Меню
Меню
Количка

Този уебсайт използва бисквитки, за да гарантира, че получавате най-доброто изживяване. Научи повече тук: Политика за използване на бисквитки

Cohana

Cohana е бранд за висококачествени ръчно изработени инструменти, създадени от KAWAGUCHI Co., Ltd. в сътрудничество с местни индустрии и занаятчии в Япония, използвайки опита и знанията за разработване на занаятчийски инструменти, култивирани в продължение на много години. Разработват продукти, които са творчески проектирани, лесни за използване и изключително практични. Мисията на Cohana е да свърже традиционните техники и знания с бъдещето и да съживи производствените региони. Името Cohana произлиза от богинята “Konohanasakuyahime” в японската митология. Тя е красива като цъфнало вишнево дърво и е почитана като богинята на планината Фуджи, която символизира Япония.


Мини ножица Seki Cohana от Япония Мини ножица Seki Cohana от Япония
Скоро
Колко малки могат да бъдат най-добрите ножици? Това е било едно закачливо предизвикателство на г-н Хасегава към неговите занаятчии в HASEGAWA CUTLERY CO., LTD., производител на остри инструменти в Секи, най-гол..
34.80лв.
Без данък:34.80лв.
Скоро
Показани 1 от 1 | 1 (1 Страници)