Категории
Изчисти филтри
по цена
по марка
по тагове

Книги и ваучери

Покажи:
Сортирай:
 Книга с 100 красиви модела на плетени цветя за декорация  АНОТАЦИЯВсичко около вас ще разцъфне с тази прекрасна колекция от плетени на една и две куки цветя. Тук ще намерите и вдъхновяващи идеи за използването им по множество начини – от декориране на облеклото до направата на опаковки за подаръци.Предложените в книгата модели имат различна степен на сложн..
20.00лв.
 Книга с 25 модела плетива адаприрани за деца АНОТАЦИЯПърви стъпки в плетенето с повече от 25 идеи за шалчета, чантички, възглавнички, играчки...Книгата запознава с основните бримки и плетки стъпка по стъпка, така че да улесни всеки, който иска да се научи да плете. Представя красиви, практични и лесно изпълними модели, които ще вдъхновят децата да се заемат с това пр..
7.90лв.
 Търсите перфектния подарък?  Колкото и добре да познаваме любимите си хора, понякога е трудно да изберем подходящия подарък. С Дигитална карта ваучер за подарък тази задача става по-лесна. Вие определяте стойността, а те си избират измежду хиляди подаръци в магазина на ХОБИЯРН. Нека получат това, за което си мечтаят – каквото и да ..
10.00лв.