Меню
Количка

Този уебсайт използва бисквитки, за да гарантира, че получавате най-доброто изживяване. Научи повече тук: Политика за използване на бисквитки

Нови продукти

Какво ново в Хобиярн? Разгледайте всички нови предложения и поръчайте онлайн бързо и лесно с доставка до офис или до адрес. *Безплатна доставка, до офис на куриер, за поръчка над 99 лв.

Една кука Clover Amour. Куките Amour са невероятно практични. Безупречно качество на изработка. Дизайн акцент: дръжките на Amour са в наситени цветове за лесно разпознаване на номера кука. Изработени от еластом..
14.00лв.
Без данък:14.00лв.
Една кука Кловер Soft touch. Тази кука е предназначена да направи плетенето удобно за пръстите и ръцете. Ръцете ви няма да се чувстват уморени дори след дълги часове плетене. Мек на допир и удобен захват. Оптим..
8.20лв.
Без данък:8.20лв.
Една кука Кловер Soft touch за дантела Една кука Кловер Soft touch за дантела
Ново
Една кука Кловер Soft touch за дантела. Тази кука е предназначена да направи плетенето удобно за пръстите и ръцете. Ръцете ви няма да се чувстват уморени дори след дълги часове плетене. Мек на допир и удобен за..
8.20лв.
Без данък:8.20лв.
Впечатляващо ново допълнение към гамата ETIMO на Tulip! Тези червени куки Etimo са толкова практични, колкото и красиви.Гладкият връх на куката и омекотените дръжки осигуряват по-нежно плетене на една кука, кое..
17.90лв.
Без данък:17.90лв.
Eдна кука Тюлип ETIMO Rose.Розовите куки Тюлип ETIMO са обичани по целия свят. Кодирани в прекрасна розова градация, номерата на куките се различават лесно, за  да се насладите на плетене на една кука вина..
17.90лв.
Без данък:17.90лв.
Една кука Тюлип MinD двувърха Една кука Тюлип MinD двувърха
Ново
Алуминиеви куки Tulip с двоен край, налични в различни размери. Едновременно гъвкава и издръжлива, съчетана с безупречния баланс между остри извивки и гладки полирани ръбове, идеалната кука за плетене на една к..
11.00лв.
Без данък:11.00лв.
Игли за зашиване на плетиво Кловер CHIBI. Качество и прецизност от Япония. Игли за най-подредените шевове! 3 броя в пакет. Комплекта включва цилиндричен калъф за съхранение на иглите.РАЗМЕРИ   3 игли ..
9.80лв.
Без данък:9.80лв.
Игли за зашиване на плетиво Кловер . Качество и прецизност от Япония. Игли за най-подредените шевове! 3 броя в пакет. Комплекта включва цилиндричен калъф за съхранение на иглите.РАЗМЕРИ   2 игли в раз..
9.80лв.
Без данък:9.80лв.
Игли за зашиване на плетиво Кловер с извит връх. Качество и прецизност от Япония. Игли за най-подредените шевове! 3 броя в пакет. Комплекта включва цилиндричен калъф за съхранение на иглите.РАЗМЕРИ   ..
9.80лв.
Без данък:9.80лв.
Игли за зашиване на плетиво Кловер . Качество и прецизност от Япония. Игли за най-подредените шевове! 3 броя в пакет.  Комплекта включва цилиндричен калъф за съхранение на иглите.РАЗМЕРИ   3 игли..
9.80лв.
Без данък:9.80лв.
Бамбуковиte куки за корекция Кловер са малкък практичен инструмент, който помага за бърза корекция на изпуснати бримки. Куките са в два размера 3.5 и 4.5 мм.Качество и прецизност от Япония. МАТЕРИАЛ  ..
14.00лв.
Без данък:14.00лв.
Вдевачка Кловер с два накрайника. Това е пособие, което улеснява вдяването на конец в ухото на игла. Можете да вденете както игли с голям размер, така и игли с малък размер.Качество и прецизност от Япония...
7.90лв.
Без данък:7.90лв.
Вдевачка Птиче Prym Love Вдевачка Птиче Prym Love
Ново
Вдевачка с формата на птичка колибри. Това е пособие, което улеснява вдяването на конец в ухото на игла. Птичето във весело розово предлага точно това, което искате: лекота на боравене благодарение на вдлъбнати..
8.60лв.
Без данък:8.60лв.
Игли за шев Sashico - качество и прецизност от Япония. За най-подредените шевове! 8 броя в пакет. По 2 броя от модел0.84 mm x 50.8 mm (2 бр)0.99 mm x 44.5 mm (2 бр)0.91 mm x 42,9 mm (2 бр)0.89 mm x 34.9 mm (2 б..
9.80лв.
Без данък:9.80лв.
Бамбукови обръчи Takumi Clover 80 см - 4.00 мм. Високотехнологична обработка. Висококачествената технология за обработка на Clover прави Takumi обръчи съвършенни. МАТЕРИАЛ   бамбук най-висок клас..
15.00лв.
Без данък:15.00лв.
Обръчи от бамбук Тюлип Knina swivel 40см Обръчи от бамбук Тюлип Knina swivel 40см
Ново
Прекарахме невероятно дълго време в намирането на идеалните обръчи за плетене. Проправихме си път през различни марки и варианти, преди да се спрем на тези от Tulip.Обръчите са с фантастично качество, с гладка ..
23.00лв.
Без данък:23.00лв.
Обръчи от бамбук Тюлип Knina swivel 60см Обръчи от бамбук Тюлип Knina swivel 60см
Ново
Прекарахме невероятно дълго време в намирането на идеалните обръчи за плетене. Проправихме си път през различни марки и варианти, преди да се спрем на тези от Tulip.Обръчите са с фантастично качество, с гладка ..
23.00лв.
Без данък:23.00лв.
Обръчи от бамбук Тюлип Knina swivel 80см Обръчи от бамбук Тюлип Knina swivel 80см
Ново
Прекарахме невероятно дълго време в намирането на идеалните обръчи за плетене. Проправихме си път през различни марки и варианти, преди да се спрем на тези от Tulip.Обръчите са с фантастично качество, с гладка ..
23.00лв.
Без данък:23.00лв.
Чанта за плетива Тюлип Project bag - комплект 2 броя Чанта за плетива Тюлип Project bag - комплект 2 броя
Ново
Глезотийка или необходимост?! И двете! Лукс от най-висок клас, майсторска изработка и функционалност. Вземете тази чанта със себе си, за да се наслаждавате на любимото си хоби където и да сте – на открито,..
192.00лв.
Без данък:192.00лв.
Шивашки сантиметър KnitPro Mindful 150 см Шивашки сантиметър KnitPro Mindful 150 см
Ново
Шивашки сантиметър KnitPro Mindful 150 см. Луксозен, практичен и стилен аксесоар, компактно побран в дървена арт кутия обагрена в отличителния за Mindful колекцията синьо-зелен цвят. Ролетката има бутон за бърз..
29.00лв.
Без данък:29.00лв.
Игли за зашиване на плетиво Тюлип - избор размери Игли за зашиване на плетиво Тюлип - избор размери
Ново
Игли за зашиване на плетиво Тюлип. Тези отличаващи се с класа игли са повече от перфектни. Всяка игла има голямо златисто ухо за лесно вдяване и затъпен връх за предотвратяване на разцепване и скъсване на нишка..
9.20лв.
Без данък:9.20лв.
Игли за зашиване на плетиво Тюлип асорти извити - 4 броя в жълт магнитен калъф Игли за зашиване на плетиво Тюлип асорти извити - 4 броя в жълт магнитен калъф
Ново
Игли за зашиване на плетиво Тюлип асорти с извит заоблен връх. Тези отличаващи се с класа игли са повече от перфектни. Всяка игла има голямо златисто ухо за лесно вдяване и затъпен връх за предотвратяване на ра..
27.50лв.
Без данък:27.50лв.
Игли за зашиване на плетиво Тюлип асорти остри - 4 броя в кафяв магнитен калъф Игли за зашиване на плетиво Тюлип асорти остри - 4 броя в кафяв магнитен калъф
Ново
Игли за зашиване на плетиво Тюлип асорти с остър връх. Тези отличаващи се с класа игли са повече от перфектни. Всяка игла има голямо ухо за лесно вдяване и остър връх. Изработени от висококачествена, гладко пол..
18.00лв.
Без данък:18.00лв.
Игли за зашиване на плетиво Тюлип асорти фини - 5 броя в червен магнитен калъф Игли за зашиване на плетиво Тюлип асорти фини - 5 броя в червен магнитен калъф
Ново
Игли за зашиване на плетиво Тюлип асорти фини. Тези отличаващи се с класа игли са повече от перфектни. Всяка игла има голямо ухо за лесно вдяване и затъпен връх за предотвратяване на разцепване и скъсване на ни..
18.00лв.
Без данък:18.00лв.
Показани 1 от 24 | 74 (4 Страници)