Меню
Количка

PRYM

Oбръчи от бамбук Prym - 40 см Oбръчи от бамбук Prym - 40 см
Ново Скоро
Красивите обръчи от бамбук са от естествен материал и придават приятно усещане при плетене. Равната повърхност на бамбука и изключително плавният преход от иглата към кордата, гарантират гладко плъзгане на брим..
13.50лв.
Без данък:13.50лв.
Oбръчи от бамбук Prym - 80 см Oбръчи от бамбук Prym - 80 см
Ново Скоро
Красивите обръчи от бамбук са от естествен материал и придават приятно усещане при плетене. Равната повърхност на бамбука и изключително плавният преход от иглата към кордата, гарантират гладко плъзгане на брим..
13.50лв.
Без данък:13.50лв.
Една кука Prym ergonomics - избор номера от 3мм до 15мм Една кука Prym ergonomics - избор номера от 3мм до 15мм
Ново Лукс немско качество
Кука Prym ergonomics с eргономичен и иновативен дизайн. Тази кука е изключително лека и удобна при плетене. Ергономичната форма и материал осигуряват комфортна и без умора работа. Цветово кодиране в горния край..
8.00лв.
Без данък:8.00лв.
Една кука Prym KnitPro Natural - избор номера от 2мм до 5мм Една кука Prym KnitPro Natural - избор номера от 2мм до 5мм
Ново Лукс немско качество
Kука KnitPro Natural от Prym - лукс кука за любителите на плетенето, които желаят качество, стил и комфорт при плетене!  Впечатлява със стабилната си, гладка алуминиева кука, която позволява конеца прежда ..
10.80лв.
Без данък:10.80лв.
Игли за обръчи Prym KnitPro Natural - дълги, избор номера от 3мм до 12мм Игли за обръчи Prym KnitPro Natural - дълги, избор номера от 3мм до 12мм
Ново Лукс немско качество
Игли за обръчи KnitPro Natural от Prym - дълги. Лукс игли са за любителите на плетенето, които желаят качество, стил и комфорт при плетене!  Изработени от здрава дървесина, с гладко полирана повърхност и с..
11.25лв.
Без данък:11.25лв.
Игли за обръчи Prym KnitPro Natural - къси, избор номера от 3мм до 6мм Игли за обръчи Prym KnitPro Natural - къси, избор номера от 3мм до 6мм
Ново Лукс немско качество
Игли за обръчи KnitPro Natural от Prym - къси. Лукс игли са за любителите на плетенето, които желаят качество, стил и комфорт при плетене!  Изработени от здрава дървесина, с гладко полирана повърхност и ст..
11.25лв.
Без данък:11.25лв.
Игли за чорапи Prym KnitPro Natural 15 cm - избор номера от 2мм до 4мм Игли за чорапи Prym KnitPro Natural 15 cm - избор номера от 2мм до 4мм
Ново Лукс немско качество
Игли за чорапи KnitPro Natural 15 см от Prym. Висококачествени игли за плетене Natural са изработени от фино, полирано дърво и предлагат много интересен визуален външен вид. Повърхността им е изключително ..
13.29лв.
Без данък:13.29лв.
Игли за чорапи Prym KnitPro Natural 20 cm - избор номера от 2мм до 4мм Игли за чорапи Prym KnitPro Natural 20 cm - избор номера от 2мм до 4мм
Ново Лукс немско качество
Игли за чорапи KnitPro Natural 20 см от Prym. Висококачествени игли за плетене Natural са изработени от фино, полирано дърво и предлагат много интересен визуален външен вид. Повърхността им е изключително ..
14.99лв.
Без данък:14.99лв.
Игли за чорапи Prym KnitPro Natural CUBICS - избор номера от 2мм до 4мм Игли за чорапи Prym KnitPro Natural CUBICS - избор номера от 2мм до 4мм
Ново Лукс немско качество
Игли за чорапи KnitPro Natural CUBICS от Prym. Чорапните игли Natural CUBICS предлагат специално изживяване при плетене благодарение на квадратната им структура. Моделът на плетене става по-равномерен с CU..
17.50лв.
Без данък:17.50лв.
Комплект 8 чифта обръчи Prym KnitPro Natural с номера от 4мм до 10мм Комплект 8 чифта обръчи Prym KnitPro Natural с номера от 4мм до 10мм
Лукс немско качество Скоро
Комплектът игли за обръчи KnitPro Natural от Prym е за любителите на плетенето, които желаят качество, стил и комфорт при плетене!  Комплекта се състои от 8 чифта игли, изработени от здрава дървесина, с гл..
133.49лв.
Без данък:133.49лв.
Корда за обръчи Prym KnitPro Natural - избор дължини от 40 см до 150 см Корда за обръчи Prym KnitPro Natural - избор дължини от 40 см до 150 см
Ново Лукс немско качество
Корда от серията KnitPro Natural. Тя е с добра гъвкавост, не се усуква или криви. Предлага се в различни дължини: 40 / 60 / 80 / 100 /120 / 150 см. За дълги игли се порепоръчат дължини от 60 см до 150 см, а за ..
6.00лв.
Без данък:6.00лв.
Обръчи Prym Ergonomics Carbon Обръчи Prym Ergonomics Carbon
Ново Лукс немско качество Скоро
Oбръчи Ergonomics Carbonот Prym - лукс обръчи за любителите на плетенето, които желаят качество, стил и комфорт при плетене!  Изработени от ценен високоефективен синтетичен материал с въглеродни влакна. Мн..
14.30лв.
Без данък:14.30лв.
Помощни игли за плетеници Prym ЙОГА ергономикс комплект Помощни игли за плетеници Prym ЙОГА ергономикс комплект
Ново Лукс немско качество
Йога помощни игли за плетеници с иновативен дизайн, който позволява лесно да бъде огънат под всякаква форма. Мултифункционалност - ползва се като помощни игли при плетеници, за захващане на бримки, маркер, спом..
20.36лв.
Без данък:20.36лв.
Тунизийска кука Prym KnitPro Natural - избор номера от 3мм до 6мм Тунизийска кука Prym KnitPro Natural - избор номера от 3мм до 6мм
Ново Лукс немско качество
Тунизийска кука KnitPro Natural от Prym за плетива, които изглеждат като тъкани. Лукс кука са за любителите на плетенето, които желаят качество, стил и комфорт при плетене!  Изработени от здрава дървесина,..
9.70лв.
Без данък:9.70лв.
Удължители на корда Prym KnitPro Natural Удължители на корда Prym KnitPro Natural
Ново Лукс немско качество
Удължители на корда за обръчи Prym KnitPro Natural - комплект от 3 конектора за корда. Кордата на обръча за плетене не е достатъчно дълга за следващия проект? Няма проблем, с практичния конектор за корда N..
4.00лв.
Без данък:4.00лв.
Игли Prym за зашиване на вълнено плетиво - комплект 3 бр. Игли Prym за зашиване на вълнено плетиво - комплект 3 бр.
Ново
Комплект от три различни по размер игли за зашиване на вълнено плетиво. Те са изработени от анодизиран алуминий в синьо, червено и зелено и вместо класическо ухо имат бримка от корда за лесно промушване на преж..
4.70лв.
Без данък:4.70лв.
Игли Prym за зашиване на плетиво - комплект 3 бр. Игли Prym за зашиване на плетиво - комплект 3 бр.
Ново
Комплект от три различни по размер игли за зашиване на всякакъв вид плетива. Те са изработени от неръждаема стомана и имат голямо ухо за лесно промушване на конеца прежда. Заоблената форма на върха на игла..
3.59лв.
Без данък:3.59лв.
Игли Prym за кожа Игли Prym за кожа
Ново
Игли Prym за кожа. В една опаковка има три размера игли, по 2 броя от всеки размер. Иглите са с прирамидално заострен връх, който улеснява шиенето и не уврежда кожата.Лукс, иновации и безупречно качество от При..
4.50лв.
Без данък:4.50лв.
Игли Prym за тапицерия Игли Prym за тапицерия
Ново
Игли Prym за тапицерия. В една опаковка има три размера игли: номер 2, 4 и 5. Иглите са с леко заоблен връх, който улеснява шиенето и не уврежда тапицерията.Лукс, иновации и безупречно качество от Прим Германия..
4.70лв.
Без данък:4.70лв.
Игли Prym за шиене и бродиране в компактна кутия - 30 игли Игли Prym за шиене и бродиране в компактна кутия - 30 игли
Ново
Комплект игли Prym за шиене и бродиране в компактна кутия - 30 иглиЛукс, иновации и безупречно качество от Прим Германия! Произведено в Германия.МАТЕРИАЛ   стомана..
4.70лв.
Без данък:4.70лв.
Ножици Prym с титаниево покритие - размери от 13 см. до 25 см. Ножици Prym с титаниево покритие - размери от 13 см. до 25 см.
Ново
Ножица Prym с титаниево покритие по режещия ръб на остриетата.Унивреслни ножици за домакинството. Ергономичните дръжки имат меки гумени пръстени по вътрешната страна на дръжките, които правят ножиците много удо..
12.90лв.
Без данък:12.90лв.
Ножичка щъркел Prym 9 см. позлатена Ножичка щъркел Prym 9 см. позлатена
Ново
Ножичка щъркел Prym е абсолютна класика. Тя е популярна със своята закачлива форма - стриетата приличат на клюн на щъркел, винтовата връзка е окото му, а дръжките са гравирани на пера. Позлатените ножици за бро..
14.00лв.
Без данък:14.00лв.
Рефлекторен конец Рефлекторен конец
Ново
Нишка с отразяващо покритие, която може да бъде плетенена заедно с прежда. С този рефлекторен конец плетените шапки, маншети или шалове имат ефект на рефлектор. По този начин се осигурява повишена безопасност в..
9.90лв.
Без данък:9.90лв.
Шивашки сантиметър лукс Prym PROFI 150 см Шивашки сантиметър лукс Prym PROFI 150 см
Ново
Шивашки сантиметър Прим Профи. Професионален шивашки сантиметър от висококачествена полифибърна тъкан. Едната страна на сантиметъра е във весел жълт цвят, мащабиран в сантиметрии и с ясно отпечатани цифри. Поли..
6.00лв.
Без данък:6.00лв.
Показани 1 от 24 | 28 (2 Страници)