас заключващи се маркиращи пръстени от Кловър Япония. Джъмбо голям размер, подходящ при плетене с обемни прежди. Практични и удобни помощни аксесоари при плетене...
8.40лв.
Без данък:8.40лв.
16 броя триъгълни маркери за отбелязване на бримки. Практични и удобни помощни аксесоари при плетене. Премиум качество.Stitch Markers Triangle има специфична триъгълна форма, която позволява на върховете на игл..
8.40лв.
Без данък:8.40лв.
Бамбукови обръчи Takumi Clover 80 см - 4.00 мм. Високотехнологична обработка. Висококачествената технология за обработка на Clover прави Takumi обръчи съвършенни. МАТЕРИАЛ   бамбук най-висок клас..
15.00лв.
Без данък:15.00лв.
Щипки Wonder clips. Страхотен капацитет за задържане, с широк отвор, водеща скала и плосък гръб. 10 бр./пакет. Щипката се отваря широко, за да държи слоеве тъкани. Чудесна алтернатива на карфиците.Качество и пр..
11.60лв.
Без данък:11.60лв.
Игли за зашиване на плетиво Кловер CHIBI. Качество и прецизност от Япония. Игли за най-подредените шевове! 3 броя в пакет. Комплекта включва цилиндричен калъф за съхранение на иглите.РАЗМЕРИ   3 игли ..
9.80лв.
Без данък:9.80лв.
Игли за зашиване на плетиво Кловер . Качество и прецизност от Япония. Игли за най-подредените шевове! 3 броя в пакет. Комплекта включва цилиндричен калъф за съхранение на иглите.РАЗМЕРИ   2 игли в раз..
9.80лв.
Без данък:9.80лв.
Игли за фелтинг Clover 5 броя комплект. Иглата за плъстене е изработена от висок клас желязо, което е твърдо и издръжливо, не се чупи лесно и може да се използва по-дълго време. Специалните върхове на игла..
13.00лв.
Без данък:13.00лв.
Игли за шев Sashico - качество и прецизност от Япония. За най-подредените шевове! 8 броя в пакет. По 2 броя от модел0.84 mm x 50.8 mm (2 бр)0.99 mm x 44.5 mm (2 бр)0.91 mm x 42,9 mm (2 бр)0.89 mm x 34.9 mm (2 б..
9.80лв.
Без данък:9.80лв.
Вдевачка Кловер с два накрайника. Това е пособие, което улеснява вдяването на конец в ухото на игла. Можете да вденете както игли с голям размер, така и игли с малък размер.Качество и прецизност от Япония...
7.90лв.
Без данък:7.90лв.
Вдевачка Кловер с вграден резец - комплект от 2 броя. Това е пособие, което улеснява вдяването на конец в ухото на игла. Можете да вденете игли с различни размери и да подрежете лесно кончетата прежда.Каче..
7.90лв.
Без данък:7.90лв.
Игли за зашиване на плетиво Clover фини с извит връх 3 броя Игли за зашиване на плетиво Clover фини с извит връх 3 броя
Скоро
Игли за зашиване на плетиво Кловер . Качество и прецизност от Япония. Игли за най-подредените шевове! 3 броя в пакет.  Комплекта включва цилиндричен калъф за съхранение на иглите.РАЗМЕРИ   3 игли..
9.80лв.
Без данък:9.80лв.
Игли за зашиване на плетиво Clover с извит връх 3 броя Игли за зашиване на плетиво Clover с извит връх 3 броя
Скоро
Игли за зашиване на плетиво Кловер с извит връх. Качество и прецизност от Япония. Игли за най-подредените шевове! 3 броя в пакет. Комплекта включва цилиндричен калъф за съхранение на иглите.РАЗМЕРИ   ..
9.80лв.
Без данък:9.80лв.
Показани 1 от 19 | 19 (1 Страници)