Меню
Количка

Тунизийска кука

Тунизийска кука Prym KnitPro Natural - избор номера от 3мм до 6мм Тунизийска кука Prym KnitPro Natural - избор номера от 3мм до 6мм
Лукс немско качество
Тунизийска кука KnitPro Natural от Prym за плетива, които изглеждат като тъкани. Лукс кука са за любителите на плетенето, които желаят качество, стил и комфорт при плетене!  Изработени от здрава дървесина,..
10.80лв.
Без данък:10.80лв.
Удължители на корда Drops Удължители на корда Drops
Ново
Удължители на корда за обръчи Drops Pro - комплект от 3 конектора за корда. Кордата на обръча за плетене не е достатъчно дълга за следващия проект? Няма проблем, с практичния конектор за корда Drops Pro, обръча..
2.00лв.
Без данък:2.00лв.
Удължители на корда Prym KnitPro Natural Удължители на корда Prym KnitPro Natural
Лукс немско качество
Удължители на корда за обръчи Prym KnitPro Natural - комплект от 3 конектора за корда. Кордата на обръча за плетене не е достатъчно дълга за следващия проект? Няма проблем, с практичния конектор за корда N..
4.00лв.
Без данък:4.00лв.
Кука Cro-Tat за дантела Кука Cro-Tat за дантела
немско качество
Cro-Tat кука (кука за дантела). Много лесен метод за плетене на дентела! Иглата Cro-Tat има дълга и леко конусовидна форма по дължина. Тя е по-фина от стандартните куки за плетене на една кука, което прави възм..
10.50лв.
Без данък:10.50лв.
Нукинг кука Прим Нукинг кука Прим
немско качество
Нукинг кука (кука с ухо). Нукинг е техника на плетене обединяваща класическо и тунизийско плетене. Подобна е на плетене на една кука, но готовото изделие по текстура и плътност изглежда като плетено на две куки..
6.60лв.
Без данък:6.60лв.
Показани 1 от 5 | 5 (1 Страници)