Меню
Количка

NAKO

Нако е създадена през 1962 г. Тя е една от водещите фирми с изградени традиции. Фабрика с голям капацитет и разнообразие от видове прежди. Доказва своята репутация и иновативност на световния пазар, в резултат на успеха си в следването на световните тенденции и ноу-хау в сектора на производство на прежди. Преждите притежават сертификат за качество OEKO-TEX® Standard 100.

   

Прежда Деним е с класичeски микс от памук и акрил, което гарантира на вашите плетени изделия мекота и стабилност на цвета дори при многократно изпиране. Преждата е подходяща за блузи, жилетки, бебешки дрешки, о..
4.20лв.
Без данък:4.20лв.
Калико Калико
Най-купуван Любим продукт
Калико е прежда от супер смес с египетски памук и висок клас акрил. Този коктейл с премиум материи гарантира на вашите плетени изделия мекота и стабилност на цвета дори при многократно изпиране. Преждата е подх..
3.90лв.
Без данък:3.90лв.
Калико джакар е ефектно програмирана шарена прежда от супер смес с египетски памук и висок клас акрил. Този коктейл с премиум материи гарантира на вашите плетени изделия мекота и стабилност на цвета дори при мн..
4.30лв.
Без данък:4.30лв.
Соларе Соларе
Най-купуван Лукс
С репутация на най-висококачествен памук, прежда Соларе предлага луксозно усещане от 100% Египетки памук. Подарете си мек допир, в който още от древен Египет Клеопатра е носила. Отлично качество, дълъг живот на..
4.40лв.
Без данък:4.40лв.
Пухкава зимна прежда с балансирана комбинация от вълна,акрил и мохер. Добро качество и мекота. Запазва обема си за дълго време. Подходяща е за всякакъв тип модни обемни пуловери, жилетки, пончо, шапки, шалове и..
3.20лв.
Без данък:3.20лв.
Прежда за топли фини зимни плетива. Пази топло, но не спарва. Тази прежда е в непрекъснато производство от 55 години и с годините е събрала много верни фенове. Подходяща за пухкави пуловери, жилетки, туники, ро..
3.20лв.
Без данък:3.20лв.
Ангора лукс колор Ангора лукс колор
Най-купуван Лукс
Фина лукс прежда с мохер, вълна и акрил. Тя е пухкава, топла, фина, мека и въздушно лека и в микс от красиво съчетани цветове. При плетене преждата сама образува райе сегменти. Подходяща за фини триъгълни шалов..
5.80лв.
Без данък:5.80лв.
 Прежда плетяща се с лекота. От високо качество с ефект "омбре" (преливащи цветове), тази прежда е перфектна за зимен пуловер, жилетка, пончо, шал или шапка. Плетивата се получават м..
4.75лв.
Без данък:4.75лв.
Вега Вега
Най-купуван Любим продукт
Прежда Вега придава усещането, топлината и външният вид на вълната, без да дразни кожата. С антипилинг ефект (на се образуват завалени топчета по плетивото). Тя прегръща кожата с усещане като за топла вълна, но..
2.90лв.
Без данък:2.90лв.
 Зимна прежда с ефект на цветни, пухени снежинки. Обемна, мека и ефектна.Подходяща за топли зимни пуловери, жилетки и аксесоари.Цветовете са стилно продбрани, а напръсканите снежинки по преждат..
3.90лв.
Без данък:3.90лв.
Мерино вълна за плъстене с високо качество. Направете уникални подаръци, фигурки, играчки и домашен декор. Супер мек, дава бързи резултати и има фантастична гладка повърхност. Ще оцените високото качество на то..
2.99лв.
Без данък:2.99лв.
Кинг мохер Кинг мохер
Най-купуван Лукс
Прежда Кинг мохер с 50% мохер придава лукс, топлина и невероятен пухкав обем. Мохерът е добит от руното на ангорска коза, високо ценен заради неговият естествен копринен блясък, мекота и дълъг живот на влакното..
6.80лв.
Без данък:6.80лв.
Плюшена прежда с вид на велур. Преждата е с кадифено меко усещане с лукс завършек.Модна тенденция в плетивото за зимния сезон! СЪСТАВ100% полиестерГРАМАЖ100 грамаМЕТ..
4.20лв.
Без данък:4.20лв.
Лора (едноцветна) Лора (едноцветна)
Най-купуван
Прекрасна обемна прежда. Мека с премерено съдържание на вълна, но топлеща през зимата. Цветовете са в красива модна палитра от пастели до богато наситени нюанси. Подходяща е за обемни зимни пуловери, жилетки, ш..
3.70лв.
Без данък:3.70лв.
Лора (меланжи) Лора (меланжи)
Най-купуван
Прекрасна обемна прежда. Мека с премерено съдържание на вълна, но топлеща през зимата. Цветовете са в красива модна палитра от пастели до богато наситени нюанси. Подходяща е за обемни зимни пуловери, жилетки, ш..
3.70лв.
Без данък:3.70лв.
Наколен Наколен
Най-купуван
Прежда Наколен е класическа зимна прежда, много приятна за плетене с балансирана комбинация от вълна и акрил. Добро качество, мекота и топлина. Подходяща е за пуловери, жилетки, пончо, шапки, шалове и други акс..
3.80лв.
Без данък:3.80лв.
Ефектна зимна прежда с балансирана комбинация от вълна и акрил. Добро качество и мекота. Запазва обема си за дълго време. Красив преливащ омбре ефект. Подходяща е за всякакъв тип модни обемни пуловери, жилетки,..
3.90лв.
Без данък:3.90лв.
Париж е пухкава прежда с ефект като козинка. Лека материя, лукс усещане и мекота. Подходяща е за всякакъв тип модни обемни пуловери, жилетки, пончо, шапки, шалове, домашен декор и други аксесоари. Използва се и..
4.80лв.
Без данък:4.80лв.
Перу Перу
Лукс
Обемна лукс прежда с топла алпака вълна, тя задържа и отдава топлина. Алпака вълната топли 3 пъти повече от овчата вълна и има хипоалергенни качества. Подходяща за топли зимни пуловери, жилетки, шалове, шапки, ..
4.80лв.
Без данък:4.80лв.
Перу колор Перу колор
Най-купуван Лукс кейк прежда
Лукс прежда с топла алпака вълна, тя задържа и отдава топлина. Алпака вълната топли 3 пъти повече от овчата вълна и има хипоалергенни качества. Ефектно обагрена в красиво съчатани цветове с прогамирана нишка. П..
4.90лв.
Без данък:4.90лв.
Поп микс е забавна, шарена и топлеща прежда за зимни плетива. Лесна за плетене прежда. Плетивата стават много меки, пухкави и с обем. Подходяща за пуловери, жилетки, пончо, шалове, шапки и други аксесоари...
3.70лв.
Без данък:3.70лв.
Пюр вул Пюр вул
Любим продукт Лукс
 100% чиста, висококачествена вълна. Обработена е спациално и на усешане не боцка много.Една от класиките от фабрика НАКО - безскраен стил и върховно качество.Плетивата от тази прежда остават з..
6.80лв.
Без данък:6.80лв.
Пюр вул плюс Пюр вул плюс
Лукс
 Плътна, пухкава, много обемна и от 100% вълна - мечта за зимни плетени аксесоари.Цветовата палитра е разнообразна в класически пастелни и наситени нюанси. СЪСТАВ100% вълна ..
6.90лв.
Без данък:6.90лв.
Спагети Спагети
Най-купуван
Спагети е прекрасна обемна прежда с премерено съдържание на вълна. Цветовете са в красива модна палитра от пастели до богато наситени нюанси. Подходяща е за обемни зимни пуловери, жилетки, шапки, шалове и други..
3.10лв.
Без данък:3.10лв.
Показани 1 от 24 | 46 (2 Страници)