Меню
Количка

ALIZE

Преждите от Alize са супер популярни в цял свят! Висока технология на производство, европейски стандарт на качество и иновации. Всички прежди отговарят по стандартите на OEKO-TEX® Standard 100 и са сертифицирани. Ализе е моден бранд, който диктува тенденциите при преждите, в глобален мащаб, всеки нов сезон.

   

Велуто Велуто
Най-купуван Любим продукт
Прежда Велуто притежава изключителна мекота, обем и лекота. Високо качество на производство, нишката е плътна, не се рони ли къса. Плетивата се плетат лесно, бързо и е добър избор за начинаещите в плетенето. По..
3.40лв.
Без данък:3.40лв.
Белла Белла
Най-купуван Любим продукт
Прежда Белла е от 100% мек памук в красиво обагрени цветове. Висококачествено изработена, преждата се плъзга по куките и е удоволствие да се плете с нея. Плетивата са меки и приятни на допир. Преждата е подходя..
1.95лв.
Без данък:1.95лв.
Прежда Белла е вече на гранки от по 100 грама! Тя е от 100% мек памук в красиво обагрени цветове, висококачествено изработена, преждата се плъзга по куките и е удоволствие да се плете с нея. Плетивата са меки и..
3.90лв.
Без данък:3.90лв.
Белла батик Белла батик
Най-купуван
Прежда Белла батик е от 100% мек памук в красиво обагрени батик микс от цветове. Висококачествено изработена, преждата се плъзга по куките и е удоволствие да се плете с нея. Плетивата са меки и приятни на допир..
2.20лв.
Без данък:2.20лв.
Прежда Белла омбре батик е от 100% мек памук в красиво обагрени омбре преливащи цветове. Иновативен дизайн от производителя Ализе. При плетене преждата много плавно прелива от цвят в цвят и няма видима линия пр..
14.70лв.
Без данък:14.70лв.
Дива Дива
Най-купуван Любим продукт
Прежда Дива е от 100% микрофибър с антипилинг ефект и хипоалергенни свойства. Висококачествено изработена, преждата се плъзга по куките и е удоволствие да се плете с нея. Плетивата са проветливи, приятни на доп..
3.00лв.
Без данък:3.00лв.
Прежда Дива батик е от 100% микрофибър с антипилинг ефект и хипоалергенни свойства. Висококачествено изработена, преждата се плъзга по куките и е удоволствие да се плете с нея. Плетивата са проветливи, приятни ..
3.20лв.
Без данък:3.20лв.
Прежда Дива омбре батик е от 100% микрофибър с антипилинг ефект и хипоалергенни свойства. Иновативен дизайн - при плетене преждата много плавно прелива от по-светли към по-тъмни цветове. Висококачествено израбо..
11.00лв.
Без данък:11.00лв.
Котон голд Котон голд
Най-купуван Любим продукт
Прежда Котон голд е с класичeски микс от памук и акрил, което гарантира на вашите плетени изделия мекота и стабилност на цвета дори при многократно изпиране. Преждата е подходяща за блузи, жилетки, бебешки дреш..
3.90лв.
Без данък:3.90лв.
Котон голд батик Котон голд батик
Най-купуван
Прежда Котон голд е с класичeски микс от памук и акрил, което гарантира на Вашите плетени изделия мекота и стабилност на цвета дори при многократно изпиране. Красиво батик обагрена в добре съчетани цветове. Пре..
4.30лв.
Без данък:4.30лв.
Алпака роял Алпака роял
Най-купуван Лукс
Алпака роял е разкошна зимна прежда с мека алпака вълна. Елегантна прежда за стилни и пухкави зимни плетива. Благодарене на полу-кухата структура на алпака влакното и специфична дължина на косъма, вълната ..
4.40лв.
Без данък:4.40лв.
Алпака туид Алпака туид
Ново
Алпака туид е ефектна зимна прежда с мека алпака вълна. Елегантна прежда за стилни и пухкави зимни плетива. Красив туид ефект. Благодарене на полу-кухата структура на алпака влакното и специфична дължина на кос..
4.40лв.
Без данък:4.40лв.
Ангора голд Ангора голд
Най-купуван Любим продукт
Прежда за топли фини зимни плетива. Пази топло, но не спарва. Тази прежда е в непрекъснато производство от 30 години и с годините е събрала много верни фенове. Подходяща за пуловери, жилетки, туники, рокли, три..
3.20лв.
Без данък:3.20лв.
Ангора голд батик е прежда за фини зимни плетива. Пази топло, но не спарва. Тази прежда е в непрекъснато производство от 30 години и с годините е събрала много верни фенове. Има красив батик ефект с красиво съч..
3.70лв.
Без данък:3.70лв.
Ангора голд омбре батик Ангора голд омбре батик
Лукс
Иновативен дизайн от производителя Ализе, при плетене преждата много плавно преминава от цвят в цвят. Няма видима линия при преливане, а се слива като по магия. Преждата наплита много и само една гранка от 150 ..
6.30лв.
Без данък:6.30лв.
Ангора голд симли Ангора голд симли
Най-купуван
Прежда за топли фини зимни плетива с деликатен блясък. Пази топло, но не спарва. Тази прежда е в непрекъснато производство от 30 години и с годините е събрала много верни фенове. Подходяща за пуловери, жилетки,..
3.50лв.
Без данък:3.50лв.
Прежда за топли фини и въздушни зимни плетива. Пази топло, но не спарва. Подходяща за пуловери, жилетки, туники, рокли, триъгълни шалове, зимни шапки и шалове, ръкавички и др.СЪСТАВ   40% вълна, 60% а..
3.90лв.
Без данък:3.90лв.
Ангора реал 40 плюс Ангора реал 40 плюс
Най-купуван
Ангора реал 40 плюс е обемна и въздушно пухкава прежда за топли зимни плетива. Подходяща за пуловери, жилетки, туники, блузони, шапки и шалове, ръкавички и др.СЪСТАВ   40% вълна, 60% акрилГРАМАЖ ..
3.50лв.
Без данък:3.50лв.
Кид роял мохер Кид роял мохер
Лукс
Прежда Кид роял мохер е от лукс серията зимни прежди Ализе. Тя е с 62% кид мохер -  фина, мека, лека и супер пухкава. Плетивата стават нежни и въздушни. Много икономична, с малко прежда се плете много! Мож..
5.00лв.
Без данък:5.00лв.
Кънтри Кънтри
Най-купуван
Прекрасна обемна прежда. Мека с премерено съдържание на вълна, но топлеща през зимата. Цветовете са в красива модна палитра от пастели до богато наситени нюанси. Интересен метод на плетене на пръсти. Подходяща ..
4.50лв.
Без данък:4.50лв.
Ланаголд Ланаголд
Най-купуван Любим продукт
Ланаголд е класическа зимна прежда, която е пусната в производство от 1995 година. С балансираната базова комбинация от вълна и акрил, преждата изгради своята популярност през годините с доброто си качество, ме..
3.70лв.
Без данък:3.70лв.
Ланаголд 800 е класическа зимна прежда с внушителен метраж от 800 метра в гранка от 100 грама. С балансираната базова комбинация от вълна и акрил, преждата е популярна с доброто си качество, мекота и топлина. П..
3.90лв.
Без данък:3.90лв.
Ланаголд батик Ланаголд батик
Скоро
Ланаголд батик е класическа зимна прежда, с балансирана комбинация от вълна и акрил. Преждата изгради своята популярност през годините с доброто си качество, мекота и топлина. Подходяща е за всякакъв тип плетив..
4.30лв.
Без данък:4.30лв.
Ланаголд файн е класическа зимна прежда с балансираната базова комбинация от вълна и акрил. Преждата изгради своята популярност през годините с доброто си качество, мекота, топлина и устойчивост на нишката от п..
3.90лв.
Без данък:3.90лв.
Показани 1 от 24 | 68 (3 Страници)