Меню
Меню
Количка

Този уебсайт използва бисквитки, за да гарантира, че получавате най-доброто изживяване. Научи повече тук: Политика за използване на бисквитки

CLOVER (Япония)

Една кука Clover Amour. Куките Amour са невероятно практични. Безупречно качество на изработка. Дизайн акцент: дръжките на Amour са в наситени цветове за лесно разпознаване на номера кука. Изработени от еластом..
14.00лв.
Без данък:14.00лв.
Купи
Една кука Кловер Soft touch. Тази кука е предназначена да направи плетенето удобно за пръстите и ръцете. Ръцете ви няма да се чувстват уморени дори след дълги часове плетене. Мек на допир и удобен захват. Оптим..
8.20лв.
Без данък:8.20лв.
Купи
Една кука Кловер Soft touch за дантела. Тази кука е предназначена да направи плетенето удобно за пръстите и ръцете. Ръцете ви няма да се чувстват уморени дори след дълги часове плетене. Мек на допир и удобен за..
8.20лв.
Без данък:8.20лв.
Купи
Висококачествена ножица вид клъцка. Предлага отличен режещ ръб и дълготрайна производителност. Тази ножица на Clover разполага с острие от въглеродна стомана и е с дължина 10.5смМатериали:Острие: въглеродна сто..
28.00лв.
Без данък:28.00лв.
Купи
Маркиращи карфици за плетиво,от висок клас бамбук. Карфиците са практичен малък приятел, който фиксира всичко на място! Особено се използва за закрепване на ръкави или други малки елементи от плетивото. Препоръ..
6.90лв.
Без данък:6.90лв.
Купи
16 броя триъгълни маркери за отбелязване на бримки. Практични и удобни помощни аксесоари при плетене. Премиум качество.Stitch Markers Triangle има специфична триъгълна форма, която позволява на върховете на игл..
8.40лв.
Без данък:8.40лв.
Купи
20 броя висок клас заключващи се маркиращи пръстени от Кловър Япония. Предлагат се в три различни размера. Практични и удобни помощни аксесоари при плетене. Функция за бързо заключване. *Обърнете внимание,..
12.00лв.
Без данък:12.00лв.
Купи
Бамбукови обръчи Takumi Clover 80 см - 4.00 мм. Високотехнологична обработка. Висококачествената технология за обработка на Clover прави Takumi обръчи съвършенни. МАТЕРИАЛ   бамбук най-висок клас..
15.00лв.
Без данък:15.00лв.
Купи
Щипки Wonder clips. Страхотен капацитет за задържане, с широк отвор, водеща скала и плосък гръб. 10 бр./пакет. Щипката се отваря широко, за да държи слоеве тъкани. Чудесна алтернатива на карфиците.Качество и пр..
11.60лв.
Без данък:11.60лв.
Купи
Игли за зашиване на плетиво Кловер . Качество и прецизност от Япония. Игли за най-подредените шевове! 3 броя в пакет. Комплекта включва цилиндричен калъф за съхранение на иглите.РАЗМЕРИ   2 игли в раз..
9.80лв.
Без данък:9.80лв.
Купи
Игли за зашиване на плетиво Кловер с извит връх. Качество и прецизност от Япония. Игли за най-подредените шевове! 3 броя в пакет. Комплекта включва цилиндричен калъф за съхранение на иглите.РАЗМЕРИ   ..
9.80лв.
Без данък:9.80лв.
Купи
Игли за зашиване на плетиво Кловер . Качество и прецизност от Япония. Игли за най-подредените шевове! 3 броя в пакет.  Комплекта включва цилиндричен калъф за съхранение на иглите.РАЗМЕРИ   3 игли..
9.80лв.
Без данък:9.80лв.
Купи
Игли за фелтинг Clover 5 броя комплект. Иглата за плъстене е изработена от висок клас желязо, което е твърдо и издръжливо, не се чупи лесно и може да се използва по-дълго време. Специалните върхове на игла..
13.00лв.
Без данък:13.00лв.
Купи