Меню
Количка

NAKO

Нако е създадена през 1962 г. Тя е една от водещите фирми с изградени традиции. Фабрика с голям капацитет и разнообразие от видове прежди. Доказва своята репутация и иновативност на световния пазар, в резултат на успеха си в следването на световните тенденции и ноу-хау в сектора на производство на прежди. Преждите притежават сертификат за качество OEKO-TEX® Standard 100.

   

Вега страйп - умна прежда Вега страйп - умна прежда
Ново
Прежда Вега страйп придава усещането, топлината и външният вид на вълната, без да дразни кожата. С антипилинг ефект (на се образуват завалени топчета по плетивото). Специално обаряне, което образува райета. Тя ..
3.50лв.
Без данък:3.50лв.
Бохо концепт - умна прежда за чорапи Бохо концепт - умна прежда за чорапи
Най-купуван
Програмирана прежда специално създадена за плетени чорапи. Преждата е умна и при плетене сама създава райе шарки. Това е и зимен моден тренд - да се виждат плетени чорапи над ботите или кецовете. Подходяща преж..
6.50лв.
Без данък:6.50лв.
Пухкава зимна прежда с балансирана комбинация от вълна,акрил и мохер. Добро качество и мекота. Запазва обема си за дълго време. Подходяща е за всякакъв тип модни обемни пуловери, жилетки, пончо, шапки, шалове и..
3.40лв.
Без данък:3.40лв.
Прежда за топли фини зимни плетива. Пази топло, но не спарва. Тази прежда е в непрекъснато производство от 55 години и с годините е събрала много верни фенове. Подходяща за пухкави пуловери, жилетки, туники, ро..
3.20лв.
Без данък:3.20лв.
Прежда плетяща се с лекота. От високо качество с ефект "омбре" (преливащи цветове), тази прежда е перфектна за зимен пуловер, жилетка, пончо, шал или шапка. Плетивата се получават много интересни. Със съдържани..
4.75лв.
Без данък:4.75лв.
Вега Вега
Най-купуван Любим продукт
Прежда Вега придава усещането, топлината и външният вид на вълната, без да дразни кожата. С антипилинг ефект (на се образуват завалени топчета по плетивото). Тя прегръща кожата с усещане като за топла вълна, но..
3.30лв.
Без данък:3.30лв.
Мерино вълна за плъстене с високо качество. Направете уникални подаръци, фигурки, играчки и домашен декор. Супер мек, дава бързи резултати и има фантастична гладка повърхност. Ще оцените високото качество на то..
2.99лв.
Без данък:2.99лв.
Кинг мохер Кинг мохер
Лукс
Прежда Кинг мохер с 50% мохер придава лукс, топлина и невероятен пухкав обем. Мохерът е добит от руното на ангорска коза, високо ценен заради неговият естествен копринен блясък, мекота и дълъг живот на влакното..
7.90лв.
Без данък:7.90лв.
Лора (едноцветна) Лора (едноцветна)
Най-купуван
Прекрасна обемна прежда. Мека с премерено съдържание на вълна, но топлеща през зимата. Цветовете са в красива модна палитра от пастели до богато наситени нюанси. Подходяща е за обемни зимни пуловери, жилетки, ш..
3.70лв.
Без данък:3.70лв.
Лора (меланжи) Лора (меланжи)
Най-купуван
Прекрасна обемна прежда. Мека с премерено съдържание на вълна, но топлеща през зимата. Цветовете са в красива модна палитра от пастели до богато наситени нюанси. Подходяща е за обемни зимни пуловери, жилетки, ш..
3.90лв.
Без данък:3.90лв.
Наколен Наколен
Най-купуван
Прежда Наколен е класическа зимна прежда, много приятна за плетене с балансирана комбинация от вълна и акрил. Добро качество, мекота и топлина. Подходяща е за пуловери, жилетки, пончо, шапки, шалове и други акс..
4.70лв.
Без данък:4.70лв.
Ефектна зимна прежда с балансирана комбинация от вълна и акрил. Добро качество и мекота. Запазва обема си за дълго време. Красив преливащ омбре ефект. Подходяща е за всякакъв тип модни обемни пуловери, жилетки,..
4.40лв.
Без данък:4.40лв.
Париж е пухкава прежда с ефект като козинка. Лека материя, лукс усещане и мекота. Подходяща е за всякакъв тип модни обемни пуловери, жилетки, пончо, шапки, шалове, домашен декор и други аксесоари. Използва се и..
5.50лв.
Без данък:5.50лв.
Перу колор Перу колор
Най-купуван Лукс кейк прежда Изчерпан
Лукс прежда с топла алпака вълна, тя задържа и отдава топлина. Алпака вълната топли 3 пъти повече от овчата вълна и има хипоалергенни качества. Ефектно обагрена в красиво съчатани цветове с прогамирана нишка. П..
5.90лв.
Без данък:5.90лв.
Пюр вул Пюр вул
Лукс
Пюр вул е качествена прежда от 100% висок клас вълна. Придава мека топлина на тялото без неприятното "боцкащо" усещане на вълна. Обработена по слециална технология (суперуош) и може да се пере в пералня. Подход..
6.80лв.
Без данък:6.80лв.
Пюр вул плюс Пюр вул плюс
Лукс
Пюр вул плюс е супер обемна модна прежда от 100% вълна. Подходяща за обемни пуловери, жилетки, болера, пончо, снуд и аксесоари. СЪСТАВ   100% вълнаГРАМАЖ   100 грамаМЕТРАЖ   3..
6.90лв.
Без данък:6.90лв.
Спагети Спагети
Най-купуван
Спагети е прекрасна обемна прежда с премерено съдържание на вълна. Цветовете са в красива модна палитра от пастели до богато наситени нюанси. Подходяща е за обемни зимни пуловери, жилетки, шапки, шалове и други..
3.80лв.
Без данък:3.80лв.
Спагети ефект Спагети ефект
Най-купуван
Спагети ефект е прекрасна обемна прежда с премерено съдържание на вълна. Цветовете са в красива модна палитра от пастели до богато наситени нюанси. Подходяща е за обемни зимни пуловери, жилетки, шапки, шалове и..
3.99лв.
Без данък:3.99лв.
Спорт вул Спорт вул
Най-купуван
Прежда Спорт вул е обемна, много приятна за плетене с балансирана комбинация от вълна и акрил. Добро качество, мекота и топлина. Запазва обема си за дълго време. Подходяща е за всякакъв тип модни обемни пуловер..
3.80лв.
Без данък:3.80лв.
Прежда Супер ангора е с много приятен микс от мохер, вълна и висок клас акрил. Плетивата са меки, топли, фини и  въздушни. Мохерът придава деликатен естествен блясък. Подходяща прежда за пуловери, жилетки,..
3.90лв.
Без данък:3.90лв.
Ча ча е обемна ефектна зимна прежда в микс от красиво съчетани цветове. Много пухкава, мека и запазва обема си за дълго време. Подходяща е за всякакъв тип модни обемни пуловери, жилетки, пончо, шапки, шалове и ..
6.75лв.
Без данък:6.75лв.
Софт бейби е хипоалергенна прежда с антибактериални свойства. Съдържанието на бамбук придава на преждата деликатен копринен ефект. Отлично качество, което запазва плетивата дълго време в красив вид. Подходяща з..
4.40лв.
Без данък:4.40лв.
Бейби ейнджъл е ефектна прежда от 100% висококачествен акрил. Мека, пухкава и в пастелни, нежни микс цветове. Подходяща за бебешки и детски плетива, одеялца, плетени играчки и аксесоари.СЪСТАВ   100% ..
3.10лв.
Без данък:3.10лв.
Прежда Бонбон класик е от колекцията прежди за бебешки и детски плетива на фабрика Нако. Мека, пухкава и с антипилинг ефект (не се образуват топченца по плетивото). Подходяща за бебешки и детски плетива, одеялц..
2.90лв.
Без данък:2.90лв.
Показани 1 от 24 | 35 (2 Страници)