Меню
Меню
Количка

Този уебсайт използва бисквитки, за да гарантира, че получавате най-доброто изживяване. Научи повече тук: Политика за използване на бисквитки

NAKO

Нако е създадена през 1962 г. Тя е една от водещите фирми с изградени традиции. Фабрика с голям капацитет и разнообразие от видове прежди. Доказва своята репутация и иновативност на световния пазар, в резултат на успеха си в следването на световните тенденции и ноу-хау в сектора на производство на прежди. Преждите притежават сертификат за качество OEKO-TEX® Standard 100.

   

Бохо концепт - умна прежда за чорапи Бохо концепт - умна прежда за чорапи
Най-купуван
Програмирана прежда специално създадена за плетени чорапи. Преждата е умна и при плетене сама създава райе шарки. Това е и зимен моден тренд - да се виждат плетени чорапи над ботите или кецовете. Подходяща преж..
6.50лв.
Без данък:6.50лв.
Купи
Пухкава зимна прежда с балансирана комбинация от вълна,акрил и мохер. Добро качество и мекота. Запазва обема си за дълго време. Подходяща е за всякакъв тип модни обемни пуловери, жилетки, пончо, шапки, шалове и..
3.80лв.
Без данък:3.80лв.
Купи
Ангора лукс колор е фина лукс прежда с мохер, вълна и акрил. Тя е пухкава, топла, мека и въздушно лека. Идва в микс от красиво съчетани цветове. При плетене преждата сама образува райе сегменти. Подходяща за фи..
6.50лв.
Без данък:6.50лв.
Купи
Прежда плетяща се с лекота. От високо качество с ефект "омбре" (преливащи цветове), тази прежда е перфектна за зимен пуловер, жилетка, пончо, шал или шапка. Плетивата се получават много интересни. Със съдържани..
4.75лв.
Без данък:4.75лв.
Купи
Вега - 100% акрил с ефектна вълнена текстура Вега - 100% акрил с ефектна вълнена текстура
Най-купуван
Прежда Вега придава усещането, топлината и външният вид на вълната, без да дразни кожата. С антипилинг ефект (на се образуват завалени топчета по плетивото). Тя прегръща кожата с усещане като за топла вълна, но..
3.20лв.
Без данък:3.20лв.
Купи
Прежда Вега страйп придава усещането, топлината и външният вид на вълната, без да дразни кожата. С антипилинг ефект (на се образуват завалени топчета по плетивото). Специално обаряне, което образува райета. Тя ..
3.60лв.
Без данък:3.60лв.
Купи
Джулиет е модна обемна букле прежда за пухкави зимни плетива. Мека и въздушна букле нишка. Подходяща за пуловери, жилетки, болера, пончо, палта, шалове, шапки, ръкавици и аксесоари.СЪСТАВ   88% вълна,..
6.50лв.
Без данък:6.50лв.
Купи
Лора едноцветна - супер обемна Лора едноцветна - супер обемна
Най-купуван
Прекрасна обемна прежда. Мека с премерено съдържание на вълна, но топлеща през зимата. Цветовете са в красива модна палитра от пастели до богато наситени нюанси. Подходяща е за обемни зимни пуловери, жилетки, ш..
3.70лв.
Без данък:3.70лв.
Купи
Прежда Наколен е класическа зимна прежда, много приятна за плетене с балансирана комбинация от вълна и акрил. Добро качество, мекота и топлина. Подходяща е за пуловери, жилетки, пончо, шапки, шалове и други акс..
5.40лв.
Без данък:5.40лв.
Купи
Ефектна зимна прежда с балансирана комбинация от вълна и акрил. Добро качество и мекота. Запазва обема си за дълго време. Красив преливащ омбре ефект. Подходяща е за всякакъв тип модни обемни пуловери, жилетки,..
4.40лв.
Без данък:4.40лв.
Купи
Лукс прежда с топла алпака вълна, тя задържа и отдава топлина. Алпака вълната топли 3 пъти повече от овчата вълна и има хипоалергенни качества. Ефектно обагрена в красиво съчатани цветове с прогамирана нишка. П..
5.90лв.
Без данък:5.90лв.
Купи
Пюр вул е качествена прежда от 100% висок клас вълна. Придава мека топлина на тялото без неприятното "боцкащо" усещане на вълна. Обработена по слециална технология (суперуош) и може да се пере в пералня. Подход..
6.80лв.
Без данък:6.80лв.
Купи
Спагети е прекрасна обемна прежда с премерено съдържание на вълна. Цветовете са в красива модна палитра от пастели до богато наситени нюанси. Подходяща е за обемни зимни пуловери, жилетки, шапки, шалове и други..
3.80лв.
Без данък:3.80лв.
Купи
Прежда Спорт вул е обемна, много приятна за плетене с балансирана комбинация от вълна и акрил. Добро качество, мекота и топлина. Запазва обема си за дълго време. Подходяща е за всякакъв тип модни обемни пуловер..
3.80лв.
Без данък:3.80лв.