Категории
Изчисти филтри
по цена
по марка
по тагове

Кутия пълна с прежди

Покажи:
Сортирай:
 Първата КУТИЯ ПЪЛНА С ПРЕЖДИ в България! Съдържа всичко необходимо за направата на мартенички КУТИЯ ПЪЛНА С ПРЕЖДИ "Баба Марта"Всичко необходимо, за да си направите уникални, Ваше производство мартеничкисъдържание:бяла прежда за мартенички х 1 червена прежда за мартенички х 1 пресукана мартеничкова прежда от 100% вълна х 1 една кука с позлатен..
5.90лв.
Първата КУТИЯ ПЪЛНА С ПРЕЖДИ в България!Съдържа всичко необходимо за направата на блуза/жилетка/пончо Вие избирате цветовата гама и аксесоар, а останалото ние внимателно селектираме и Ви изпращаме щастие събрано в кутия!С КУТИЯ ПЪЛНА С ПРЕЖДИ, Вие се присъединявате към една общност.Получавате прекрасни прежди, селектирани от хоби експертите ни.Ние внимателно избираме..
22.90лв.
Според 1 оценки.
 Първата КУТИЯ ПЪЛНА С ПРЕЖДИ в България! Съдържа всичко необходимо за направата на блуза с къс ръкав/шал/шапка Вие избирате цветовата гама и аксесоар, а останалото ние внимателно селектираме и Ви изпращаме щастие събрано в кутия!С КУТИЯ ПЪЛНА С ПРЕЖДИ, Вие се присъединявате към една общност.Получавате прекрасни прежди, селектирани от хоби експертите ни.Ние вни..
11.90лв.
 Първата КУТИЯ ПЪЛНА С ПРЕЖДИ в България! Съдържа всичко необходимо за направата на луксозна шапка с пом пом от истинска кожа с косъм. Вие правите съчетанието от цвят на преждата, аксесоар и помпон.С КУТИЯ ПЪЛНА С ПРЕЖДИ, Вие се присъединявате към една общност.Получавате прекрасни прежди, селектирани от хоби експертите ни.Ние внимателно избираме най-доброто за ..
18.00лв.