Меню
Меню
Количка

Този уебсайт използва бисквитки, за да гарантира, че получавате най-доброто изживяване. Научи повече тук: Политика за използване на бисквитки

Clover

Историята на Clover датира от 1925 г., основана от Тошио Окада. Безупречното качество винаги е било движещата сила и ядрото на компанията. Clover с гордост предлага широка гама продукти от висок клас аксесоари и инструменти за плетене и шиене, които се харесват на всеки - от начинаещи до експерти. Тук можете да намерите идеалните инструменти за вашите творения.

Една кука Clover Amour. Куките Amour са невероятно практични. Безупречно качество на изработка. Дизайн акцент: дръжките на Amour са в наситени цветове за лесно разпознаване на номера кука. Изработени от еластом..
14.00лв.
Без данък:14.00лв.
Купи
Една кука Кловер Soft touch. Тази кука е предназначена да направи плетенето удобно за пръстите и ръцете. Ръцете ви няма да се чувстват уморени дори след дълги часове плетене. Мек на допир и удобен захват. Оптим..
8.20лв.
Без данък:8.20лв.
Купи
Една кука Кловер Soft touch за дантела. Тази кука е предназначена да направи плетенето удобно за пръстите и ръцете. Ръцете ви няма да се чувстват уморени дори след дълги часове плетене. Мек на допир и удобен за..
8.20лв.
Без данък:8.20лв.
Купи
Висококачествена ножица вид клъцка. Предлага отличен режещ ръб и дълготрайна производителност. Тази ножица на Clover разполага с острие от въглеродна стомана и е с дължина 10.5смМатериали:Острие: въглеродна сто..
28.00лв.
Без данък:28.00лв.
Купи
16 броя триъгълни маркери за отбелязване на бримки. Практични и удобни помощни аксесоари при плетене. Премиум качество.Stitch Markers Triangle има специфична триъгълна форма, която позволява на върховете на игл..
8.40лв.
Без данък:8.40лв.
Купи
20 броя висок клас заключващи се маркиращи пръстени от Кловър Япония. Предлагат се в три различни размера. Практични и удобни помощни аксесоари при плетене. Функция за бързо заключване. *Обърнете внимание,..
12.00лв.
Без данък:12.00лв.
Купи
Бамбукови обръчи Takumi Clover 80 см - 4.00 мм. Високотехнологична обработка. Висококачествената технология за обработка на Clover прави Takumi обръчи съвършенни. МАТЕРИАЛ   бамбук най-висок клас..
15.00лв.
Без данък:15.00лв.
Купи
Щипки Wonder clips. Страхотен капацитет за задържане, с широк отвор, водеща скала и плосък гръб. 10 бр./пакет. Щипката се отваря широко, за да държи слоеве тъкани. Чудесна алтернатива на карфиците.Качество и пр..
11.60лв.
Без данък:11.60лв.
Купи
Игли за зашиване на плетиво Кловер CHIBI. Качество и прецизност от Япония. Игли за най-подредените шевове! 3 броя в пакет. Комплекта включва цилиндричен калъф за съхранение на иглите.РАЗМЕРИ   3 игли ..
9.80лв.
Без данък:9.80лв.
Купи
Игли за зашиване на плетиво Кловер . Качество и прецизност от Япония. Игли за най-подредените шевове! 3 броя в пакет. Комплекта включва цилиндричен калъф за съхранение на иглите.РАЗМЕРИ   2 игли в раз..
9.80лв.
Без данък:9.80лв.
Купи
Игли за зашиване на плетиво Кловер . Качество и прецизност от Япония. Игли за най-подредените шевове! 3 броя в пакет.  Комплекта включва цилиндричен калъф за съхранение на иглите.РАЗМЕРИ   3 игли..
9.80лв.
Без данък:9.80лв.
Купи
Игли за фелтинг Clover 5 броя комплект. Иглата за плъстене е изработена от висок клас желязо, което е твърдо и издръжливо, не се чупи лесно и може да се използва по-дълго време. Специалните върхове на игла..
13.00лв.
Без данък:13.00лв.
Купи