Меню
Количка

Lanoso

Прежди Ланосо е бранд, който работи с мечтана селекция суровини – египетски памук, мерино, алпака, вълна, бамбук. А Бейби котон с антибактериални свойства е изключително популярна прежда по качество и свойства.

   

Алпакана колор Алпакана колор
Лукс
Алпакана колор е обемна лукс прежда с топла алпака вълна, тя задържа и отдава топлина. Алпака вълната топли 3 пъти повече от овчата вълна и има хипоалергенни качества. Подходяща за топли зимни пуловери, жилетки..
6.10лв.
Без данък:6.10лв.
Алпакана файн Алпакана файн
Лукс
Aлпакана файн е фина лукс прежда с топла алпака вълна, тя задържа и отдава топлина. Алпака вълната топли 3 пъти повече от овчата вълна и има хипоалергенни качества. Подходяща за топли зимни пуловери, жилетки, ш..
5.30лв.
Без данък:5.30лв.
Алпакана файн принт Алпакана файн принт
Лукс
Aлпакана файн е фина лукс прежда с топла алпака вълна, тя задържа и отдава топлина. Алпака вълната топли 3 пъти повече от овчата вълна и има хипоалергенни качества. Подходяща за топли зимни пуловери, жилетки, ш..
6.10лв.
Без данък:6.10лв.
Бонито е фина зимна прежда с вълна и акрил. Популярна прежда с добро качество, мекота, топлина и устойчивост на нишката от протриване и образуване на топченца мъх. Подходяща за пуловери, жилетки, шалове, шапки,..
3.99лв.
Без данък:3.99лв.
Доминант е обемна пухкава прежда с ефект на "козинка". Подходяща прежда за пухкави елеци, жилетки, блузони, шалове, шапки, бебешки дрешки и одеялца, пуфове, плетени играчки (амигуруми), интериорни одеяла и дома..
4.20лв.
Без данък:4.20лв.
Зерда
Лукс
Зерда е лукс прежда с топла алпака вълна, която задържа и отдава топлина. Алпака вълната топли 3 пъти повече от овчата вълна и има хипоалергенни качества. Подходяща за топли зимни пуловери, жилетки, шалове, шап..
4.60лв.
Без данък:4.60лв.
Рошава прежда с ефект на козинка. Обемна и интересна на плетиво. Подходяща за елеци, жилетки, обемни палта, плетени играчки и домашен декор.СЪСТАВ   100% полиамидГРАМАЖ   100 грамаМЕТРАЖ&nbs..
2.20лв.
Без данък:2.20лв.
Рошава прежда с ефект на козинка. Обемна, с блясък и интересна на плетиво. Подходяща за елеци, жилетки, обемни палта, плетени играчки и домашен декор.СЪСТАВ   80% полиестер, 20% ламеГРАМАЖ   ..
3.10лв.
Без данък:3.10лв.
Филци вул Филци вул
Лукс
Прежда Филци вул е от 100% пухкава и много обемна вълна, която се плете супер лесно. Подходяща за модни обемни плетива. Мека и много приятна на допир. Преждата е обагрена в натурални, много стилни цветове...
5.60лв.
Без данък:5.60лв.
Предпочитана прежда за плетени играчки. Мека и леко обемна. Подходяща за блузки, потничета, жилетки, бебешки дрешки, одеялца и плетени играчки.СЪСТАВ   50% памук, 50% акрилГРАМАЖ   50 грамаМ..
2.30лв.
Без данък:2.30лв.
Фина и нежна прежда с деликатен копринен ефект. Подходяща за летни блузки, потничета, рокли, жилетки, и арт бижута.СЪСТАВ   72% памук, 28% полиамидГРАМАЖ   100 грамаМЕТРАЖ   360 ме..
4.10лв.
Без данък:4.10лв.
Армони кейк е памучна прежда в микс от цветове. Ролката прежда е програмирана и сама става на сегменти райе от няколко основни цвята. Подходяща за големи триъгълни шалове, рокли, наметки, болера, тунки, чанти и..
6.40лв.
Без данък:6.40лв.
Бейби котон (Ланосо) Бейби котон (Ланосо)
Най-купуван
Бейби котон е луксозна прежда от 100% египетски памук от Гиза. С усещане за мекота и нежно докосване по кожата. Матиран кадифен ефект при завършено плетено изделие. Изключително подходяща за бебешки и детски пл..
2.40лв.
Без данък:2.40лв.
Фина памучна прежда от египетски памук, подходяща за плетива на една кука като блузки, потничета, жилетки, бебешки дрешки, одеялца и плетени играчки.СЪСТАВ   100% памукГРАМАЖ   50 грамаМЕТРА..
2.90лв.
Без данък:2.90лв.
Египетски памук Египетски памук
Най-купуван Лукс
С репутация на най-висококачествен памук, прежда Египетски памук предлага луксозно усещане от 100% Египетки памук. Подарете си мек допир, в който още от древен Египет Клеопатра е носила. Отлично качество, дълъг..
5.89лв.
Без данък:5.89лв.
Египетски памук чудо Египетски памук чудо
Лукс
С репутация на най-висококачествен памук, прежда Египетски памук чудо предлага луксозно усещане от 100% Египетки памук. Подарете си мек допир, в който още от древен Египет Клеопатра е носила. Отлично качество, ..
6.40лв.
Без данък:6.40лв.
Прежда Папилон е приятнен микс от памук и вискоза, с красив естествен блясък. Подчертава приятно извивките на женската фигура и придава на кожата прохладно чувство през горещите летни дни. Подходяща прежда за п..
2.40лв.
Без данък:2.40лв.
Показани 1 от 17 | 17 (1 Страници)