Меню
Количка

Този уебсайт използва бисквитки, за да гарантира, че получавате най-доброто изживяване. Научи повече тук: Политика за използване на бисквитки

Velbujd

Велбъжд е производител на прежди за ръчно плетиво и машинен трикотаж. Компанията е с дългогодишни традиции и доказано качество в производството на различни видове прежди от 100% вълна, 100% акрил, смеси и други. Притежава сертификат OEKO-TEX® Standard 100, подновяван ежегодно от австрийска оторизирана лаборатория, който гарантира, че продуктите отговарят на съвременните екологични изисквания.

  

Амалиа - 100% вълна Амалиа - 100% вълна
Най-купуван
Прежда от 100% вълна. Пухкава, обемна и се плете много лесно. Подходяща за блузи, пуловери, жилетки, шапки, шалове, ръкавички, бебешки плетива и одеялца. Използва се и за фелтинг техника. Прежда Амалиа вече е н..
3.60лв.
Без данък:3.60лв.
Елина е класическа прежда с базова комбинация от вълна и акрил. Преждата изгради своята популярност през годините с доброто си качество, мекота, топлина и супер достъпна цена. Подходяща за пуловери, жилетки, ша..
3.65лв.
Без данък:3.65лв.
Мила е класичeска акрилна прежда, подходяща за всякакви плетива. Преждата е мека, но държи форма. Подходяща прежда за блузи, жилетки, бебешки дрешки, одеяла, домашен декор и плетени играчки. СЪСТАВ  &..
3.20лв.
Без данък:3.20лв.
Нора - прежда за чорапи Нора - прежда за чорапи
Най-купуван
Нора е специално разработена прежда за чорапи. Има добра здравина и благодарение на състава си от 75% вълна и 25% полиамид, притежава качества против протъркване на нишката. Така вашето плетиво запазва добър ви..
4.50лв.
Без данък:4.50лв.
Ира е класическа фина акрилна прежда, подходяща за свякакви плтени проекти като блузи, жилетки, шалове, шапки, ръкавици, бебешки и детски плетива, одеяла, плетени играчки и аксесоари.СЪСТАВ   100% акр..
3.20лв.
Без данък:3.20лв.
Ира е класическа фина акрилна прежда, подходяща за всякакви плетени проекти като блузи, жилетки, шалове, шапки, ръкавици, бебешки и детски плетива, одеяла, плетени играчки и аксесоари.СЪСТАВ   100% ак..
6.40лв.
Без данък:6.40лв.
Ира е класическа фина акрилна прежда, подходяща за направата на мартенички. Предлага се в бял и червен цвят.СЪСТАВ   100% акрилГРАМАЖ   50 грамаМЕТРАЖ   313 метраШИШОВЕ   ..
1.65лв.
Без данък:1.65лв.
Ира е класическа фина зимна прежда с  балансирана базова комбинация от вълна и акрил, преждата изгради своята популярност през годините с качество, добра цена и устойчивост на нишката от протриване и образ..
3.50лв.
Без данък:3.50лв.
Прежда Ками е специално разработена за плетива устойчиви на протриване. Подходяща за килимче, пътечки, чорапи, терлици, бижута, аксесоари за дома и др. Може да се комбинира и с друга прежда, за да създаде необх..
2.00лв.
Без данък:2.00лв.
Мерино вълнена лента за товя фелтинг проект! Вълна за плъстене.СЪСТАВ   100% мерино вълнаГРАМАЖ   100 грамаМЕТРАЖ   5 метра*Възможно е да има разлика между реалните цветове и тези,..
3.40лв.
Без данък:3.40лв.
Показани 1 от 10 | 10 (1 Страници)