Категории
Изчисти филтри
по цена
по марка
по тагове
Код за отстъпка -20%

* Въведете код 1204 при пускане на поръчка. Активен до 31.12.2017 (включително)   

 

Книги и ваучери

Покажи:
Сортирай:
 Подарък Ваучер Търсите перфектния подарък? Колкото и добре да познаваме любимите си хора, понякога е трудно да изберем подходящия подарък.С ваучера за подарък Хобиярн тази задача става по-лесна.Вие определяте стойността, а те си избират измежду хиляди подаръци в магазина на ХОБИЯРН.Нека получат това, за което си мечтаят – каквото и да е то!  ..
10.00лв.
Книга с 100 красиви модела на плетени цветя за декорация АНОТАЦИЯВсичко около вас ще разцъфне с тази прекрасна колекция от плетени на една и две куки цветя. Тук ще намерите и вдъхновяващи идеи за използването им по множество начини – от декориране на облеклото до направата на опаковки за подаръци.Предложените в книгата модели имат различна степен на сложност и благодарение н..
20.00лв.
Книга с 25 модела плетива адаприрани за децаАНОТАЦИЯПърви стъпки в плетенето с повече от 25 идеи за шалчета, чантички, възглавнички, играчки...Книгата запознава с основните бримки и плетки стъпка по стъпка, така че да улесни всеки, който иска да се научи да плете. Представя красиви, практични и лесно изпълними модели, които ще вдъхновят децата да се заемат с това приятно, интересно и п..
7.90лв.