Menu
Количка

ALIZE

Преждите от Alize са супер популярни в цял свят! Висока технология на производство, европейски стандарт на качество и иновации. Всички прежди отговарят по стандартите на OEKO-TEX® Standard 100 и са сертифицирани. Ализе е моден бранд, който диктува тенденциите при преждите, в глобален мащаб, всеки нов сезон.

   

Велуто Велуто
Нови цветове
Прежда Велуто притежава изключителна мекота, обем и лекота. Високо качество на производство, нишката е плътна, не се рони ли къса. Плетивата се плетат лесно, бързо и е добър избор за начинаещите в плетенето. По..
3.40лв.
Без данък:3.40лв.
Алпака роял Алпака роял
Най-купуван Лукс
Алпака роял е разкошна зимна прежда с мека алпака вълна. Елегантна прежда за стилни и пухкави зимни плетива. Благодарене на полу-кухата структура на алпака влакното и специфична дължина на косъма, вълната ..
4.40лв.
Без данък:4.40лв.
Ангора голд Ангора голд
Най-купуван Любим продукт Нови цветове
Прежда за топли фини зимни плетива. Пази топло, но не спарва. Тази прежда е в непрекъснато производство от 30 години и с годините е събрала много верни фенове. Подходяща за пуловери, жилетки, туники, рокли, три..
3.20лв.
Без данък:3.20лв.
Ангора голд батик Ангора голд батик
Ново
Ангора голд батик е прежда за фини зимни плетива. Пази топло, но не спарва. Тази прежда е в непрекъснато производство от 30 години и с годините е събрала много верни фенове. Има красив батик ефект с красиво съч..
3.70лв.
Без данък:3.70лв.
Ангора голд омбре батик Ангора голд омбре батик
Лукс
Иновативен дизайн от производителя Ализе, при плетене преждата много плавно преминава от цвят в цвят. Няма видима линия при преливане, а се слива като по магия. Преждата наплита много и само една гранка от 150 ..
6.30лв.
Без данък:6.30лв.
Ангора голд симли Ангора голд симли
Най-купуван
Прежда за топли фини зимни плетива с деликатен блясък. Пази топло, но не спарва. Тази прежда е в непрекъснато производство от 30 години и с годините е събрала много верни фенове. Подходяща за пуловери, жилетки,..
3.50лв.
Без данък:3.50лв.
Прежда за топли фини и въздушни зимни плетива. Пази топло, но не спарва. Подходяща за пуловери, жилетки, туники, рокли, триъгълни шалове, зимни шапки и шалове, ръкавички и др.СЪСТАВ   40% вълна, 60% а..
3.90лв.
Без данък:3.90лв.
Ангора реал 40 батик е ефектно обагрена прежда за топли фини и въздушни зимни плетива. Пази топло, но не спарва. Подходяща за пуловери, жилетки, туники, рокли, триъгълни шалове, зимни шапки и шалове, ръкавички ..
4.20лв.
Без данък:4.20лв.
Ангора реал 40 плюс Ангора реал 40 плюс
Най-купуван
Ангора реал 40 плюс е обемна и въздухно пухкава прежда за топли зимни плетива. Подходяща за пуловери, жилетки, туники, блузони, шапки и шалове, ръкавички и др.СЪСТАВ   40% вълна, 60% акрилГРАМАЖ ..
3.50лв.
Без данък:3.50лв.
Кид роял мохер Кид роял мохер
Лукс
Усещане за лукс! Прежда с 62% кид мохер, тя е фина, мека, лека и пухкава. Плетивата стават нежни и романтични. Много икономична, с малко прежда се плете много! Може да се прекатва и с друга прежда, за създаване..
5.00лв.
Без данък:5.00лв.
Кънтри Кънтри
Най-купуван
Прекрасна обемна прежда. Мека с премерено съдържание на вълна, но топлеща през зимата. Цветовете са в красива модна палитра от пастели до богато наситени нюанси. Интересен метод на плетене на пръсти. Подходяща ..
4.50лв.
Без данък:4.50лв.
Ланаголд Ланаголд
Най-купуван Любим продукт
Ланаголд е класическа зимна прежда, която е пусната в производство от 1995 година. С балансираната базова комбинация от вълна и акрил, преждата изгради своята популярност през годините с доброто си качество, ме..
3.70лв.
Без данък:3.70лв.
Ланаголд 800 е класическа зимна прежда с внушителен метраж от 800 метра в гранка от 100 грама. С балансираната базова комбинация от вълна и акрил, преждата е популярна с доброто си качество, мекота и топлина. П..
3.90лв.
Без данък:3.90лв.
Ланаголд батик Ланаголд батик
Най-купуван Скоро
Ланаголд батик е класическа зимна прежда, с балансирана комбинация от вълна и акрил. Преждата изгради своята популярност през годините с доброто си качество, мекота и топлина. Подходяща е за всякакъв тип плетив..
4.30лв.
Без данък:4.30лв.
Ланаголд файн е класическа зимна прежда с балансираната базова комбинация от вълна и акрил. Преждата изгради своята популярност през годините с доброто си качество, мекота, топлина и устойчивост на нишката от п..
3.90лв.
Без данък:3.90лв.
 Прежда с балансираната базова комбинация от вълна,памук и акрил. Високо качество, мекота и топлина.Подходяща е за всякакъв тип плетива и аксесоари.Цветовата гама разполага както с класически и..
2.00лв.
Без данък:2.00лв.
Мегафил Мегафил
Най-купуван Любим продукт
Прекрасна обемна прежда. Мека с премерено съдържание на вълна, но топлеща през зимата. Цветовете са в красива модна палитра от пастели до богато наситени нюанси. Подходяща е за обемни зимни пуловери, жилетки, ш..
3.20лв.
Без данък:3.20лв.
Мерино роял Мерино роял
Най-купуван Любим продукт Лукс
Прежда Мерино роял е луксозна зимна прежда от 100% фина мерино вълна от Австралия. Много мека, топли тялото и е без усещане на "боцкаща" вълна. Обработена по слециална технология и позволява да се пере в пералн..
5.50лв.
Без данък:5.50лв.
 Микс от мохер, вълна и акрил прежда Мохер бохем е отличен избор за оплитане на зимни ефектни плетива. Много пухкава, топла и мека.Съдържанието на мохер придава усещане за лукс с неговият естествен..
5.40лв.
Без данък:5.40лв.
Мохер класик Мохер класик
Най-купуван Лукс
 Микс от мохер, вълна и акрил прежда Мохер класик е отличен избор за оплитане на зимни плетива. Много пухкава, топла и мека.Съдържанието на мохер придава усещане за лукс с неговият естествен блясък..
6.30лв.
Без данък:6.30лв.
Натурале Натурале
Най-купуван Лукс
 Микс от вълна и памук прежда Натурале е отличен избор за оплитане на зимни плетива. Много пухкава, топла и мека.Съдържанието на естествени материали придава усещане за лукс. Модна тенденция в плет..
4.80лв.
Без данък:4.80лв.
 Класически дизайн от производителя Ализе.Плетивата се получават много стилни, но същевремено ще Ви пазят топличко.Подходяща за пончо, блузони, шалове, шапки и други аксесоари.  ..
4.80лв.
Без данък:4.80лв.
Пуфи Пуфи
Най-купуван Любим продукт Нови цветове
Прежда с "ушички" бримки, с които се плете директно на пръсти без всякакви инструменти за плетене. Плете се приятно и бързо! Начинаещи в плетивото и деца лесно усвояват метода на плетене с пръсти. Голямо одеяло..
3.90лв.
Без данък:3.90лв.
Пуфи колор Пуфи колор
Най-купуван Нови цветове
Прежда с "ушички" бримки, с които се плете директно на пръсти без всякакви инструменти за плетене. Плете се приятно и бързо! Начинаещи в плетивото и деца лесно усвояват метода на плетене с пръсти. Голямо одеяло..
4.10лв.
Без данък:4.10лв.
Показани 1 от 24 | 70 (3 Страници)